Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
syebali me ovi kartoni u 90+ na utakmici Juve-Barca
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Sta ti je kladionica i lobiji njeni, kako se mora danas odigrati BVB - Monaco, da ne bi ne daj Boze propale oklade i bila vracanja uloga, radi 24-48 h pravila, koja 90% kladionica ima. Zamal ih ne pobise sve ali ima da se igra da se gdji Coates gace spasavaju. Ne znam kako vise niko ne progovori od igraca, i od koga ih je to strah vise, ja bi propjevo i otiso promjenio identitet i zivio u Brazilu ili Cileu negdje ko gospodin u prirodi. Hebo ovaj kapitalizam! 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Yebena Kashima. Odmah prvi par krenuo loše
LeBron James
-
- Kontakt:
Ove zene u tenisu vise ni bog ne moze pogodit
.Samo me zanima ko je ovoj Barthel rekao da ima talenta za tenisa.

- NebeskaSila96
- Kontakt:
Jučer sam cijelo vrijeme kontao 2 na Monaco,a pogotovo kad se desila onda ona bomba bio sam 100% ubjedjen da dolazi 2,ali sad kad sam vidio da je kvota na Dortmund još više pala ne vjerujem više u 2 jer ovdje više sile nešto bolje znaju 

Ma ja,sigurno se radi toga igra danas,a ne zbog rasporeda i obaveza tih klubova u svojim ligama i kupovima,kao i zbog planiranog rasporeda same Lige prvaka,tj. uzvrata. Kakav likEffenberg je napisao/la:Sta ti je kladionica i lobiji njeni, kako se mora danas odigrati BVB - Monaco, da ne bi ne daj Boze propale oklade i bila vracanja uloga, radi 24-48 h pravila, koja 90% kladionica ima. Zamal ih ne pobise sve ali ima da se igra da se gdji Coates gace spasavaju. Ne znam kako vise niko ne progovori od igraca, i od koga ih je to strah vise, ja bi propjevo i otiso promjenio identitet i zivio u Brazilu ili Cileu negdje ko gospodin u prirodi. Hebo ovaj kapitalizam!

Ovi Filipinci dobro krenuli sa koševima i usrali sve u 2/4.
Nema šanse da prebace granicu 

Da li mi može netko objasniti ako je ovaj lik Effenberg nekakav trol, ili ima mentalnih problema? Svaki drugi post je njegov, a pola su teorije zavjere4040deuce je napisao/la:Ma ja,sigurno se radi toga igra danas,a ne zbog rasporeda i obaveza tih klubova u svojim ligama i kupovima,kao i zbog planiranog rasporeda same Lige prvaka,tj. uzvrata. Kakav likEffenberg je napisao/la:Sta ti je kladionica i lobiji njeni, kako se mora danas odigrati BVB - Monaco, da ne bi ne daj Boze propale oklade i bila vracanja uloga, radi 24-48 h pravila, koja 90% kladionica ima. Zamal ih ne pobise sve ali ima da se igra da se gdji Coates gace spasavaju. Ne znam kako vise niko ne progovori od igraca, i od koga ih je to strah vise, ja bi propjevo i otiso promjenio identitet i zivio u Brazilu ili Cileu negdje ko gospodin u prirodi. Hebo ovaj kapitalizam!

Kolike su sanse da prodjem vcrs:
Borusia-Monako 1
Korneri 10,5 manje
Kartoni 4,5 manje
To mi je ostalo a sinoc sam juvea proso vise kartona, vise kornera, manje izmjena
Borusia-Monako 1
Korneri 10,5 manje
Kartoni 4,5 manje
To mi je ostalo a sinoc sam juvea proso vise kartona, vise kornera, manje izmjena
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Pošteno da vam kažem vjerujem da će Bayern proći Reala, al' na jednom "luđem" listu ja moram probati 2 na Real po ovolikoj kvoti. Mislim 1,8 kvota na Bayern protiv Reala... 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bayern je hendikep i sve su kecevi veceras od tog 2 bqr u hendiju. To za ove pametne sgo ce me poslusat kao i za juve sinoc.
Trolovi sto me pratite samo ovo imam:

Trolovi sto me pratite samo ovo imam:

Effenberg je napisao/la:Bayern je hendikep i sve su kecevi veceras od tog 2 bqr u hendiju. To za ove pametne sgo ce me poslusat kao i za juve sinoc.
Trolovi sto me pratite samo ovo imam:![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tipkovnica me yebe na mobilnom
bar* sto*
Bayo ide u hendi 100%

Bayo ide u hendi 100%

196+ yebem ti 2/4

Bayern 1
Atletico oba ne daju
na jaci ulog?
Atletico oba ne daju
na jaci ulog?

