FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 12 apr 2017, 20:48

Friski igraci trebaju, vjerujes li im Slavkooo, nekideee sve ;)
Bice bolje bez problema ljudi kao da smo izgubili 5 razlike uz 3 crvena. Koji pesimizam bem ti lipu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 apr 2017, 21:15

Kao što sam rekao i ranije, u ovoj situaciji kup mi nije prioritet. Ostaje žal jer nismo odmorili neke igrače ali šta je tu je, idemo dalje.

Što se igre, taktike, izmjena i tih stvari tiče, ja sam na vrijeme pričao, znate svi moj stav a sada možemo samo mahat ušima. Prema tome manite se kritika, pred nama su daleko važnije utakmice od ove.

VTŽ
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 apr 2017, 21:15

Znaci za jug moze se kupiti karta bez clanske,a za ostale tribine ne moze.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 apr 2017, 21:17

@Starigrad u pravu si za Radnik, ali tada je bio u sasvim drugacijoj situaciji. Prvenstvo mu je bilo kao skolske igre, prodavali su bodove svima i onda mu je guranje rezervista bilo izgovor za poraze. Mene interesuje sto mi placamo nase rezerviste, ako nemamo povjerenja u njih sta ce nam onda. Nije ovaj poraz smak svijeta i moze se nadoknaditi zaostatak, ali prije sa rezervistima nego sa prvotimcima.

TM OLOVO
Kontakt:

Post Postao/la TM OLOVO » 12 apr 2017, 21:18

Ovo sa kartama su pravo zakomplikovali cuj ne moze se kupiti na dan utakmice,pa Zeljo ima navijaca u citavoj Bosni koji ga prate i treba i o tome misliti.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 12 apr 2017, 21:23

TM OLOVO je napisao/la:Ovo sa kartama su pravo zakomplikovali cuj ne moze se kupiti na dan utakmice,pa Zeljo ima navijaca u citavoj Bosni koji ga prate i treba i o tome misliti.
To je jos jedna u nizu gluposti koje je MUP zahtjevao ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 apr 2017, 21:37

Qwerty90 je napisao/la:
TM OLOVO je napisao/la:Ovo sa kartama su pravo zakomplikovali cuj ne moze se kupiti na dan utakmice,pa Zeljo ima navijaca u citavoj Bosni koji ga prate i treba i o tome misliti.

ma nek se **** napuse cuj ne mozes na dan utakmice
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

TM OLOVO
Kontakt:

Post Postao/la TM OLOVO » 12 apr 2017, 21:40

Qwerty90 je napisao/la:

Pa iz uprave su trebali misliti o tome i stati u zastitu navijaca ipak po meni su brzo donjeli bitne odluke za derbi koje ne idu nikom u prilog.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 apr 2017, 21:43

Qwerty90 je napisao/la:

I nasi samo glavom klimali kad je MUP iznosio zahtjeve. Treba stititi interese porodice, kako ce momci sa strane do ulaznica.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 apr 2017, 21:43

Derbi umjesto da je praznik fudbala, pretvara se u nekakvo groteskno čudovište. Od ovih navijačkih bljuvotina do nedovoljnog dijaloga između klubova ka pronalaženju najboljeg rješenja. Šlag na tortu dolazi od Mup_a koji postavlja nerazumne zahtjeve dodatno umanjujući šanse da u subotu bude spektakl. Kao uvertiru smo dobili očajna izdanja oba Sarajevska tima što dodatno doprinosi jednoj bljutavoj atmosferi.

A ne bi trebalo da je tako. Ja bi volio da naša uprava povuče neki gospodski i mangupski potez kako bi svi uživali, jer ovo mi se ne sviđa ni najmanje.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 apr 2017, 21:44

Ja kad cek kupit sta je ovo koja je ovo zajebancija vise.Ko ima lijevo jaje vece od desnog nemoze na utakmicu,ko je celav nemoze na utakmicu izgleda opasan,ko oma mindzusu nemoze na utakmicu moze povrjedit pomocnog sudiju,ko ima dugu kosu taj dila garant nemoze na utakmicu ko je stariji od 60 nemoze na utakmicu moze ga srcani strefit,zatvorite stadion i nek bolji pobjedi.

