Champions League 2016/17

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ko će biti novi prvak Evrope?

Juventus
74
61%
Real Madrid
47
39%

Ukupno glasova: 121

Amsterdam1312
Kontakt:

Re: Champions League 2016/17

Post Postao/la Amsterdam1312 » 12 apr 2017, 13:15

kovacic je napisao/la:Kvote na Dortmund dodatno pale danas po ****
Posljednji poraz na domaćem terenu u ligi prije više od godinu dana, općenito posljednji u augustu prošle godine u Superkupu od Bayerna.
Posljednji u LP prije tri godine od Zenita u playoffu.
Bez obzira na sve što se desilo, mnogo veći klubovi od Monaca su odlazili sa Westfalena praznih ruku ili jedva sa bodom, ekipa se dugo odmarala za ovaj momenat, pogotovo u utakmici protiv Bayerna kada se igralo revijalno da bi svi bili spremni.
Postoje dva scenarija: Ili ćemo biti pogubljeni nakon jučerašnjih dešavanja ili će Tuchel probati učiniti da igrači iz svega izađu jači, probati maksimalno nabrijati ekipu željom nakon svega i odigrat će se jako dobar meč sa puno golova i nadam se pobjedom Dortmunda :ljepota: :opaopa:
Ovo drugo, jednostavno švabe su to. :kafa:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 12 apr 2017, 13:15

Slicno se ovako otpisivao Real 2014. protiv mocnog Bayerna pa puce petarda u dvomecu bez da je mocni Bayern sanse postene stvorio :kafa:

NIkad ne podcjenjuj moc centarsuta i sposobnost trojice ubleha da se naloze na himnu LP :zviz:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 apr 2017, 13:21

Romagnoli13 je napisao/la:Šta je to Carlo uradio a da Pep nije u svojoj karijeri? Čemu to degradiranje Pep-a nauštrb Ancelotija, kad je sadašnji trener Citya bolji trener od Italijana.
Uspješniji jest, bolji nije. Razlikuj pojmove.
I čuj čemu degradiranje, valjda je Monaco odgovorio na to pitanje a i EPL gdje Pepun ne može ni do drugog mjesta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 12 apr 2017, 13:22

kovacic je napisao/la:Kvote na Dortmund dodatno pale danas po ****
Posljednji poraz na domaćem terenu u ligi prije više od godinu dana, općenito posljednji u augustu prošle godine u Superkupu od Bayerna.
Posljednji u LP prije tri godine od Zenita u playoffu.
Bez obzira na sve što se desilo, mnogo veći klubovi od Monaca su odlazili sa Westfalena praznih ruku ili jedva sa bodom, ekipa se dugo odmarala za ovaj momenat, pogotovo u utakmici protiv Bayerna kada se igralo revijalno da bi svi bili spremni.
Postoje dva scenarija: Ili ćemo biti pogubljeni nakon jučerašnjih dešavanja ili će Tuchel probati učiniti da igrači iz svega izađu jači, probati maksimalno nabrijati ekipu željom nakon svega i odigrat će se jako dobar meč sa puno golova i nadam se pobjedom Dortmunda :ljepota: :opaopa:
2015 Dortmund -Juve 0:3
Pracka Teveza se ne zaboravlja :damn:
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 apr 2017, 13:26

Bundesliga je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Šta je to Carlo uradio a da Pep nije u svojoj karijeri? Čemu to degradiranje Pep-a nauštrb Ancelotija, kad je sadašnji trener Citya bolji trener od Italijana.
Uspješniji jest, bolji nije. Razlikuj pojmove.
I čuj čemu degradiranje, valjda je Monaco odgovorio na to pitanje a i EPL gdje Pepun ne može ni do drugog mjesta.
Ancelotija pratim već skoro dvije decenije i znam kakav je to trener.Znam sve o njegovim rezultatima, a i blamažama.Pogotovo iz perioda dok je vodio Milan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 12 apr 2017, 13:30

A jbt kako se ovdje gledaju stvari crno ili bijelo....nit je Max isti trener od prije 5 god nit je ovaj Juventus ista ekipa kao tadasnji milan , nit je ova barca ista....i svaki ozbiljni trener ima blamaza i uspjeha ...nema ga bezgresnog...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 apr 2017, 13:37

Romagnoli13 je napisao/la:Ancelotija pratim već skoro dvije decenije i znam kakav je to trener.Znam sve o njegovim rezultatima, a i blamažama.Pogotovo iz perioda dok je vodio Milan.
Znam i ja i znam da je pojeo tog istog Guardiolu u dvomeču sa timovima približne jačine što su bili Real i Bayern.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Champions League 2016/17

