Yebi maloljetne MađareeeeMemara je napisao/la:Sarajevo - Ferencvaros U17

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Yebi maloljetne MađareeeeMemara je napisao/la:Sarajevo - Ferencvaros U17
Ma skoro svi kafici u gradu imaju to.adodbr je napisao/la:Oj ljudi gdje onda ima moja tv jbt grob
PODRSKA I OD MENE ZA DERBY.ShofaII je napisao/la:Podrska Cali, i abd vratice ti se sve na derbiju uvjeren sam
Želja nam je da budući derbiji proteknu u obostranom fer i sportskom nadmetanju, kako na terenu tako i na tribinama, uz adevaktne uslove za sve navijače i građane, koji žele gledati dva najpoznatija fudbalska kluba u Bosni i Hercegovini, a podsjećamo u mjesecu maju Sarajevo će dočekati Željezničar na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”.
Sa posljednjim dijelom izjave sve je receno.High je napisao/la:Želja nam je da budući derbiji proteknu u obostranom fer i sportskom nadmetanju, kako na terenu tako i na tribinama, uz adevaktne uslove za sve navijače i građane, koji žele gledati dva najpoznatija fudbalska kluba u Bosni i Hercegovini, a podsjećamo u mjesecu maju Sarajevo će dočekati Željezničar na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”.
Evolution87 je napisao/la:Ja na telefonu, a spori mi net i kontam nije mi se jos ucitalo
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, r3m1, TheTruth34, zagorski i 35 gostiju.