FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 13 apr 2017, 01:17

Zagor je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Najjači Dženin momenat je kad ga onaj u predgrađu optuži da smo zemili tekmu protiv Slavije. Bio je negdje i klip toga... :lol: :lol:
idi u ****. moro sam da trazim taj klip ahahah

Umro sam ahhahahahahahha
1946~

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 apr 2017, 01:21

Sretan rodjendan najboljem igracu FK Sarajevo i najboljem igracu BiH svih vremena! Pape, ziv ti nama i zdrav bio jos 100 godina.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 apr 2017, 01:29

Inače, utakmica u kojoj mi je najviše stradalo zdravlje. Kako je Tatko ispad'o u tom meču, to je šou program. :lol: Sreća pa je Delač bio na golu, svaki drugi golman bi još dva komada sigurno primio. Na toj utakmici se i Purić povrijedio, baš u momentu kad se trznuo i opet počinjao ličiti na ozbiljnog igrača. Čitava tema se zabrinula za @Mortema, hoćel izvuć živu glavu u Lukavici itd. :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 13 apr 2017, 02:15

Za revanš se bojim ovog gola u gostima jer bi me strah tog rezultata 0:0

A n derbiju me strah jer su oni sad izgubili i nema im druge nego da idu na pobjedu, a nama je čitav život ravno do mora.
Sabrine mi moje!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 apr 2017, 02:15

Pitao sam danas malog Nedima kako ide napredak sa kilogramima, kaže da svakodnevno ide u McDonald's i da će uskoro biti spreman za prvi tim! Blizu je željene težine, poslao je i foto-dokaz. Molim stručnjake sa teme da procijene da li je ovo dovoljno ili mlađahni Nedim ima još dosta puta pred sobom.

slika

A dok se Nedim deblja, ovaj dečko od 18 godina, slične građe kao Nedim prije debljana, karinđa na velikoj sceni neku Borusiju! :kafa:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 apr 2017, 02:17

Ta će garo, ipak on igra protiv stopera koji su metar i jagoda i imaju 20 kila sa kopačkama. :lolno:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

High

Post Postao/la High » 13 apr 2017, 02:20

Ponovo pljuvači pišu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 apr 2017, 02:42

Dočekali smo svoje dvije godine. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 apr 2017, 02:43

uNbx je napisao/la:Inače, utakmica u kojoj mi je najviše stradalo zdravlje. Kako je Tatko ispad'o u tom meču, to je šou program. :lol: Sreća pa je Delač bio na golu, svaki drugi golman bi još dva komada sigurno primio. Na toj utakmici se i Purić povrijedio, baš u momentu kad se trznuo i opet počinjao ličiti na ozbiljnog igrača. Čitava tema se zabrinula za @Mortema, hoćel izvuć živu glavu u Lukavici itd. :D
Braca moja :ljepota:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 apr 2017, 05:51

Psovanje MEHMEDU je sramota za klub i navijece koje navijaju za FK SARAJEVO.

Po mom misljenju MEHMED je bolji trener nego Husref. Ovde mnogi smatraju da je Husref bio na Calinom mjestu da bi napravio bolji poso negoli je to cala uradio ubjeden sam sto posto da nebi, ako gledamo Ibro Rahimic je dosta bolje vodio mladost nego husref. Husref je sa SLOBODOM izborio evropu jedva.

Da me neko ne svati pogresno HUSREFA TREBA VRATIT KUCI dat mu poziciju koju ima faruk zvani zeljovac i on i CALA uz svrakica i repuha bi napravili cudo. SRAMOTA JE da faruk iz visokog sjedi na klupi naseg kluba a da legenda kao sto jeste HUSREF trenira kakanj

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 13 apr 2017, 08:06

joker90 je napisao/la:Pitao sam danas malog Nedima kako ide napredak sa kilogramima, kaže da svakodnevno ide u McDonald's i da će uskoro biti spreman za prvi tim! Blizu je željene težine, poslao je i foto-dokaz. Molim stručnjake sa teme da procijene da li je ovo dovoljno ili mlađahni Nedim ima još dosta puta pred sobom.