Post Postao/la JuventinoVero » 12 apr 2017, 13:43

Romagnoli13 je napisao/la:
JuventinoVero je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Ne vjerujem Allegriu još uvijek.Jer taj čovjek je uspio prokockati titulu(porazi od Catanie i Viola) par utakmica prije kraja sezone, sa tada ubjedljivo najjačom ekipom u ligi.Također kad se sjetim blamaže protiv Spursa u LP-a, a imao je i tu kvalitetniji tim od protivnika.Zatim je zaustavio Barcu na San Siru, fudbalski čas im je održao sa Milanom, imao 2:0 i otišao na Nou Camp naredio potpunu defanzivu i primio 4 komada.A tek imati 4:0 prednosti protiv Arsenala i odlazi u London, umjesto rutinskog odrađivanja posla, Abbiati ga spašava. Nemali je to broj loših ključnih utakmica da bi bilo slučajno.

A u tom periodu je imao sve osim lošu i neiskusnu ekipu. Jer u te dvije sezone kroz roster su prošli igrači tipa, Ibrahimović, Ronaldiniho, Pato, Robinho, Van Bommel, Pirlo, Boateng, Muntari, Seedorf, Nesta, T.Silva, Cassano, Mexes, itd itd..

Ali nadam se da sa Juventusom neće dozvoliti novu blamažu.
Jel allegri uspio prokockati titulu ili je juventua ukrao, odlucite se jednom.

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Ubuduće nemoj da repliciraš na moj post.Kad već nisi upućen o tome šta sam pisao u vezi te utakmice.Taj meč nije odlučio prvenstvo, vec sramotni rezultati protiv Catanie i Fiorentine.I da, i dalje mislim da Allegri zna dobro sve uprskati, i to sam i naveo.Ali valjda se ovaj put to ne desi.
Sve 5..samo sam zelio da znam sta je od to dvoje jer jedno iskljucuje drugo.

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 12 apr 2017, 13:44

forza_juve je napisao/la: 2015 Dortmund -Juve 0:3
Pracka Teveza se ne zaboravlja :damn:
A jeste, kad se tim raspadao, taman prije nego što će Klopp otići, sve se karte bacile da se dohvati EL nakon fijaska u prvom dijelu sezone. Sad bi već mnogo teže bilo za Juventus :D
Od svih trenutaka u LP, najteži je bio promašaj Mkhitaryana za prolaz protiv Reala drugu sezonu uzastopno :cry:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 apr 2017, 13:50

Tad ih je Reus sam dobio, ali i da je Miki to pogodio išlo bi se u produžetke, a ne prolaz, 3:0 je bilo u Madridu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 apr 2017, 14:05

Epidaurus je napisao/la:Slicno se ovako otpisivao Real 2014. protiv mocnog Bayerna pa puce petarda u dvomecu bez da je mocni Bayern sanse postene stvorio :kafa:

NIkad ne podcjenjuj moc centarsuta i sposobnost trojice ubleha da se naloze na himnu LP :zviz:
Da ozbiljno sada opisem stvari :mrgreen: .... Bayern je strasan, u formi velikoj, najbolja ekipa na svijetu daleko ove sezone. Po svemu. I nece biti iznenadjeje i veci rezultat nego jucer izmedju Barcelone i Juventusa. Ali isto tako ovo je Clasico u Lp i niti jedan rezultat ne treba da bude iznenadjenje, sve je moguce od 2-2 do nekog nabijanja.

Medjutim....Real Madrid koliko god bio slab ove sezone, to je jedna vrlo ozbiljna i izbalansirana ekipa koja isto bira utakmice koje ce da igra bolje ( kao i Barca ove sezone). Samo sto Real Madrid je ozbiljniji klub od Barcelone ove sezone, sa duplo boljom sredinom i nece sebi dopustiti onako jeftine golove kao Barca jucer, gdje niko nije htio da potrci u blok.

Kljucno za Real Madrid ce biti pomaganje BBC odbrani, i mislim da ce morati to uraditi ukoliko zele da izbjegnu katastrofu.

U ovoj utakmici, ja sam dao prognozu : 4-1 za Bayern sto i nije nerealno... medjutim Bayern ce morati dobro da se pomuci za te golove, nece im Madrid nista pokloniti kao sto je uradio Arsenal.
27.10.2020

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 apr 2017, 14:07

Prečesto se dešava Kroos- Ramos ili Kroos bilo ko u kaznenom, da bi to bilo slučajno ili sreća.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 apr 2017, 14:15

Bayern - Real 1:2 (Lewandovski, Ramos 2X)

