Dobija ih Celta i tamolet3 je napisao/la:![]()
jao Castra debila kako pokloni gol Genku
![]()
Liga Evrope 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Liga Evrope 2016/2017
Ajde Lyon jos jedan. Gazi ****!
HAHAHAHHHA takoooo

HAHAHAHHHA takoooo

Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 13 apr 2017, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Golman Bešiktaša

- KingJamesMVP
- Kontakt:
ajde Lyon još jedan
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
- Kontakt:
Haha majmun prodao utakmicu. Ono je neobjasnjivo.
-
- Kontakt:
Treba ovom mrzitelju jednu bananu udijelit.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kako se lagano djecurlija Ajaxa pokaki po ovom hamelju od Scheisse 04!!!

Celta da ima jacu odbranu usudio bi se rec da bi mogli nesto ovako jok. Sve su ekipe klimave skroz, prosle sezone je puno kvalitetnije bilo takmicenje. Moze bit da Lyon osvoji!

Celta da ima jacu odbranu usudio bi se rec da bi mogli nesto ovako jok. Sve su ekipe klimave skroz, prosle sezone je puno kvalitetnije bilo takmicenje. Moze bit da Lyon osvoji!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ne znam ko ce dobiti, ali ono je komedija od gola bilatajger je napisao/la:Dobija ih Celta i tamolet3 je napisao/la:![]()
jao Castra debila kako pokloni gol Genku
![]()

Ako neko ima gif, nek postavi

King ce malo odmoriti.
- branimir85
- Kontakt:
admin je napisao/la:King ce malo odmoriti.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Nerminovic
- Kontakt:
Mislio sam da je Kopenhagen vise bio los nego sto je Ajax bio dobar ali su danas protiv Schalkea pokazali da su top ekipa stvarno ljudi igraju atraktivan fudbal 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Puše high-grade robu, kako neće igrat atraktivno...Nerminovic je napisao/la:Mislio sam da je Kopenhagen vise bio los nego sto je Ajax bio dobar ali su danas protiv Schalkea pokazali da su top ekipa stvarno ljudi igraju atraktivan fudbal

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Nerminovic
- Kontakt:
Overrated stvar, vjeruj kad ti kazemuNbx je napisao/la:Puše high-grade robu, kako neće igrat atraktivno...Nerminovic je napisao/la:Mislio sam da je Kopenhagen vise bio los nego sto je Ajax bio dobar ali su danas protiv Schalkea pokazali da su top ekipa stvarno ljudi igraju atraktivan fudbal

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Bio na licu mjesta, uvjerio se u suprotno.Nerminovic je napisao/la:Overrated stvar, vjeruj kad ti kazemuNbx je napisao/la:Puše high-grade robu, kako neće igrat atraktivno...Nerminovic je napisao/la:Mislio sam da je Kopenhagen vise bio los nego sto je Ajax bio dobar ali su danas protiv Schalkea pokazali da su top ekipa stvarno ljudi igraju atraktivan fudbal

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Ovi Turci koda su jučer sa grane sišli. 

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Upravo suprotno prijatelju. Turci drze do svoje casti i dostojanstva, spremni su da poloze zivot za to bilo kada i bilo gdje. Gotovo nikada nece provocirati prvi, bas iz tih razloga, ali im je dovoljno jako malo da planu na provokaciju, narocito u vezi drzave, zastave i osnivaca Republike. S druge strane europljani imaju sistem u kojem se zestoko kaznjava fizicki obracun, zbog toga umiju i vole da provociraju. To je bio plus na minus, rezultat je mnogo mnogo varnica.KingJamesMVP je napisao/la:Tursko smeće provocira, treba ih izbaciti. Jedino rješenje
Gledajuci slike primjetim dosta momaka u crnom sa Francuske strane, vjerovatno su organizovano dosli do turskih navijaca, dok su ovi turci bili pretezno "simpatizeri", doduse nista manje opasni od svojih prvih ekipa.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
KingJamesMVP je napisao/la:Tursko smeće provocira, treba ih izbaciti. Jedino rješenje
________________________U________________________
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Kakvo drkanje na turke na ovoj temi pa to je nevjerovatno. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Re: RE: Re: Liga Evrope 2016/2017
Apsolutno si u pravu. Bosnjak sam i sam, ali ovo ne podrzavam. Momku ovom kvalitetnom forumasu dadose bananu samo zato sto je reko da su smece,a nije puno daleko od istine. A ovaj gore sto postavi U kao neku parodiju nikome nista.JonSnow je napisao/la:Kakvo drkanje na turke na ovoj temi pa to je nevjerovatno. [emoji38]
Ko misli da nisu gamad, evo bujrum ja cu domacin da mu budem da meni dodje u Austriju pa da vidi malo kolike su to kulturoloske razlike i kako ce ti svi od nasih, pa do svaba i ostalih auslendera imati primjedbe i reci kako su oni najgori imigranti od svih. Da vidi kako se ponasaju. Zato ja ne dam da se ponizavaju ni crnci ni mi balkanjerosi zato sto smo spram njih gospoda. Turci se jos nisu obracunali nikad sa huliganstvom u svojoj zemlji i kao takvi ne zasluzuju drugaciji tretman niti privilegije. Stimanja utakmica u ligi to je prica za sebe, al tu bar ne lete glave ko sto je letila onom navijacu Leedsa onomad na Bosforu.
Kazu borbeni ne daju na svoju drzavu ponosni i to, sve uredu ali ne mozes se ti ponasati ko divljak. Zato ih i smatraju za cobane, zato sto su neartikulisani sto ne znaju nista diplomatski vec samo sa silom. Opravdano ih se ne cijeni i ne voli. Al ne kod Bosnje, Bosnji je po automatizmu Turko brat, a svaki Srbin ili Hrvat ustasa i cetnik. Odrastite malo promuckajte vuglom, skontajte se s kim nam valja ziviti na Balkanu. A ako vec zelite da znate kome su vise ekonomski valjali Arapi ili Turci dovoljno je pogledati u susjednu Srbiju pa viditi ko od njih ima vise koristi tako da tishu mishu! A o genocidu nad Armencima i zataskavanju istog i tome sto se dogadja izliv mozgova i svega sto je imalo intelektualno i pametno u Evropu ne vrijedi trositi rijeci. Mnostvo njihovih pisaca mora doci u Njemacku da bi knjigu napisalo. Al jok Bosnjo ce Erdogana i dalje nazivat babukom, dok se vidi da ce jos malo pa postati diktator kad dobije DA na referendumu sad uskoro.
Eto tako lekcija da se razmislite malo, mada ne vrijedi vise ni raspravljati s nadobudnom djecurlijom!
Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.