Bice bolje bez problema ljudi kao da smo izgubili 5 razlike uz 3 crvena. Koji pesimizam bem ti lipu.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To je jos jedna u nizu gluposti koje je MUP zahtjevao ...TM OLOVO je napisao/la:Ovo sa kartama su pravo zakomplikovali cuj ne moze se kupiti na dan utakmice,pa Zeljo ima navijaca u citavoj Bosni koji ga prate i treba i o tome misliti.
ma nek se **** napuse cuj ne mozes na dan utakmiceQwerty90 je napisao/la:To je jos jedna u nizu gluposti koje je MUP zahtjevao ...TM OLOVO je napisao/la:Ovo sa kartama su pravo zakomplikovali cuj ne moze se kupiti na dan utakmice,pa Zeljo ima navijaca u citavoj Bosni koji ga prate i treba i o tome misliti.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Pa iz uprave su trebali misliti o tome i stati u zastitu navijaca ipak po meni su brzo donjeli bitne odluke za derbi koje ne idu nikom u prilog.Qwerty90 je napisao/la:To je jos jedna u nizu gluposti koje je MUP zahtjevao ...TM OLOVO je napisao/la:Ovo sa kartama su pravo zakomplikovali cuj ne moze se kupiti na dan utakmice,pa Zeljo ima navijaca u citavoj Bosni koji ga prate i treba i o tome misliti.
I nasi samo glavom klimali kad je MUP iznosio zahtjeve. Treba stititi interese porodice, kako ce momci sa strane do ulaznica.Qwerty90 je napisao/la:To je jos jedna u nizu gluposti koje je MUP zahtjevao ...TM OLOVO je napisao/la:Ovo sa kartama su pravo zakomplikovali cuj ne moze se kupiti na dan utakmice,pa Zeljo ima navijaca u citavoj Bosni koji ga prate i treba i o tome misliti.
Meni se smuci kada je izgovor za sve MUP trazio. Pitali se organizator utakmice za bilo sta ili je MUP svemoguc?Balasevic je napisao/la:Biće iznenađenje ukoliko bude više od 8-9k gledaoca u subotu. Nisu navijači Želje samo Sarajlije i nemamo mi 10k članova. Užasan potez uprave što su ovo dozvolili, mi kao navijači to nismo zaslužili.
Druze , i jedni i drugi stvarno ispod svakog prosjekaZenzo je napisao/la:Samo opusteno bice pun stadion, nece ovo moci sa kartama proci da se samo sa clanskom mogu kupiti. Uzimamo kone, ako smo mi losi oni su katastrofa.
Sto se tice danasnjeg poraza - nista sto se u revansu ne moze nadnoknaditi, ima tu umora i nepromisljenih radnji od igraca. Petorovi i igraci ce da isprave greske iz ove utakmice.
Idemo dalje ...