r3m1 je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
r3m1 je napisao/la:
? Nisam u prilici da dodjem.Hordas19xx je napisao/la:hocel iko prenositi danasnju tekmu momci?
Teško da mogu organizovati javni skup za ovako kratko vrijeme, pogtovo zbog utakmice na drugoj strani grada... Osim ako MUP ne izađe u susret. Na koncu konca to bi bilo savršeno, ali teško izvodljivo. Da se ova priča aktualizirala prošle sedmice imali bi možda i vremena, ovako teeeeško. Ako i ovo uspiju onda svaka čast, nove košave fakat onda duvaju Koševom.MortemHz je napisao/la:Radi se na tome.PitarBordo je napisao/la:Tvoja želja ili?MortemHz je napisao/la:Derbi ce se gledati na Koševu najvjerovatnije.
nevjerovatno šta učiniše...nevjerovatno.zagorski je napisao/la:Nevjerovatnu dozu seljakluka i mrznje ispoljavaju,cak i oni uslovno receno 'normalni' navijaci zeljeznicara i to ovako uzivo na kafi,cak se raduju sto mi necemo doci,sprdaju se sa brojem karti,smatraju da nase treba bodljikavom zicom ograditi itd.Evander je napisao/la:Pa pogledaj samo sta pisu. Oni uzivaju u tome sto mi necemo doci, uzivaju u tome sto ce nam biti sve gore tamo.zagorski je napisao/la:Najvise mi je zao u svoj ovoj prici to sto se ovim i definitivno unistava 'duh sarajevskog derbija' koji je po mnogocemu BIO specifican.
Ali neki novi vjetrovi ocigledno pusu,seljakluk nadvladava kulturu,interes prevazilazi prijateljstvo...
90% krivice za ovo definitivno snose prosjaci sa sergijice,mi smo bar obraz sacuvali i ono sto mi je posebno drago pokazali smo jedinstvo onda kada nam je najvise trebalo,polozili smo jedan veliki ispit!
BITI SRCEM VEZAN!!!
Cast pojedincima koji kontaju neke stvari i koji imaju razum.
Njima nije cilj da imaju derbi na Grbavici. Tu utakmicu zele pretvoriti u klasicnu domacinku. Oni nas ne zele na Grbavici i to je bit svega.
Nevjerovatno!
PitarBordo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Danas kada Čala i Hus izađu zajedno ja ću se praviti da je to stručni štab FKS i onesvjestit' se na licu mjesta naravno.
Zamislite tim Kodro, Hus, Čala............... @unbx i ja i naši mokri snovi...
Kakav rezultat očekuješ danas?High je napisao/la:Ne može Husref, zbog srčanih problema.
Statutom mu zabraniti da se nervira. A ko god mu šta opsuje doživotno egzodus sa Koševa.High je napisao/la:Ne može Husref, zbog srčanih problema.
Trenutno korisnika/ca: keli, laznokrilo, mire971, napoleon72, pierce, riki46 i 31 gost.