1.ToljaMokes je napisao/la:Bandovic pa 10 praznih mjesta.
.
.
.
.
.
.
..............
10. Lav Jašin
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
1.ToljaMokes je napisao/la:Bandovic pa 10 praznih mjesta.
A ja nisam nikad vidio golmana koji je imao vise kikseva od njega...ASD je napisao/la:Neuer je najbolji golman svih vremena, barem ako uzmemo vrhunac svakog golmana, nisam nikad vidio golmana koji je pokrivao pola terena, a to je Neuer radio prije par godina, mislim da mu je 2014.godina bila vrhunac.
Svaka cast Buffonu, legenda je i jedan od najboljih zadnjih 20 godina, ali to nije mogao nikad ni priblizno.
ljalja je napisao/la:1.ToljaMokes je napisao/la:Bandovic pa 10 praznih mjesta.
.
.
.
.
.
.
..............
10. Lav Jašin
Isto ko i Viktor Valdes, koji je prije Neuera glumio libera pa misli da se moze tako a da ne kiksas.ElMatador9 je napisao/la:A ja nisam nikad vidio golmana koji je imao vise kikseva od njega...ASD je napisao/la:Neuer je najbolji golman svih vremena, barem ako uzmemo vrhunac svakog golmana, nisam nikad vidio golmana koji je pokrivao pola terena, a to je Neuer radio prije par godina, mislim da mu je 2014.godina bila vrhunac.
Svaka cast Buffonu, legenda je i jedan od najboljih zadnjih 20 godina, ali to nije mogao nikad ni priblizno.
Nisam ni ja nikad vidio da jedan golman svojih 17 ili 18 ljeta brani kao Gigio Donnarumma, ako ćemo suditi prema tome on će biti najbolji svih vremena.ElMatador9 je napisao/la:A ja nisam nikad vidio golmana koji je imao vise kikseva od njega...ASD je napisao/la:Neuer je najbolji golman svih vremena, barem ako uzmemo vrhunac svakog golmana, nisam nikad vidio golmana koji je pokrivao pola terena, a to je Neuer radio prije par godina, mislim da mu je 2014.godina bila vrhunac.
To nije samo odbrana kako bi neki rekli. Citav niz dobro povezanih odluka donešeni u dijelicu sekunde.let3 je napisao/la:
To je Buffon, kakav refleks jbm ga mahnitačist gol izvadi...Messi i Iniesta su sve majstorski odradili, ali džabe...ne ide.
Ovaj ce braniti do 50-e i imati reflekse.
Pa i Valdes je bio dobar golman, odlicno je odradjivao posao, recimo da je tu bio neki linijski golman ujebao bi poprilicno citav Barcin sistem.Sissoko je napisao/la:Isto ko i Viktor Valdes, koji je prije Neuera glumio libera pa misli da se moze tako a da ne kiksas.ElMatador9 je napisao/la:A ja nisam nikad vidio golmana koji je imao vise kikseva od njega...ASD je napisao/la:Neuer je najbolji golman svih vremena, barem ako uzmemo vrhunac svakog golmana, nisam nikad vidio golmana koji je pokrivao pola terena, a to je Neuer radio prije par godina, mislim da mu je 2014.godina bila vrhunac.
A nije ni bilo puno vremena za neko razmišljanje i namještanje, Buffon izletio odmah i vec mu zatvorio prvu stativu....išao je logicno, šut u dalji ugao, cak je i šutno nisku loptu (koja je teža za braniti), ali džabe sve.messilla je napisao/la:Fantastična reakcija Buffona, ali i preloša završnica Inieste. Preslab šut još po sredini.
Nije realno sta je frajer branio.Bundesliga je napisao/la:
The Wall
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.