Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Champions League 2016/17
Uglavnom, nabolja ko faza jednog fudbalskog turnira, od kada ga ja pratim.. Al, treba ipak sacekati barem jednu losiju tekmu, uz 0:0, pa da neko napise kako se sada igra samo za pare i kako je fudbal bio bolji prije 10-15-20 godina 

ma ne vazi to samo za Italiju,ja gledam dosta Talijane i znam dosta igraca koji su jako dobri a niko nista ne pise o njima,uzmi i primjer Spanjolske lige o koijm to igracima se pise izuzev Reala,Barce,Atletica i Seville?,npr ko zna za Thea Hernandeza i Marcusa Llorentea koji igraju za Alaves?,a momci bi za koju godinu trebali postati top igraci na svojim pozicijima.Najvise se poznaje igraca iz Engleske lige koja je daleko najhajpovanija,trose enormne novce,cak i ovi donji timovi hladno iskrcaju 15 mil. funti za igrace sa sumnjivim kvalitetama,ali jbga kad je toliko placen moras ga znati,makar u nekom slabijem timu Talijanske ili Spanjolske lige imao x puta bolje igrace za te pare,mozda cak i za manje.Romagnoli13 je napisao/la:Sa ovim se slažem, puno igrača u Serie A je potcijenjeno.Jednostavno nisu toliko marketinški popraćeni i ne diže se neki hajp oko njih.Ja mislim da je Tevez(ako se ne varam)izjavio, da u Italiji ima dosta jako kvalitetnih igrača a da on iskreno za njih nije čuo dok nije došao u Italiju.IlCapitano je napisao/la:Realno nije. Buffon je, kao i sve što dolazi iz Italije, jako potcijenjen, koliko god to ironično zvučalo za najboljeg svih vremena.Donnie Darko je napisao/la:Neuer, je realno, liga za sebe. I to već dugi niz godina.
Godinama brani na vrhunskom nivou, ozbiljan kiks je imao jednom u zadnjih 10 godina, a kod Neuera se s vrha glave mogu sjetiti bar 4-5 bez ikakve dublje analize.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Stara forumska poslovica kaze:
Hejteri na aparatima.
Buffon je legenda i jedan od najvećih ali trenutno je Neuer daleko najbolji golman svijeta.
E Cuj Neuer pa 5 praznih mjesta pa tek onda Gigi. :facepalm:To mozda za nekih 10 godina. Mozda...
Gigi je uz Kahna, Van der Saara i mozda Cecha (do prije par godina) najbolji golman u zadnjih 10-15 godina.
Gigi je uz Kahna, Van der Saara i mozda Cecha (do prije par godina) najbolji golman u zadnjih 10-15 godina.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Nail for Real
- Kontakt:
TRENUTNO, Neuer je liga za sebe. Niko ne osporava Buffonu da ima vecu karijeru pobogu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
Tebi može biti i Asmir Avdukić najbolji golman na svijetu, postoje podaci koji kažu da je Manuel Neuer zadnje četiri godine proglašavan najboljim golmanom na svijetu. Razumijem ja da se to mnogima ne sviđa ali tako stvari stoje.Kaunas je napisao/la:E Cuj Neuer pa 5 praznih mjesta pa tek onda Gigi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Po cemu bas me zanima... sta on to radi vanzemaljski a da to ne radi Gigi koji je samo ove sezone Juventus spasio mnogih poraza i gubitaka bodova (a da ne pisem o proslim sezonama gdje je bio match winner)... osim sto i dalje cesce kiksa od Buffona kojem se kiksevi mogu nabrojati na prste jedne u ruke zadnjih desetak godina... a Bogami se Neueru malo češće to dešava....Nail for Real je napisao/la:TRENUTNO, Neuer je liga za sebe. Niko ne osporava Buffonu da ima vecu karijeru pobogu.
- Nail for Real
- Kontakt:
To sto Bayern ima lakse protivnike pa Neuer ne mora da bude glavni igrac u ekipi i da ih cesto spasava ne znaci da nije najbolji. Evo, dosao je Real iz Madrida, evropski klasik, utakmica sezone i Neuer upise deset odbrana, od kojih su tri-cetiri svakako nenormalne. Ne kazem da Buffon nije odlican, ali ono sto je Neuer pokazao tesko da moze bilo koji golman trenutno.Kompromis je napisao/la:Po cemu bas me zanima... sta on to radi vanzemaljski a da to ne radi Gigi koji je samo ove sezone Juventus spasio mnogih poraza i gubitaka bodova (a da ne pisem o proslim sezonama gdje je bio match winner)... osim sto i dalje cesce kiksa od Buffona kojem se kiksevi mogu nabrojati na prste jedne u ruke zadnjih desetak godina... a Bogami se Neueru malo češće to dešava....Nail for Real je napisao/la:TRENUTNO, Neuer je liga za sebe. Niko ne osporava Buffonu da ima vecu karijeru pobogu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jest odbranio stvarno 3 dobre sanse, I primi pacerski gol na kraju koji njemu ide na dusu (dakle svo mlijeko koje je dao na kraju je prosuo)... npr covjek je prosle godine umalo izbacio Bayern protiv Juventusa sa svoja dva kiksa... samo ih sudija spasi na kraju... i tako u sezoni ima pofin broj kiksova... a Buffon zna braniti čitavu sezonu, a da ne bude kriv ni za jedan gol, a da uz to donese dosta poena svojim odbranama....
Sta je to Buffon uradio protiv Barcelone nego skinuo 2 mrtva zicera 1 na 1.... i pored toga nije kiksao.... Buffon i dan danas brani na vanzemaljskom nivou... niko tako ne brani danas... a to opet nije ni blizu kako je branio prije 15., msm to ni poredimo sada ali eto čisto da se utefteri...
Sta je to Buffon uradio protiv Barcelone nego skinuo 2 mrtva zicera 1 na 1.... i pored toga nije kiksao.... Buffon i dan danas brani na vanzemaljskom nivou... niko tako ne brani danas... a to opet nije ni blizu kako je branio prije 15., msm to ni poredimo sada ali eto čisto da se utefteri...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Osmi najbolji igrač za 2016tu