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja se ne bih igrao sa tim Atletiko oba ne daju koliki god oni bili favoriti. Zayebana je to igra pravo.bodi123 je napisao/la:Bayern 1
Atletico oba ne daju
na jaci ulog?
Ne znam vala, vidim raja trpa hendikepe na Atletico, meni je to pravo naivno, Cholo Simeone u cetvrtfinalu LP nece sigurno izvesti svoje ratnike da igraju na gol vise, ja tu ocekujem jednu tvrdu tekmu i nekih 1-0 za Atletico, uopste ne vidim golove, Cholo ne moze dati Osasuni 3 gola a da ocekujem da ce razvaliti tvrdi Leicester, nema sanse, tako da je meni sigurnije odigrati oba ne daju gol nego li hendikep, a kec po 1,30 nema sanse da igramarelinho je napisao/la:Ja se ne bih igrao sa tim Atletiko oba ne daju koliki god oni bili favoriti. Zayebana je to igra pravo.bodi123 je napisao/la:Bayern 1
Atletico oba ne daju
na jaci ulog?
Citam da mozda Lewa ne nastupi za Bayern a onda mi ni kec tu nije za igrati, treba sacekati sastav, ko zna mozda je suplja jbg
Inace kup,
Sarajevo 1
Zeljo X
na neki srednji ulog
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bez obzira što sam simpatizer Reala po meni je Bayern favorit večeras i dosta je bliži pobjedi. Slažem se s tobom da bi Atletico trebao biti 1:0 jer ipak svi znamo kako oni igraju u jako bitnim utakmicama. Mislim da će Lesteru odgovarati igra Atletica jer i oni igraju čvrsto i da bi mogli očekivati tvrde utakmice. Ja još nisam odlučio šta da igram, ali do 18 ću odlučiti.bodi123 je napisao/la:Ne znam vala, vidim raja trpa hendikepe na Atletico, meni je to pravo naivno, Cholo Simeone u cetvrtfinalu LP nece sigurno izvesti svoje ratnike da igraju na gol vise, ja tu ocekujem jednu tvrdu tekmu i nekih 1-0 za Atletico, uopste ne vidim golove, Cholo ne moze dati Osasuni 3 gola a da ocekujem da ce razvaliti tvrdi Leicester, nema sanse, tako da je meni sigurnije odigrati oba ne daju gol nego li hendikep, a kec po 1,30 nema sanse da igramarelinho je napisao/la:Ja se ne bih igrao sa tim Atletiko oba ne daju koliki god oni bili favoriti. Zayebana je to igra pravo.bodi123 je napisao/la:Bayern 1
Atletico oba ne daju
na jaci ulog?
Citam da mozda Lewa ne nastupi za Bayern a onda mi ni kec tu nije za igrati, treba sacekati sastav, ko zna mozda je suplja jbg
Inace kup,
Sarajevo 1
Zeljo X
na neki srednji ulog
Ono što za sada sigurno igram:
Atletico 1
Sarajevo 1
Sada su mi ostale dileme Bayern 1 ili pm1 i Željo 1x ili x2. Vjerovatno ću Želju x2 zbog bolje kvote. Nema mi logike da Široki bude favorit po kvotama protiv nas koji smo prvi u ligi.

Od ranih sam to, dodao i Borusiju na ovaj nas kup, valjda se nisam zajebao
A veceras definitivno ide na jaci ulog Bayern 1 i Atletico oba ne daju, ali cu pricekati dok izadju postave da vidim sta je sa Bayernom

Sretno.bodi123 je napisao/la:
Od ranih sam to, dodao i Borusiju na ovaj nas kup, valjda se nisam zajebao
A veceras definitivno ide na jaci ulog Bayern 1 i Atletico oba ne daju, ali cu pricekati dok izadju postave da vidim sta je sa Bayernom

Ja bih rado igrao BvB, ali ne znam kakvo je stanje kod njih u ekipi nakon sinošnjih dešavanja. U zadnje vrijeme su popravili igru dosta i juče sam bio uvjeren da dolazi kec. Danas je drukčija situacija i nešto nisam siguran da dolazi kec.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.