slika

A dok se Nedim deblja, ovaj dečko od 18 godina, slične građe kao Nedim prije debljana, karinđa na velikoj sceni neku Borusiju! :kafa:

slika
Ne deblja harana iz McDonald's-a već kolači iz Mrvice. Lažni kapiten i Said su najbolji dokaz toga.
SARAJEVO

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 13 apr 2017, 09:41

Husref pojeo Calu za dorucak.
UPRAVA NAPOLJE!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 apr 2017, 09:54

Zagor je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Najjači Dženin momenat je kad ga onaj u predgrađu optuži da smo zemili tekmu protiv Slavije. Bio je negdje i klip toga... :lol: :lol:
idi u ****. moro sam da trazim taj klip ahahah

:lol: :lol:
ZZ

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 apr 2017, 10:23

Jarane raja hoće nazor nešto od ove ekipe koja jednostavno ne može. Kojeg god da trenera dovedu ista bi bila priča. Mnogo igrača će napustiti klub na kraju sezone što i sami znaju koji su, pa bi se moglo reći da im je kurcobolja. Ne treba pljuvat Čalu kojem treba kapu do poda spustiti. Na kraju krajeva pita se od go.van.a nikad nije mogla praviti. Odraditi ovi sezonu i remont ekipe za sljedeću.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 13 apr 2017, 10:31

Jucer poslije utakmice iz ocaja napisem da ce sutra ovi iz kluba predstaviti izgled Bordo arene, posto je postala tradicija nakon nekog loseg rezultata zamazivati navijacima oci, kad evo vidim fakat predstavljen izgled Bordo arene :rol: :rol: e ne mogu da vjerujem

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 13 apr 2017, 10:41

Vezano za sljedeću sezonu
1. Ako se prošle mogao ostaviti Hurtić na kraju sezone, onda se mora sada i Mehmed ostaviti. O Husrefu nemojte sanjati, porodica mu ne bi dala da bude trener zbog njegovog zdravlja. A u ovo naše sranje od lige ne želi doći ni jedan ozbiljan trener.
2. Mislim da ne treba tjerati većinu igrača zbog širine klupe. Rustemović, Crnkić, Kovačević, Hebibović, Ahmetović mogu biti dostojne zamjene. Odbrana nam je dobra, na lijevom beku može igrati Ivetić. Almira protjerati iz Kantona Sarajevo.
E u sredini će trebati najviše mijenjati. Ofanzivni vezni i defanzivni su pod moranje. Volio bi vidjeti kakav je Lelić da znamo šta da očekujemo od njeg. U napadu mi je san vratiti Benku pa nek prije svake tekme popije gajbu :salut:
SARAJEVO

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 apr 2017, 10:43

http://www.****/clanak/286855/eksklu ... ajevo-foto

vjerovatno utopija, ali preyebeno ovo izgleda. :D

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 apr 2017, 10:47

Historicar je napisao/la:Jucer poslije utakmice iz ocaja napisem da ce sutra ovi iz kluba predstaviti izgled Bordo arene, posto je postala tradicija nakon nekog loseg rezultata zamazivati navijacima oci, kad evo vidim fakat predstavljen izgled Bordo arene :rol: :rol: e ne mogu da vjerujem
:lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 apr 2017, 10:48

Historicar je napisao/la:Jucer poslije utakmice iz ocaja napisem da ce sutra ovi iz kluba predstaviti izgled Bordo arene, posto je postala tradicija nakon nekog loseg rezultata zamazivati navijacima oci, kad evo vidim fakat predstavljen izgled Bordo arene :rol: :rol: e ne mogu da vjerujem
Imas 100 slika koje je neko pravio, moozda je jedna od tih?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 13 apr 2017, 10:53

Kvota 1,10 da ce u slucaju loseg rezultata u nekoj od narednih utakmica, dan poslije predstaviti izgled kampa u Butmiru kad bude završen

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”