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Buffon je sam rekao za Neuera da je najbolji na svijetu.
Gigi je jedan od probranih ,legitimni kandidat u prici o najvecem i najboljem golmanu ikad ,znaci u cijeloj istoriji igre-
Manuel Nojer je na dobrom putu da mu se prikljuci.
One odbrane sinoc moze izvesti mozda jos dva ili tri aktivna golmana danas .
Manuel Nojer je na dobrom putu da mu se prikljuci.
One odbrane sinoc moze izvesti mozda jos dva ili tri aktivna golmana danas .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
pitanje za sve forumase ,ali naiskrenije kako vivi vidite sanse barce odnosno bajerna u revasima ,da li pomenuti timovi po vama imaju sansi za preokret i zasto smatrate da imaju odnosno nemaju,ako vam nije mrsko da obrazlozite kako vi vidite 

Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 13 apr 2017, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Mislim da nemaju šanseKarlo je napisao/la:pitanje za sve forumase ,ali naiskrenije kako vivi vidite sanse barce odnosno bajerna u revasima ,da li pomenuti timovi po vama imaju sansi za preokret i zasto smatrate da imaju odnosno nemaju
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Realno, jako male šanse imaju oba timaKarlo je napisao/la:pitanje za sve forumase ,ali naiskrenije kako vivi vidite sanse barce odnosno bajerna u revasima ,da li pomenuti timovi po vama imaju sansi za preokret i zasto smatrate da imaju odnosno nemaju,ako vam nije mrsko da obrazlozite kako vi vidite

Real nije Porto, da im se može natrpati 3-4 komada, kao lani kad ih je Bayern prekucao...i to još na Bernabeu.
A Juve sigurno nije PSG, da se prepadnu ko zadnje pic.ke i povuku golmanu u krilo....to je mnogo ozbiljniji i veci tim.
Uglavnom, teško da cemo u polufinalu vidjeti Barcu i Bayern

Jbt kome vi objasnjavate kakve su kome sanse...djetetu koji jos nije naucio kako funkcionise gol u gostima ...koji ne zna ni osnovna fudbalska pravila....

Nije ni cudo sto se svi sprdaju s malim karlom...a vi mu nasli elaborirat sanse klubovaevo citam da je beil upitan ya bajern u revansu .
ma realno brate bit ce pretesko mora se cudo desiti da odigramo tekmu seyone a da real bude kriminalan.krivo mi je yaista jer sam se nadao da ova generacija moye jos jednom dici klempu .ali eto hajde da sacekamo jos 90 minuta.
momci ispravite me ako grijesim
ako bi bio rezultat na bernabeu 1:3 u tom slucaju bi mi isili ako se ne varam jer smo tri gola metnuli u gostima,jesma li u pravu ili---

Karlo je napisao/la:pitanje za sve forumase ,ali naiskrenije kako vivi vidite sanse barce odnosno bajerna u revasima ,da li pomenuti timovi po vama imaju sansi za preokret i zasto smatrate da imaju odnosno nemaju,ako vam nije mrsko da obrazlozite kako vi vidite
mrtvi,fjfjfj, culeyi, fjfjfjfppp, će satrat takijxjwansku koza cngš nostru,

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Lako što @Karlo ne zna pravilo gola u gostima, nego on ne zna ni zbrajat do 5. 

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.