Zao mi buraza sto dijete ode da gleda. Bolje da se zavalio i ligu prvaka!High je napisao/la:Najbolji igrač lige.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kakav je zicer kapiten fulio.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zao mi buraza sto dijete ode da gleda. Bolje da se zavalio i ligu prvaka!High je napisao/la:Najbolji igrač lige.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kakav je zicer kapiten fulio.
Cak su i u Celiku to skontali prije nas.pasica je napisao/la:Duljevic je ubjedljivo najveca ubleha koju su proglasili "talentom".
Zasto ne pokusa s nekim od juniora? Pa mrtvi jesic je to prakticirao, a cala kao dijete kluba to ne radi.SiouxLukavac je napisao/la:Šta će rotirat, koga? Pa jedva imamo 11 igrača. Ova ekipa nema širinu, možda jedino u odbrani. Sredu nemamo samim tim i napad nemamo.
Lelić, Livak, Herić... da igraju i da imaju bilo kakvu minutažu, borili bi se za 4 mjesto.
Husejnović i Radovac su završili sa profesionalnim fudbalom.
Amer Bekić, beskorisan igrač već duže vrijeme.
Najboljih 11 su prosjek, klupa je katastrofalna.
Rezultat 1:1, po meni, šanse za prolazak u finale bile su 60-40 u korist nas prije utakmice, sada su šanse 50-50, vrlo lako možemo ispasti iz kupa ali nije još ništa gotovo, okrenimo se sad derbiju.
Bojim se pravo derbija, ekipi ne vjerujem, mislim da pobjedit ne možemo, sa nerješenim rezultatom još se više udaljavamo od borbe za prvo mjesto ali opet to je podnošljivo.. Lijekovi pripremljeni.
Ne znamo, kako stvari stoje necemo nijednu odigratCarlo je napisao/la:Jel se još igraju dvije tekme u finalu
Prvo hop reci pa skoči.Carlo je napisao/la:Jel se još igraju dvije tekme u finalu
ThrillerHz je napisao/la:Ne znamo, kako stvari stoje necemo nijednu odigratCarlo je napisao/la:Jel se još igraju dvije tekme u finalu
Što se ne bi naložili?Mokes je napisao/la:Sto je najgore, oni ce se opasno naloziti, kao onda kad su stadion otvaralijoker90 je napisao/la:Znaci vadimo se u Kaknju? Super! Yebemo mamu Harisu Duljevicu, onako, et'..
Upravu si 100%. Prva i najveca Calina greska je Duljevic. Kad nije htio produzit ugovor Cala je automatski trbao odstranit doticnog iz ekipe. Ako mislis klub ostavit bez para i ugovora ostavio bi ija njega na tribinamazagorski je napisao/la:Ovo Calino galamljenje na igrace pored aut-linije i nerviranje lici na roditelja koji na dijete galami na ulici,a kuci mu pusti sve zivo
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, riki46 i 41 gost.