FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sutra svi na moja tv, svi svi svi, ko izda pizda
Ko bi rekao da je sutra derbi? Mrtvilo od atmosfere, nikada ovako nije bilo... 

Amer Dupovac!
- escobarpablo
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali u meni kao da gori želja sva ...
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Sta mislite koji ce sastav izvesti Cala? Ja bih volio bih vidjeti Crnkica od prve minute.
Amer Dupovac!
Šta ka'e, kako su njegovi gore u Estoniji ? Što ga nisi pito trebal' mu sandžačkog siraMortemHz je napisao/la:Hoda jucer po SCC-u i tipka na telefon, reko oo Frank, kaze on kako je, kako jeEvander je napisao/la:Neko onog estonca i dalje smatra za ozbiljnog ograca?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk![]()
![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- escobarpablo
- Kontakt:
Pavlović
Hodžić Novak Miha Ivetić
Rustem Sarić
Hebib Said Dulja
Ahmetović
Hodžić Novak Miha Ivetić
Rustem Sarić
Hebib Said Dulja
Ahmetović
FK Sarajevo 1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dobijamo sutra. Ne zbog naseg kvaliteta vec zbog toga sto je karma kucka.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Strijelci?FrancescoTotti je napisao/la:Dobijamo sutra. Ne zbog naseg kvaliteta vec zbog toga sto je karma kucka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
AhmetovićHigh je napisao/la:Strijelci?FrancescoTotti je napisao/la:Dobijamo sutra. Ne zbog naseg kvaliteta vec zbog toga sto je karma kucka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo ih treba pustiti nek luduju, ismijavaju i prave laznu euforiju. Sutra zeleni teren, 11 vs 11 pa ko pobjedi. A onda cemo da ih zegamo i citiramo. Do sutra poslije tekme.

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
imam i ja išaret da ce ga ahmet podati sutra
Prvi put sam pesimista mrtvi u svakom pogledu,al daj boze da se desi ovo sto si napisao barem sutra onako iz inataLakoste je napisao/la:Samo ih treba pustiti nek luduju, ismijavaju i prave laznu euforiju. Sutra zeleni teren, 11 vs 11 pa ko pobjedi. A onda cemo da ih zegamo i citiramo. Do sutra poslije tekme.![]()
- kupus army
- Kontakt:
Ja sam siguran u jedno,a to je da ce igraci dati 100% od sebe,dal ce to biti dovoljno za pobjedu vidjecemo sutra navece.Odbrana im je kriminalna,treba odmah izvrsiti visoki presing probati u prvih pola sata zabiti gol.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Momak nije u ekipi uopste ba, nije ovo playstationsimidobar je napisao/la:Ako Bog da Hadzic mali da udje, zabije i popisa se na vodeceg strijelca BH lige...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- sarajevo46
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Ima neki video od danas? Nisam stigao od obaveza.
Buraz ja nisam hiligan, nego pravi navijac koji voli svoj klub. Boli me qrac za sve bojkote i sa nase i sa njihove strane. Ja hocu da gledam derbi i tako ce da bude. Jbt svake godine isto, uvijek bojkot. Ma necu vise da bojkotujem. Uzeo sam kartu sjest cu medju njih i biti svim srcem uz Sarajevo. Iz kafica se ne moze bodriti nikako. Opet ce nas biti 1000 sutra, ubjedjen sam u to...Amca007 je napisao/la:Ti isto ko u osnovnoj kad nastavnik pita imal zadace, svi šute, ali se javi onaj iz prve klupeAmca007 je napisao/la:Ma svi na derbi. Ja uzeo kartu za sjever. Idem da bodrim divove sjedeci uz kospice.bodi123 je napisao/la:Sta bi za sutra jesmo se dogovorili sta, gdje se gleda![]()
![]()
SVI NA DERBI, KAKAV BA BOJKOT...GDJE CU DERBI PROPUSTIT. 1:2 Crnkic, Husejinovic(joker)![]()
![]()
Pa yebemu je li toliko teško da budemo bar jednom jedinstveni. Ovaj bojkot nije nastao jer se nekom u HZ digo kyrac, vec zato sto godinama nas tretiraju na šugavici kao stoku. Želimo da svi zajedno u bordo boji sljedeci derbi na sergija areni budemo smješteni na djelu gdje može stati 2 500 - 3 000 navijača Sarajeva. Želim da kao građanin Sarajeva gledam gradski derbi. To što će par vas pojedinaca otići na derbi sutra i zajedno sa papcima koji podržavaju represiju nad Hordama, pratiti derbi to vama na obraz.
Ko voli Sarajevo, treba da sutra namjerno uzme kartu i sjedne u inat svima..[/quote]
Eto ti ga volis a mi ne volimo. Kakve bojkote spominjes jednom se samo bojkotovalo ne ofiraj se idi sa njima i uzivaj nadam se da ces uzivati jer ti si pravi navijav a mi nismo barem ces sad imat vazduha da udahnes na sugavici
Mi smo četvrta gostujuća ekipa, koja ima pet pobjeda i pet neriješenih utakmica i dva poraza, a oni su drugi najbolji domaćini, sa devet pobjeda i dva neriješena rezultata i dva poraza. Sve je moguće. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
0-0.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ajmo biti pozitivni, ako nasi ufate ritam, HZ nece prekinut utakmicu u sred tog ritma 

1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato ce kafici da goreThrillerHz je napisao/la:Ajmo biti pozitivni, ako nasi ufate ritam, HZ nece prekinut utakmicu u sred tog ritma

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.