Mozda ih nalozila akcija delija od neki dan,ali komplikovano je toHrasno1921 je napisao/la:Evo MUP saslusao neke kitare zbog nekakvih dojava, smekaju se izmedju sebe izgleda ...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mozda ih nalozila akcija delija od neki dan,ali komplikovano je toHrasno1921 je napisao/la:Evo MUP saslusao neke kitare zbog nekakvih dojava, smekaju se izmedju sebe izgleda ...
Koliko glup moraš biti da dođeš sa obilježjima kluba i pokušaš kupiti kartu? Dokaz hrabrosti, ili nešto drugo?Neandertalac je napisao/la:Karta spremna, sjever penzionerski![]()
Ispred mene vratiše dva pitara, nisu im dali karte. Onaj jedan u duxu nekom navijačkom, baš pitomo izgleda.
Kažu momci na kartama od jutros dvadesetak vraćeno.
Ma hajde to, nego sam od sebe nekakav odbojan, izgleda k'o beskućnik na kreku.Virtu4l je napisao/la:Koliko glup moraš biti da dođeš sa obilježjima kluba i pokušaš kupiti kartu? Dokaz hrabrosti, ili nešto drugo?Neandertalac je napisao/la:Karta spremna, sjever penzionerski![]()
Ispred mene vratiše dva pitara, nisu im dali karte. Onaj jedan u duxu nekom navijačkom, baš pitomo izgleda.
Kažu momci na kartama od jutros dvadesetak vraćeno.
Ima na stranici na galeriji.bosnas_ je napisao/la:Zastitnu mrezu ispred istocne tribine treba skinuti sada kad nema Hordi. Pa ludost je mimo uputa Uefe nesto raditi. Plus praviti nakaradu od tek izgradjene tribine. Danas neka raja bili na istoku, kazu fuj izgleda ta zelena kokosinjac mreza . Ko im to rece da postave, e svasta..
Ovo je stvarno uzas,svetogrdje ovakvu tribinu unistiti s ovom ogradom!!akisarajevo92 je napisao/la:Ovo ni u Solunu nema.
braco je napisao/la:"Njih se ne smije voljeti jer su prvo ukazom komunističkog CK, a onda prošle vlasti bili favorizovani. I u prošlom ratu su išli i "širili istinu" po Saudijskoj Arabiji
MocMahale444 je napisao/la:braco je napisao/la:"Njih se ne smije voljeti jer su prvo ukazom komunističkog CK, a onda prošle vlasti bili favorizovani. I u prošlom ratu su išli i "širili istinu" po Saudijskoj Arabiji
Zatvoris oci i zamislis ovo o cemu si napisao i ima smislajufkarosi sire istinu i otvaraju oci. Svi na isti kalup pravljeni.
braco je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:braco je napisao/la:"Njih se ne smije voljeti jer su prvo ukazom komunističkog CK, a onda prošle vlasti bili favorizovani. I u prošlom ratu su išli i "širili istinu" po Saudijskoj Arabiji
Zatvoris oci i zamislis ovo o cemu si napisao i ima smislajufkarosi sire istinu i otvaraju oci. Svi na isti kalup pravljeni.
Ima još nešto bolje. Jel nas oni ono zajebavaju za SDA?![]()
![]()
![]()
Jednom sam se raspravljao s jednim pitarom na toj temi i frajer traži dokaz za moju argumentaciju i ja mu dam taj dokaz , tačnije bio je jedan klip u pitanju i kad je taj pitar skontao koliko je popišan vadiona mu bila "taman posla da ja to gledam".MocMahale444 je napisao/la: Pogledaj temu prepucavanja cast pojedinim pitama ali ostali su superteška kategorija muflona.
Druže oni ostaju popišani, narocito onaj sto mu je tayson odgrizao komad uha.braco je napisao/la:Jednom sam se raspravljao s jednim pitarom na toj temi i frajer traži dokaz za moju argumentaciju i ja mu dam taj dokaz , tačnije bio je jedan klip u pitanju i kad je taj pitar skontao koliko je popišan vadiona mu bila "taman posla da ja to gledam".MocMahale444 je napisao/la: Pogledaj temu prepucavanja cast pojedinim pitama ali ostali su superteška kategorija muflona.
hoce, moze i bez clanskeeXtr3m3 je napisao/la:Pozz raja, hoće li se karta moći uzeti na dan utakmice?
Okej, hvalairfo je napisao/la:hoce, moze i bez clanskeeXtr3m3 je napisao/la:Pozz raja, hoće li se karta moći uzeti na dan utakmice?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, drzgemboadislic, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 63 gosta.