Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jedan rani
Anyang-Mobis z2 154+ 1,85
Rain Or Shine-Phoenix z2 196+ 1,85
Orix-Chiba 1 1,55 kv
Barthel-Mertens 1 1,7 kv
Chardy-Jaziri 1 1,55 kv
Anyang-Mobis z2 154+ 1,85
Rain Or Shine-Phoenix z2 196+ 1,85
Orix-Chiba 1 1,55 kv
Barthel-Mertens 1 1,7 kv
Chardy-Jaziri 1 1,55 kv
Znaci ovako:
Dortmund - Monaco 2(5,40)
Dortmund - Monaco 2/2(9,89)
Dortmund - Monaco 2@over 2,5(7,02)
Jel me neko zayebava sa ovim kvotama?!? Ja glup, jel?!? To Monaco nivo Caena?
Ybt, pa zuti se ove godine muce sa Darmštadima, Ingolštadima i sl. To će se Monaco prepasti zutog zida? Po meni Dortmund mora nositi kvotu od 2,10 ili neku slicnu na ovom mecu. Mislim da je Monaco poprilicno naucio iz onog dvomeca sa Sitijem, i da im se nece desavati slicni padovi u igri kao tada. Odlicna odbrana, super veza a o napadu ne bih trosio rijeci. Nisu izgubili meca u prvenstvu nekad od prosle godine. Stabilna, mocna i kompaktna ekipa koja se po meni moze itekako suprostaviti precijenjenim domacinima. Kvote su iz WWIN-a i ovo sibam u singlovima. 
Jel me neko zayebava sa ovim kvotama?!? Ja glup, jel?!? To Monaco nivo Caena?

