FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kupus army
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kupus army » 14 apr 2017, 15:36

E cuj akcija kodnog naziva "Stadion",da ih nema trebalo bi ih od plastelina napraviti :tokralju:
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 apr 2017, 15:59

Evander je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Pozdrav za momke sto gledaju ligu sampiona i kontaju imamo i mi 17-godisnjake....jesmo glupi sto ih ne stavimo u prvih 11...sve je to isto....

:thumbup: :D :urnebes: :rol:
Hoces da kazes da mali Hodzic nije talentovan igrac ni za ovu ligu, a da su drugi njegovih godina talentovani da mogu igrati u LP?

Zasto onda ocekujemo nesto od njega?
Po tebi, on nije talent?
Mislim da ljudi ne znaju koji put prodje junior do prvih 11, odlican primjer je Mihojevic, tako treba proci put svakog mladog igraca postepeno i kad stasa i dobrim nastupima zasluzi davati mu vise i vise...treba poprilicne aklimatizacije da bi presao iz juniora do prvotimca uopste....nigdje to ne ide iz juniora u prvih 11 seniora....ali menadzeri tvrde drugacije naravno....**** Messi je na kapaljku ulazio ali bitno je pljuvati po Cali i teorija zavjere protiv juniora....

Naravno da jeste talentovan ali ne bi trebao preskakati stepenice zbog njega samog najvise, da su Bogdo svi igraci po mentalitetu, karakteru kao Cimi i Mihojevic....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 apr 2017, 16:08

Dje onaj totti hoce li u art prije treninga? :mrgreen:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 14 apr 2017, 16:35

Sta bi za sutra jesmo se dogovorili sta, gdje se gleda :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 14 apr 2017, 17:28

bodi123 je napisao/la:Sta bi za sutra jesmo se dogovorili sta, gdje se gleda :mrgreen:
Ma svi na derbi. Ja uzeo kartu za sjever. Idem da bodrim divove sjedeci uz kospice. :D :plac:

SVI NA DERBI, KAKAV BA BOJKOT...GDJE CU DERBI PROPUSTIT. 1:2 Crnkic, Husejinovic(joker)
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 apr 2017, 17:30

Prvo bilo nema ugovora samo je član akademije, onda nema kila ubit će ga neko, onda neće on da igra i to raskrinkano, onda sada nema se sistem. Ali daleko je najjače što se momak koji je zanimljiv Benfiki, West hamu se prvo treba dokazati da se dokaže FKS. A prije godinu i po' drugi lik sa jedva 17 godina debitovao i zabio prvijenac.... Žalosno. Sve izgovori, meni nevjerojatno da neko za djete o kojem Evropa bruji može reći bilo šta osim mora debitovati.
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 apr 2017, 17:32

YEBEM TE ZELJO

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 apr 2017, 17:32

Amca007 je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Sta bi za sutra jesmo se dogovorili sta, gdje se gleda :mrgreen:
Ma svi na derbi. Ja uzeo kartu za sjever. Idem da bodrim divove sjedeci uz kospice. :D :plac:

SVI NA DERBI, KAKAV BA BOJKOT...GDJE CU DERBI PROPUSTIT. 1:2 Crnkic, Husejinovic(joker)
:sick: :puke:
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 apr 2017, 18:02

PitarBordo je napisao/la:Prvo bilo nema ugovora samo je član akademije, onda nema kila ubit će ga neko, onda neće on da igra i to raskrinkano, onda sada nema se sistem. Ali daleko je najjače što se momak koji je zanimljiv Benfiki, West hamu se prvo treba dokazati da se dokaže FKS. A prije godinu i po' drugi lik sa jedva 17 godina debitovao i zabio prvijenac.... Žalosno. Sve izgovori, meni nevjerojatno da neko za djete o kojem Evropa bruji može reći bilo šta osim mora debitovati.
Ali mi je u citavoj plejadi najsimpaticnije ono opravdanje sa kilazom :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 apr 2017, 18:02

Hoćel Said sutra igrati?