:kafa:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 apr 2017, 14:22

Donnie Darko je napisao/la:Bayern - Real 1:2 (Lewandovski, Ramos 2X)

jarane sto mi brises postove sa teme barce :D :think: ,niko nije protiv ,ti iz svog ceifa brises dobro misli ti si nadredjenij iimas pravo,vise je subjektivnosti nego obektivnosti ali eto nek ti bude :D . ali mislim da nije ok da drugima dopsutas da pisu ,a meni brises postove ;),ali eto nek ti bude,ali iskreno mi reci jesi to nesto ljut jos od onda kada sam te jednom davno nazvao doni čmarko :shifty: :oops: :mrgreen: .ako jeste izvini drug :mrgreen:

za kraj bayern vs real skromnih 4:1 :mrgreen: :kafa: :zviz:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 12 apr 2017, 14:25

Karlo je napisao/la:

jarane sto mi brises postove sa teme barce :D :think: ,niko nije protiv ,ti iz svog ceifa brises dobro misli ti si nadredjenij iimas pravo,vise je subjektivnosti nego obektivnosti ali eto nek ti bude :D . ali mislim da nije ok da drugima dopsutas da pisu ,a meni brises postove ;),ali eto nek ti bude,ali iskreno mi reci jesi to nesto ljut jos od onda kada sam te jednom davno nazvao doni čmarko :shifty: :oops: :mrgreen: .ako jeste izvini drug :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zabavan ovaj Karlo, vjerojatno je najveca faca u 8.b

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 12 apr 2017, 14:26

leorey je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Slicno se ovako otpisivao Real 2014. protiv mocnog Bayerna pa puce petarda u dvomecu bez da je mocni Bayern sanse postene stvorio :kafa:

Da ozbiljno sada opisem stvari :mrgreen: .... Bayern je strasan, u formi velikoj, najbolja ekipa na svijetu daleko ove sezone. Po svemu. I nece biti iznenadjeje i veci rezultat nego jucer izmedju Barcelone i Juventusa. Ali isto tako ovo je Clasico u Lp i niti jedan rezultat ne treba da bude iznenadjenje, sve je moguce od 2-2 do nekog nabijanja.

Medjutim....Real Madrid koliko god bio slab ove sezone, to je jedna vrlo ozbiljna i izbalansirana ekipa koja isto bira utakmice koje ce da igra bolje ( kao i Barca ove sezone). Samo sto Real Madrid je ozbiljniji klub od Barcelone ove sezone, sa duplo boljom sredinom i nece sebi dopustiti onako jeftine golove kao Barca jucer, gdje niko nije htio da potrci u blok.

Kljucno za Real Madrid ce biti pomaganje BBC odbrani, i mislim da ce morati to uraditi ukoliko zele da izbjegnu katastrofu.

U ovoj utakmici, ja sam dao prognozu : 4-1 za Bayern sto i nije nerealno... medjutim Bayern ce morati dobro da se pomuci za te golove, nece im Madrid nista pokloniti kao sto je uradio Arsenal.
Ne znam, ja bas ne vidim scenario po kojem Real moze poginut ko Barca sinoc jer tri ublehe koliko god bezopasne naprijed bile redovno odradjuju kvalitetan posao u branjenju. Zizou nije neki veliki takticar al otkad je na klupi Reala svaku veliku utakmicu je odradio odlicno i protivniku dopustio vrlo malo sansi. Cak stavise, sa ovom postavkom ekipe Realu odlicno odgovaraju utakmice gdje su u podredjenom polozaju i cekaju kontre. Neka katastrofu vidim jedino u slucaju da Ramos bude u nekom ubilackom pohodu pa vise gleda kako ce nekom nogu slomit nego cuvat Lewu, a ublehe u kombinaciji s Marcelom odigraju statement boli nas k.urac za odbranu utakmicu.

P.S

Ako Danilo-Marcelo budu bekovi u prvih 11 onda sam zadovoljan sa svakim rezultatom manjim od 5 razlike za Kobasicare. :kafa:

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 12 apr 2017, 14:28

Karlo je napisao/la:

:rol: :rol: :rol:

Pravda za @Karla :!: :mrgreen:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 apr 2017, 14:33

e da zaboravih jedan od razloga po meni sto je barca onaklo prelose odigrala je ,koliko god tako ne izgledalo ali raketa ,piqer i neimar posebno zadnji nisu bili na svom nekom jacem boljem nivou jer su bili u opasnosti od 3 zutog ,po meni jedan u nizu od znacajnih razloga sinocnjeg barcinog kriminaliteta na terenu .nadam se da ce se barca trznuti u revansui odigrati vrh vrhova i izbaciti mafiju .ocekujem tatu mesija :beba: ,nejmara i gricka na mega :salut: levelu
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 apr 2017, 14:36

slika

slika

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 apr 2017, 14:43

Karlo je napisao/la:

oj yebote zivot :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.