evo jedan tiket s kratkim analizama (iako bas nemam obicaj pisati analize, ali eto sad imam vremena):
sarajevo-mladost dk 1 (S.P) 1,55
sarajevo favorit u ovom mecu, jest da je mladost sve podredila kupu, ali mislim da u prvoj utakmici gube. koliko imam informacije, sarajevo bez nekih izostanaka, tako ne vidim ovdje nista drugo nego kec. za hrabrije i hendikep.
dortmund-monaco kp1 1,2
dormtund-monaco zbroj zutih kartona vise od 4,5 1,85
izmedju ps1 i kece na dortmund, odabrao sam trecu varijantu kp1, u slucaju x-a kvota je 1. mislim da ce ovdje dortmund igrati da ne primi gol, a sto se kvalitete tice podjednake su ekpie, prednost dortmunda je domaci teren i atmosfera na njemu naravno.
sudija na ovom mecu je danijel orsato, italijan, sa finim prosjekom. nakon cetvrtfinala se kartoni brisu, tako da nema razloga da ekipe cuvaju. mislim da ce ovu granicu lagano preci.
bayern-real kp1 1,3
bayern-real vise od 4,5 kartona 1,85
bayern sa izostancima humelsa, mulera i levandovskog, kod reala fale pepe i valarane. ne znam da li je navijacki, ali ja ne vidim da je moguce da bayern izgubi kuci.
sto se kartona tice, ricoli italijan sudac, ne tolerise startove i po meni je lagan na kartonima, tako da sam i ovdje za kartone siguran.
atletico madrid-leicester 1 1,3
po meni totalno mala kvota na atletico, ali igram. atletiko rijetko kuci gubi, prva je utakmica i mislim da moraju pobijediti ako zele proci dalje.
kartone ovdje nisam smio igrati, sudi erikseon, nije mi on bas drag sudija za kartone, a i bojim se ranog vodstva atletika od 2 razlike, pa da utakmica ne ode u drugom smjeru.
slavia p- karvina 1 1,2
ceski kup, slavia aposlutni faovrit sto i kvota kaze. medjusobni omjeri naravno na strani slavije.
za hrabrije i hendikep dolazi u obzir.
inter t-rops 2+ 1,41
ovdje me privukla kvota, jest da je prva utakmica za oba kluba u finskoj ligi, ali medjusobni omjeri kazu da uglavnom bude vise od 2 gola.
gaziantep-gbirli 2+ 1,32
turska liga, igram iskljucivo na osnovu statistike i stanja na tablici.
ukupna kvota 24, 03
sretno.
sarajevo favorit u ovom mecu, jest da je mladost sve podredila kupu, ali mislim da u prvoj utakmici gube. koliko imam informacije, sarajevo bez nekih izostanaka, tako ne vidim ovdje nista drugo nego kec. za hrabrije i hendikep.
dortmund-monaco kp1 1,2
izmedju ps1 i kece na dortmund, odabrao sam trecu varijantu kp1, u slucaju x-a kvota je 1. mislim da ce ovdje dortmund igrati da ne primi gol, a sto se kvalitete tice podjednake su ekpie, prednost dortmunda je domaci teren i atmosfera na njemu naravno.
sudija na ovom mecu je danijel orsato, italijan, sa finim prosjekom. nakon cetvrtfinala se kartoni brisu, tako da nema razloga da ekipe cuvaju. mislim da ce ovu granicu lagano preci.
bayern-real kp1 1,3
bayern sa izostancima humelsa, mulera i levandovskog, kod reala fale pepe i valarane. ne znam da li je navijacki, ali ja ne vidim da je moguce da bayern izgubi kuci.
sto se kartona tice, ricoli italijan sudac, ne tolerise startove i po meni je lagan na kartonima, tako da sam i ovdje za kartone siguran.
po meni totalno mala kvota na atletico, ali igram. atletiko rijetko kuci gubi, prva je utakmica i mislim da moraju pobijediti ako zele proci dalje.
kartone ovdje nisam smio igrati, sudi erikseon, nije mi on bas drag sudija za kartone, a i bojim se ranog vodstva atletika od 2 razlike, pa da utakmica ne ode u drugom smjeru.
slavia p- karvina 1 1,2
ceski kup, slavia aposlutni faovrit sto i kvota kaze. medjusobni omjeri naravno na strani slavije.
inter t-rops 2+ 1,41
ovdje me privukla kvota, jest da je prva utakmica za oba kluba u finskoj ligi, ali medjusobni omjeri kazu da uglavnom bude vise od 2 gola.
gaziantep-gbirli 2+ 1,32
ukupna kvota 24, 03
sretno.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
krmpotich je napisao/la:Znaci ovako:
Jel me neko zayebava sa ovim kvotama?!? Ja glup, jel?!? To Monaco nivo Caena?Ybt, pa zuti se ove godine muce sa Darmštadima, Ingolštadima i sl. To će se Monaco prepasti zutog zida? Po meni Dortmund mora nositi kvotu od 2,10 ili neku slicnu na ovom mecu. Mislim da je Monaco poprilicno naucio iz onog dvomeca sa Sitijem, i da im se nece desavati slicni padovi u igri kao tada. Odlicna odbrana, super veza a o napadu ne bih trosio rijeci. Nisu izgubili meca u prvenstvu nekad od prosle godine. Stabilna, mocna i kompaktna ekipa koja se po meni moze itekako suprostaviti precijenjenim domacinima. Kvote su iz WWIN-a i ovo sibam u singlovima.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
kakve su sanse da nba bude trpanje danas i overi 205 210 220
ne pisem vise analize. izvinite ljudi.stulic89 je napisao/la:evo jedan tiket s kratkim analizama (iako bas nemam obicaj pisati analize, ali eto sad imam vremena):
dortmund-monaco kp1 1,2
bayern-real kp1 1,3
slavia p- karvina 1 1,2
inter t-rops 2+ 1,41
gaziantep-gbirli 2+ 1,32
ukupna kvota 24, 03
sretno.

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
-
Mancester danas igra u Belgiji i ekipi samo ostaje da se bori za trofej na ovom frontu,mislim da je to zicer dana i jos uvezati Lion tu eto kvote 3,2 ...sretno ko proba i ako neko ima nesto protiv,sugerisi dok nisam krenuo put kladionice ....
Seligenporten-Ingolstadt II 3+
Luckenwalde-Union Furstenwalde 3+
Celta - Genk 3+
Pro Pacienza - Como 3+
Jedan zanimljiv prelaz Wuppertal-Wattenscheid 1/2
Kvote su iz Premier kladionice . Sretno !

Celta - Genk 3+
Pro Pacienza - Como 3+
Kvote su iz Premier kladionice . Sretno !