High

Post Postao/la High » 14 apr 2017, 18:03

SiouxLukavac je napisao/la:Hoćel Said sutra igrati?
Zavisi od količine urina.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 14 apr 2017, 18:10

Amca007 je napisao/la:

Ti isto ko u osnovnoj kad nastavnik pita imal zadace, svi šute, ali se javi onaj iz prve klupe :facepalm: :puke:
Pa yebemu je li toliko teško da budemo bar jednom jedinstveni. Ovaj bojkot nije nastao jer se nekom u HZ digo kyrac, vec zato sto godinama nas tretiraju na šugavici kao stoku. Želimo da svi zajedno u bordo boji sljedeci derbi na sergija areni budemo smješteni na djelu gdje može stati 2 500 - 3 000 navijača Sarajeva. Želim da kao građanin Sarajeva gledam gradski derbi. To što će par vas pojedinaca otići na derbi sutra i zajedno sa papcima koji podržavaju represiju nad Hordama, pratiti derbi to vama na obraz. :stop:
SARAJEVO

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 14 apr 2017, 18:14

fico je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:

Ti isto ko u osnovnoj kad nastavnik pita imal zadace, svi šute, ali se javi onaj iz prve klupe :facepalm: :puke:
Pa yebemu je li toliko teško da budemo bar jednom jedinstveni. Ovaj bojkot nije nastao jer se nekom u HZ digo kyrac, vec zato sto godinama nas tretiraju na šugavici kao stoku. Želimo da svi zajedno u bordo boji sljedeci derbi na sergija areni budemo smješteni na djelu gdje može stati 2 500 - 3 000 navijača Sarajeva. Želim da kao građanin Sarajeva gledam gradski derbi. To što će par vas pojedinaca otići na derbi sutra i zajedno sa papcima koji podržavaju represiju nad Hordama, pratiti derbi to vama na obraz. :stop:
Buraz ja nisam hiligan, nego pravi navijac koji voli svoj klub. Boli me qrac za sve bojkote i sa nase i sa njihove strane. Ja hocu da gledam derbi i tako ce da bude. Jbt svake godine isto, uvijek bojkot. Ma necu vise da bojkotujem. Uzeo sam kartu sjest cu medju njih i biti svim srcem uz Sarajevo. Iz kafica se ne moze bodriti nikako. Opet ce nas biti 1000 sutra, ubjedjen sam u to...

Ko voli Sarajevo, treba da sutra namjerno uzme kartu i sjedne u inat svima..

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 14 apr 2017, 18:16

Ne vidim razlog zasto neko zabranjuje drugima da idu? Ako je istina da su neki prijetili drugima koji su htjeli ici, da promjene misljenje.. onda smo stvarno maloumniji od strumfova.
Amer Dupovac!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 14 apr 2017, 18:18

Šta očekivat od lika koji Koševo naziva lavorom i pritome govori fuj za isti, a u isto vrijeme se diči nekom ljubavlju? :facepalm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 14 apr 2017, 18:19

:opaopa: :opaopa: :opaopa:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

High

Post Postao/la High » 14 apr 2017, 18:20

Tlači, Mehmede, krmka ćelavo-njonjavog!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 14 apr 2017, 18:22

Amca007 je napisao/la:

E blago tebi budalo, nisi ti nikakav navijač FK Sarajevo.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 14 apr 2017, 18:23

sarajevo46 je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:

E blago tebi budalo, nisi ti nikakav navijač FK Sarajevo.

Sretno uz Moja Tv. Pomoci cete sigurno..

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 apr 2017, 18:24

Ko zeli da ide, ima pravo da ide. Samo to je jadno. Jadno je jer ne vidi poentu naseg neodlaska dole. Ne vidi da je to nacin da se onoj gamadi vec jednom stane u kraj. Ne vidi da sa tim samo nastavlja da ponizava nas klub, od strnae prigradkog isprdka.
Ljudi koji odu, to ti je inaj tip ljudi, daj ti njemu sad 10 maraka da ima za kafu i cigare, prije ce to uzeti nego 100KM za mjesec dana.

Fuj kakvih nas izroda ima.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”