Epidaurus je napisao/la:Slicno se ovako otpisivao Real 2014. protiv mocnog Bayerna pa puce petarda u dvomecu bez da je mocni Bayern sanse postene stvorio
NIkad ne podcjenjuj moc centarsuta i sposobnost trojice ubleha da se naloze na himnu LP

Da ozbiljno sada opisem stvari

.... Bayern je strasan, u formi velikoj, najbolja ekipa na svijetu daleko ove sezone. Po svemu. I nece biti iznenadjeje i veci rezultat nego jucer izmedju Barcelone i Juventusa. Ali isto tako ovo je Clasico u Lp i niti jedan rezultat ne treba da bude iznenadjenje, sve je moguce od 2-2 do nekog nabijanja.
Medjutim....Real Madrid koliko god bio slab ove sezone, to je jedna vrlo ozbiljna i izbalansirana ekipa koja isto bira utakmice koje ce da igra bolje ( kao i Barca ove sezone). Samo sto Real Madrid je ozbiljniji klub od Barcelone ove sezone, sa duplo boljom sredinom i nece sebi dopustiti onako jeftine golove kao Barca jucer, gdje niko nije htio da potrci u blok.
Kljucno za Real Madrid ce biti pomaganje BBC odbrani, i mislim da ce morati to uraditi ukoliko zele da izbjegnu katastrofu.
U ovoj utakmici, ja sam dao prognozu : 4-1 za Bayern sto i nije nerealno... medjutim Bayern ce morati dobro da se pomuci za te golove, nece im Madrid nista pokloniti kao sto je uradio Arsenal.