Johnson - Brown 2 @2.0
Souza - Quiroz 1 @ 1.60
Chung - Lopez 2 @ 1.60
Brown/Tiafoe - Cabal/Farah 1 @4.20
Johnson se ne snalazi najbolje na zemlji, Brown ko Brown, njegova igra baš ne odgovara Johnsonu u ovim uvjetima u Houstonu.
Souza kvalitetniji igrač, sa mnogo boljim servisom.
Lopez kakav god bio i dalje je doktor za Chunga, gledao sam ga protiv Damira i u prošlom kolu protiv Estrelle, ništa posebno, servis očajan, a da bi dobio Lopeza, morao bi mnogo popraviti taj dio igre, što ne vidim da se može desiti.
U dublovima su uvijek moguća iznenađenja, pa zašto ne i ovdje. Brown je odličan dubl igrač, nevjerovatan osjećaj na mreži, Tiafoe također, mnogo energičan igrač, i uz pravi pristup mogu sigurno dobiti Cabala i Faraha.
Souza - Quiroz 1 @ 1.60
Chung - Lopez 2 @ 1.60
Johnson se ne snalazi najbolje na zemlji, Brown ko Brown, njegova igra baš ne odgovara Johnsonu u ovim uvjetima u Houstonu.
Souza kvalitetniji igrač, sa mnogo boljim servisom.
Lopez kakav god bio i dalje je doktor za Chunga, gledao sam ga protiv Damira i u prošlom kolu protiv Estrelle, ništa posebno, servis očajan, a da bi dobio Lopeza, morao bi mnogo popraviti taj dio igre, što ne vidim da se može desiti.
U dublovima su uvijek moguća iznenađenja, pa zašto ne i ovdje. Brown je odličan dubl igrač, nevjerovatan osjećaj na mreži, Tiafoe također, mnogo energičan igrač, i uz pravi pristup mogu sigurno dobiti Cabala i Faraha.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- ElMatador9
- Kontakt:

Ako neko ima viska markicu neka potrosi...

- BenjooJutub
- Kontakt:
Ne vidi se slika.ElMatador9 je napisao/la:
- ElMatador9
- Kontakt:
U mene ima(uvijek isto postavljam)...BenjooJutub je napisao/la:Ne vidi se slika.ElMatador9 je napisao/la:

evo ovako...
Hatikwa je napisao/la:Seligenporten-Ingolstadt II 3+
Celta - Genk 3+
Pro Pacienza - Como 3+
Kvote su iz Premier kladionice . Sretno !![]()
![]()
Win win

- ElMatador9
- Kontakt:
Samo pisi analize i dalje. Radije cu prepisati tvoje parove kad imaju analizu nego od nekoga tko samo napise 5-6 parova bez ikakvog objasnjenja zasto to igra.stulic89 je napisao/la:
ne pisem vise analize. izvinite ljudi.

Forster je napisao/la:Johnson - Brown 2 @2.0
Souza - Quiroz 1 @ 1.60
Chung - Lopez 2 @ 1.60
.

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Nimes - Orleans 1 @1.75
Troyes - Red Star 1 @1.57
2.74
Ja cu veceras ponovo probati Ligue 2 iako sam rekao da vise ne idu na listic i izgubio dosta love na njima. Blizi se kraj prvenstva pa cu igrati na 2 ekipe koje su na 4. i 6. mjestu i 2 (3) boda im fale za ulazak u Ligue 1. Protivnici su na 18. i 19. mjestu, dakle ispadaju. Istina, i njima su potrebni bodovi, ali valjda postoji razlog sto su tako lose plasirani.
Orleans je najgora gostujuca ekipa, Red Star nije puno bolji. Troyes je druga najbolja domacinska ekipa, dok Nimes ima vise problema kuci nego u gostima, ali red je da sada dobiju kad je najpotrebnije. Nimes je dobio zadnje dvije utakmice kuci i 4 od zadnjih pet u ligi, Troyes takodjer dobio zadnje dvije kod kuce. Orleans je porazen na zadnja dva gostovanja, a Red Star je izgubio zadnjih pet utakmica. Suma sumarum, double mi izgleda solidan za neki srednji (ili malo manji) ulog. Mislim da Troyes moze i hendikep se probati, jedna su od rijetkih ekipa koja cesto lagano rjesava utakmice i cesto daju po 3-4 gola, dok su gosti izgleda u rasulu.
Troyes - Red Star 1 @1.57
2.74
Ja cu veceras ponovo probati Ligue 2 iako sam rekao da vise ne idu na listic i izgubio dosta love na njima. Blizi se kraj prvenstva pa cu igrati na 2 ekipe koje su na 4. i 6. mjestu i 2 (3) boda im fale za ulazak u Ligue 1. Protivnici su na 18. i 19. mjestu, dakle ispadaju. Istina, i njima su potrebni bodovi, ali valjda postoji razlog sto su tako lose plasirani.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.