Ovo je trenutno najjači sastav

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kerla je strašan igrač, ali neka ga na klupi zbog onoga što je uradio
mogo bi on igrati kao drugi napadac ili poluspic, iza recimo Rovcaninagollum je napisao/la:Ma, Colic nije napadac, i ne moze nikako igrati tu gdje ga vi stavljate!
Zašto baš Gančev :?:Lik je odličan igračŽeljovac je napisao/la:Čini mi se da je Gančev već promašena investicija, nažalost... Ali znači i to što zaoštrava konkurenciju, ako ništa.
Golman: Šehić, E. Karić, Gušo
Lijevi bek: Radovanović, E. Čolić
Desni bek: B. Čolić, E. Čolić, Stanić, Marković, Gančev
Stoper: Bogičević, Mešić, Kerla, Gančev
Zadnji vezni: Svraka, Ćulum, Marković, B. Čolić, Perak
Ofanzivni vezni: Zeba, Višća, Perak, M. Karić(?), Baljić(?)
Lijevo krilo: Višća, Čolić, Stanić, Baljić(?)
Desno krilo: M. Bešlija, E. Čolić, Stanić, H. Bešlija, Višća, B. Čolić, Baljić(?)
Napadač: Rovčanin, E. Čolić, Popović, Pehilj, Nikolić(?), Spahić
Napisao sam Savića, tačnije mislio sam na njega, a greškom napisao Stanić. Što kolutaš očima? Ako misliš na Elvira Čolića, nisam ga stavio na zadnjeg veznog, ni na ofanzivnog. A očekujem ekstra objašnjenje za kolutanje.elSaik je napisao/la:Čolić - desni bek, lijevi bek, defanzivni vezni, ofanzivni vezni, lijevo krilo, desno krilo, napadač...
Golman..elSaik je napisao/la:Čolić - desni bek, lijevi bek, defanzivni vezni, ofanzivni vezni, lijevo krilo, desno krilo, napadač...
Laktasi su sada u 1. ligu republike srpske i ne u premier ligudejavu je napisao/la:Evo i moja jedna![]()
Ovakvu formaciju protiv slabijih klubova tipa laktasa, leotara, sarajeva, drina itd itd