Hairlija je napisao/la:Ako zadovolji,onda ce sa nama potpisati ovaj brazilac
Juninho Botelho
Igrao za Gremio,sigurno veliki pokazatelj
na ovom videu on nista nije pokazao, ne znam hoce li moci na Koševu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Juninho Botelho
Juninho Botelho
http://transfermarkt.de/de/juninho-bote ... 52395.htmlcena je napisao/la:Hairlija je napisao/la:Ako zadovolji,onda ce sa nama potpisati ovaj brazilac
Juninho Botelho
Hairlija legendo svaka ti cast ti se uvjek javis sa lijepim informacijama sta igra Brazilac?
Hairlija je napisao/la:Igras poluspica al' moze i spic,pogledate na youtube ima dosta klipova o njemu
nemogu ti nista reci jer ga nisam gledao,otisao bi na trening al' nemogu postimcena je napisao/la:Hairlija je napisao/la:Igras poluspica al' moze i spic,pogledate na youtube ima dosta klipova o njemu
Kakvo je tvoje misljenje da li ce ostati i imali kvalitete za Sarajevo?
Hairlija je napisao/la:nemogu ti nista reci jer ga nisam gledao,otisao bi na trening al' nemogu postimcena je napisao/la:Hairlija je napisao/la:Igras poluspica al' moze i spic,pogledate na youtube ima dosta klipova o njemu
Na osnovu klipova nemozemo zakljcuti kakav je igrac,svakome mogu nasteliti da je dobar preko youtube
Ono sto je po meni veoma vazno je to da je igrao za Gremio,ipak ruku na srce Gremio nije los klub.
Ja se nadam da ce potpsati
Cuj imali kvalitet za nas.Kakav god da je bolji je od jahovica i avdica zajedno.Jos se zove zuninjo.......Haj samo da se to i realizuje.cena je napisao/la:Hairlija je napisao/la:Igras poluspica al' moze i spic,pogledate na youtube ima dosta klipova o njemu
rimaa je napisao/la:vozdra raja evo sad sam s treninga u vogosci su trenirali,i moram neci da nisam bas odosevljen evo idem skoro svaki trening i kad god mirza podjeli prva protiv druge ovi iz druge ekipe ih sasiju samo tako,samo damir i mali suljic su klase,suljica je stavio na ljevog veznog a hadzica opet vratio na beka,onog todorevica je polso da radi s drugom ekipom,,,, a brazilac je nako sitan i vidi se da ima dobru tehniku i sut jak a sad neznam da li je bas pravo pojacanje et toliko i nadat se dobrom rezultatu protiv slobode jer po danasnjem boga mi mrka kapa pozzz
jeste bilo je dosta raje bas sa sjevera nije ono previse neki 20 momaka.cena je napisao/la:rimaa je napisao/la:vozdra raja evo sad sam s treninga u vogosci su trenirali,i moram neci da nisam bas odosevljen evo idem skoro svaki trening i kad god mirza podjeli prva protiv druge ovi iz druge ekipe ih sasiju samo tako,samo damir i mali suljic su klase,suljica je stavio na ljevog veznog a hadzica opet vratio na beka,onog todorevica je polso da radi s drugom ekipom,,,, a brazilac je nako sitan i vidi se da ima dobru tehniku i sut jak a sad neznam da li je bas pravo pojacanje et toliko i nadat se dobrom rezultatu protiv slobode jer po danasnjem boga mi mrka kapa pozzz
E **** nisi nam ovo trebao napisati i ovo malo optimizma nam ubi ovim danasnjim informacijama sa treninga.Je li bilo koliko raje na treningu?
rimaa je napisao/la:jeste bilo je dosta raje bas sa sjevera nije ono previse neki 20 momaka.cena je napisao/la:rimaa je napisao/la:vozdra raja evo sad sam s treninga u vogosci su trenirali,i moram neci da nisam bas odosevljen evo idem skoro svaki trening i kad god mirza podjeli prva protiv druge ovi iz druge ekipe ih sasiju samo tako,samo damir i mali suljic su klase,suljica je stavio na ljevog veznog a hadzica opet vratio na beka,onog todorevica je polso da radi s drugom ekipom,,,, a brazilac je nako sitan i vidi se da ima dobru tehniku i sut jak a sad neznam da li je bas pravo pojacanje et toliko i nadat se dobrom rezultatu protiv slobode jer po danasnjem boga mi mrka kapa pozzz
E **** nisi nam ovo trebao napisati i ovo malo optimizma nam ubi ovim danasnjim informacijama sa treninga.Je li bilo koliko raje na treningu?
alibi je napisao/la:Cuj imali kvalitet za nas.Kakav god da je bolji je od jahovica i avdica zajedno.Jos se zove zuninjo.......Haj samo da se to i realizuje.cena je napisao/la:Hairlija je napisao/la:Igras poluspica al' moze i spic,pogledate na youtube ima dosta klipova o njemu
[/quote]alibi je napisao/la:Cuj imali kvalitet za nas.Kakav god da je bolji je od jahovica i avdica zajedno.Jos se zove zuninjo.......Haj samo da se to i realizuje.cena je napisao/la:Hairlija je napisao/la:Igras poluspica al' moze i spic,pogledate na youtube ima dosta klipova o njemu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.