Mai kod mene kuci je ovako lijepo dvoriste kada se osisa a sunce ga obasja. cim kisa panda i ja ko i öni obucem cizme.Qwerty90 je napisao/la:Fkt teren izgleda nerealno dobro, da je bar vise ovakvih u ligi ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mai kod mene kuci je ovako lijepo dvoriste kada se osisa a sunce ga obasja. cim kisa panda i ja ko i öni obucem cizme.Qwerty90 je napisao/la:Fkt teren izgleda nerealno dobro, da je bar vise ovakvih u ligi ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
realno, nema ko drugiBalasevic je napisao/la:Kjosevski, S. Stevanović, Marković, Blagojević, Bogičević, Zakarić, Kerla, Zeba, Musa, Lendrić, M. Stevanović.
Nadam se da će Miro igrati desnog beka, da Slavko ne mora svaki napad rukama pokazivati Musi da se treba vratiti nazad.
šokiran samQwerty90 je napisao/la:Opet iznenađujući sastav
Hvala prika evo imamna tv-u. Hvala BH Telecomu i Moja Tv.Virtu4l je napisao/la:http://www.nk-sirokibrijeg.com/
Not all heroes wear capes.jestamaji je napisao/la:mogu horde pisat šta god hoće na svojim stranicama, nakon onoga što su uradili u julu 2016 (a što potpuno ignorišu) ja se nadam na njihova noga nikad više neće kročiti na naš stadion, a ako već mora onda samo u kavez, oko njega bodljikava žica i struja po potrebi kroz oboje! to je bila najgora stoka, a sa stokom se samo tako može!
Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Kajkutenjoyer i 33 gosta.