NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
e dok ne budemo imali sposobnog predsjednika ko Velez, na to ne mislim odmah na njegove pare nego sto se takav covjek obuce i ode on ravnat teren, nasipat zemlu, prodavat karte itd... tapkat cemo u mjestu i svi ce okrecat glavu...s obzirom na danasnjeg predsjednika koji je tu unazad dvije godine siguran sam da postoji sposobni covjek za tu funkciju koji bi preuzeo i radio na kompletnom imidzu kluba ali ocigledno nekom nije u interesu

Problem je što kod nas nema "poštenog" čovjeka koji bi vodio klub bez interesa.ludiloo je napisao/la:e dok ne budemo imali sposobnog predsjednika ko Velez, na to ne mislim odmah na njegove pare nego sto se takav covjek obuce i ode on ravnat teren, nasipat zemlu, prodavat karte itd... tapkat cemo u mjestu i svi ce okrecat glavu...s obzirom na danasnjeg predsjednika koji je tu unazad dvije godine siguran sam da postoji sposobni covjek za tu funkciju koji bi preuzeo i radio na kompletnom imidzu kluba ali ocigledno nekom nije u interesu
![]()
![]()
p.s
To su naši navijači dokazali.
Ranieri vam je tata..
Privatizacija jedini spas !!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Jok trava je lopov ona pere paretheboss_RD07 je napisao/la:Trava je zelena !!fender13 je napisao/la:Privatizacija jedini spas !!
Danas u 2 sata na city tv ima snimak utakmice gosk zvijezda
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
No sikiriki kako je krenulo bice jos malo i uzivo diljem naseg lijepog TK (Srebrenik, M.Mahala, Svatovac, Poljice, Kalesija itd.). Nejavljaju mi se samo oni dilberi sto pisu ko da Zvijezda nece igrat kada sam nabrajao sta nas ceka u narednim kolima. Zapamtite sta vam kazem ako ne dobijemo Travnika(a daj Boze) do zadnjeg kola ce mo voditi mrtvu trku za opstanak. Sto se sad nejavljaju redom Spiska(zvani 10 000), kerovode, propali bankari, biznismeni u pokusaju piz de materine,kur cevi-palcevi. Brod tone kapetana i mornara nigdje. Ako nas ove sezone neuluce u mirnu luku zvanu druga liga sjever, sljedecu sigurno hoce upamtite.
Tuga velika 6 bodova do opstanka samo me zanima sta misle ovi iz uprave kad ova sezona završi sta dalje jel imaju obraz i dalje vodit klub srozali su ga na niske grane
ko sve radi u ovom sugavom savezu pa na nasem pregledu nema par nasih prilika pogotovo od Hadzica....Kolak iz utakmice u utakmicu sve gori na kraju sezone mu se zahvalit i pozdrav momcino
- theboss_RD07
- Kontakt:
Kad neko zna radit. Nasi bi mladog Ronalda prodali Zelji za 15kludiloo je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/slavija- ... ica/232544
ljudi onu tarabu uvalili Borcu za 10k
i jos bi im se zahvalili..
⭐
Kazlagic mirza jedan je od nas 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jel se makar naucio ispucavat...ludiloo je napisao/la:ko sve radi u ovom sugavom savezu pa na nasem pregledu nema par nasih prilika pogotovo od Hadzica....Kolak iz utakmice u utakmicu sve gori na kraju sezone mu se zahvalit i pozdrav momcino
jest u aut, lakse bi istrpio nase dijete i da prima glupe gulove i sve doduse i on ih prima....kako je u jednoj utakmici u jesenjem dijelu kreno u dribling pa zakuca seb gol sreca pa smo dali dva pa pobjedili ...pogledaj na pregledu kako je gol primioTkanton je napisao/la:Jel se makar naucio ispucavat...ludiloo je napisao/la:ko sve radi u ovom sugavom savezu pa na nasem pregledu nema par nasih prilika pogotovo od Hadzica....Kolak iz utakmice u utakmicu sve gori na kraju sezone mu se zahvalit i pozdrav momcino
Ocigledo da ne mozes momka, i da si ljubomoran, kretencino Kolak kod gola nije mogao nista, zakaucana u malu mrezu, mogao si nekad i nesto dobro spomenuti a bilo je u prosloj utakmici.ludiloo je napisao/la:jest u aut, lakse bi istrpio nase dijete i da prima glupe gulove i sve doduse i on ih prima....kako je u jednoj utakmici u jesenjem dijelu kreno u dribling pa zakuca seb gol sreca pa smo dali dva pa pobjedili ...pogledaj na pregledu kako je gol primioTkanton je napisao/la:Jel se makar naucio ispucavat...ludiloo je napisao/la:ko sve radi u ovom sugavom savezu pa na nasem pregledu nema par nasih prilika pogotovo od Hadzica....Kolak iz utakmice u utakmicu sve gori na kraju sezone mu se zahvalit i pozdrav momcino
Slazem se da je utakmica najvaznija u sezoni, ako sutra ne dobijemo imamo iste sanse za ispasti kao i ove ekipe dole...
Nedaj Boze ispast iz ove lige,koji bi to promasaj uprave i strucnog staba bio.Da se ispane iz federalne lige a 99 posto prve postave igraci sa strane.ehaske je napisao/la:Slazem se da je utakmica najvaznija u sezoni, ako sutra ne dobijemo imamo iste sanse za ispasti kao i ove ekipe dole...
Neko mora odgovarati za veliki neuspjeh zadnje tri godine od jedne pozitivne priče do kraha Zvijezde
jeste ne mogu ga jer lakse mi je gledat da Prljaca pravi one greske nego on vodi ga sebi kuci...slazem se da za ove tri godine neko ce morat odgovaratehaske je napisao/la: Ocigledo da ne mozes momka, i da si ljubomoran, kretencino Kolak kod gola nije mogao nista, zakaucana u malu mrezu, mogao si nekad i nesto dobro spomenuti a bilo je u prosloj utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.