Ne vjerujem da ce doci na Tusanj,ali nada zadnja umire,takav bi nam trebao,jak i iskusan napadac.eldar__adriano je napisao/la:ima li ko kakvih informacija za alena mesanovica *? ? ? je li moguce da potpise za nas jer je trazio ispisnicu iz zelje i dobio ju je a kazu da ima nekih ponuda iz premier lige ? ? je li moguce da dodje na tusanj ??
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- husein veličanstveni
- Kontakt:
A koji će vam klinac. Pa imate 20 napadača!!!!!!!!

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Slažemo na kamaruhusein veličanstveni je napisao/la:A koji će vam klinac. Pa imate 20 napadača!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Eh sad će situacija biti obrnuta nekada smo imali jaku odbranu sad jak napad

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Po meni ova odbrana nije losa,gdje je Drakul,jel povrijedjen ?Frutek je napisao/la:Slažemo na kamaruhusein veličanstveni je napisao/la:A koji će vam klinac. Pa imate 20 napadača!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eh sad će situacija biti obrnuta nekada smo imali jaku odbranu sad jak napad![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od viska glava ne boli.husein veličanstveni je napisao/la:A koji će vam klinac. Pa imate 20 napadača!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
S obzirom da je otisao Saranovic, u manjku smo za jednog napadaca, tako da je Mesanovic pozeljna opcija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Eldar Hasanovic ipak nece nastupati za Slobodu,danas napustio Tusanj,pravi razlozi nisu poznati ? Sigurno neka bolja ponuda dosla i otisao.
Mi se nadamo jednom bodu, ali nemamo nista protiv 3endem_ je napisao/la:halo fukare ne gine vam 3 ca...

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Da nije malo,trebao si 5 komada da cemo primit,al aj nema veze,necemo se zalit savezu i uefiendem_ je napisao/la:halo fukare ne gine vam 3 ca...

- slani grad
- Kontakt:
ja ne kontam u kakve euforije pada Glavas i daje onakve izjave....pa nema tekme da on nije ofanzivnu igru obecao kao i bodove sa strane....mi ove sezone nemamo timza evropu mada bi naravno volio da je se docepamo...mislim da nam je zijan od pita jer mi smo tu u 5 deka sa njima po sastavu a znamo svi sta u ovoj smijesnoj ligi znaci domaci teren.....znaci...rezultatski ne ocekujem ama bas nista..cak bi bio zadovoljan minimalnim porazom...jedina ocekivanja su mi vezana za dobro izdanje na tribini....zato bez izgovora...SVI NA KOSEVO 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ma haj Glavas uvijek obeca,al valjda sta sad uradi..POslo sam ti poruku u PP,da mi odgovoris ako nije problem ?slani grad je napisao/la:ja ne kontam u kakve euforije pada Glavas i daje onakve izjave....pa nema tekme da on nije ofanzivnu igru obecao kao i bodove sa strane....mi ove sezone nemamo timza evropu mada bi naravno volio da je se docepamo...mislim da nam je zijan od pita jer mi smo tu u 5 deka sa njima po sastavu a znamo svi sta u ovoj smijesnoj ligi znaci domaci teren.....znaci...rezultatski ne ocekujem ama bas nista..cak bi bio zadovoljan minimalnim porazom...jedina ocekivanja su mi vezana za dobro izdanje na tribini....zato bez izgovora...SVI NA KOSEVO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma nije to euforija ... lik samo pokusava da unese malo optimizma u klub
i treba tako ... kad ides bilo gdje trebas reci da ides na sve
a najjaci mi je sa izjavama tipa ''nemaju ovdje oni sta traziti'' ili ''uzimamo bodove sigurno'' ... za ove tekme kod kuce, car
i treba tako ... kad ides bilo gdje trebas reci da ides na sve
a najjaci mi je sa izjavama tipa ''nemaju ovdje oni sta traziti'' ili ''uzimamo bodove sigurno'' ... za ove tekme kod kuce, car

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Interista di cuore
- Kontakt:
jooooj kako bi volio da im GAVARIC uvali go i da ostanemo neporazeni...
zabranili bi mu ulazak u Sa za sva vremena 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Probisvjet
- Kontakt:
Opet se nadate zelenom stoluendem_ je napisao/la:halo fukare ne gine vam 3 ca...

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ni tamo vise nemaju sansi,od sad samo koverta prije meca rijesava sve probleme.Probisvjet je napisao/la:Opet se nadate zelenom stoluendem_ je napisao/la:halo fukare ne gine vam 3 ca...
Ja mislim da je Slavija kriva za sve ,da je Sarajevo pobjedilo u Lukavici uslo bi prepotentno i tu bi vam sansa bila dobra kao prosle godine kad ste uzeli bod,a Sarajevo izbacivalo Spartaka,Helsinborga borilo sa Cluj i tad ste iskoristili ponizavajuci ili podcjenivacki odnos prema Slobodi i uzeli bod,a da niste do tada centar prosli.Sad ce ici malo teze prva tekma na Kosevu svi ce ginuti da se pred Hordama dokazu tako da mislim da ce te glat izgubiti,ali nikad se nezna vidje cemo 

Danas je moguca isplata dugovanja prema trojici igraca.Neki su pristali na smanjenje iznosa,tako da bi se trebalo vise znati u toku dana.
Sloboda kontaktirala Mesanovica,i kako Alen kaze ponudili su mu dobre uslove,i on je rekao da bi volio da zaigra za svoju Slobodu.Ima tu jos ponuda Jedinstva za njega.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma nama ce on sigurno, naravno ako su stupili u kontakt s njim.harry_90 je napisao/la:Sloboda kontaktirala Mesanovica,i kako Alen kaze ponudili su mu dobre uslove,i on je rekao da bi volio da zaigra za svoju Slobodu.Ima tu jos ponuda Jedinstva za njega.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Volio bi da dođe kad sam bio mali (9-10 god) Mešanović je bio jedini igrač Slobode za kojeg sam znao
i onaj durgi Mešanović
, al Alen je smatran majstorom 

Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 13 avg 2010, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.