Balasevic
Kontakt:

Post Postao/la Balasevic » 12 apr 2017, 21:45

Biće iznenađenje ukoliko bude više od 8-9k gledaoca u subotu. Nisu navijači Želje samo Sarajlije i nemamo mi 10k članova. Užasan potez uprave što su ovo dozvolili, mi kao navijači to nismo zaslužili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 apr 2017, 21:52

Balasevic je napisao/la:Biće iznenađenje ukoliko bude više od 8-9k gledaoca u subotu. Nisu navijači Želje samo Sarajlije i nemamo mi 10k članova. Užasan potez uprave što su ovo dozvolili, mi kao navijači to nismo zaslužili.
Meni se smuci kada je izgovor za sve MUP trazio. Pitali se organizator utakmice za bilo sta ili je MUP svemoguc?

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 12 apr 2017, 21:53

Hajde nemojte da jedete gov.na fol vama je bitno hoce li biti pitara na utakmici, dobili su vise od 10% kapaciteta i to je to, ne mogu na sjever vise dobiti jer tamo ima najvise godisnjih ulaznica jel treba da pustimo pitare a da nasi navijaci ne mogu da dodju i da gledaju utakmicu kakve ste vi curke, sta je problem sa kupovinom uz licnu kartu pa to je normalno u svijetu , odlican potez bravo i za mup i za nasu upravu, sigurnost je na prvom mjestu a ne ko prosli put da hajvani gadjaju djecu bakljama. A sad malo o Petrovicu (Mulalic br2) nije odmorio igrace izgubio utakamicu, nasi prehodali jer su na izmaku zivota prenaporan tempo svaka 3 dana utakmica, vidi se da je bio golman, sta sad, derbi a igraci umorni ni tamo ni vamo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 12 apr 2017, 21:59

Samo opusteno bice pun stadion, nece ovo moci sa kartama proci da se samo sa clanskom mogu kupiti. Uzimamo kone, ako smo mi losi oni su katastrofa.

Sto se tice danasnjeg poraza - nista sto se u revansu ne moze nadnoknaditi, ima tu umora i nepromisljenih radnji od igraca. Petorovi i igraci ce da isprave greske iz ove utakmice.

Idemo dalje ... :opaopa:
- Zeljeznicar -

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 apr 2017, 22:07

Stani ba zar je moro izvest istih 11 **** pola foruma vidi samo celo nevidi.Ja mu skidam kapu za sve do sad a sad je usro i sefa i stanicu.Kakva je to poruka igracima navijacima ,nek crknu ovih 11 pa sta bude,zasto je Zeba danas igro nek ga neko pita jel volio odmorit garantujem da jest.Ovako ces od 60 minute derbija gledat valjanje i grceve na terenu.

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 12 apr 2017, 22:19

Zenzo je napisao/la:Samo opusteno bice pun stadion, nece ovo moci sa kartama proci da se samo sa clanskom mogu kupiti. Uzimamo kone, ako smo mi losi oni su katastrofa.

Sto se tice danasnjeg poraza - nista sto se u revansu ne moze nadnoknaditi, ima tu umora i nepromisljenih radnji od igraca. Petorovi i igraci ce da isprave greske iz ove utakmice.

Idemo dalje ... :opaopa:
Druze , i jedni i drugi stvarno ispod svakog prosjeka :thumbdown:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 apr 2017, 22:19

Pa gdje je zelja i volja kod nasih igraca,dragi Petrovicu ? Bezobrazno je sa njihove strane da onako odigraju utakmicu,a imali su podrsku nasih Manijaka koji su se culi vise od punog stadiona navijaca Sirokog. Nepostovanje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 12 apr 2017, 22:21

Dobro ste prosli trebali smo vam jos 2-3 uvaljat,nijedan pogrdan uzvik nije bio sa doomace tribine,ni ikakva uvredljiva pjesma..nadam se normalizaciji odnosa i istome na Grbavici
P.S Manijaci su odma blizu kamera,pa se uvik na jugu odnosno s mjesta kamere dobro cuju..
Samo jedno ime

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 apr 2017, 22:27

Imas drugu temu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 10 gostiju.