Champions League 2016/17

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ko će biti novi prvak Evrope?

Juventus
74
61%
Real Madrid
47
39%

Ukupno glasova: 121

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Champions League 2016/17

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 apr 2017, 12:11

PSG je čak odigrao i bolje u onoj prvoj tekmi nego Juve sinoć, odnosno Barca je tada bila lošija, ali Juve sad ima taj njihov uzvrat na Cam Nou iz koga može izvući pouku i to je sigurno prednost, a uz to je i ekipa kao ekipa iskusnija od Parižana, jača nazad što je u ovom trenutku i njihova najveća prednost uz Maxa naravno.

U svakom slučaju ova Barca je (bila) zrela za ispadanje, već i u osmini finala, čak i u onom uzvratu nije to bila ona igra koja krasi Barcu i koja im je donosila titule, presing je bio tu, ali sve ostalo i ne baš.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 12 apr 2017, 12:15

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cijeli jedan dan si uranio sa pametovanjem. Cuvaj se svog dana u sedmici, ne smetaj. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 apr 2017, 12:20

Gefufna je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cijeli jedan dan si uranio sa pametovanjem. Cuvaj se svog dana u sedmici, ne smetaj. :mrgreen:
Ko(nj) mi kaže da pametujem :mrgreen:

Ja se barem držim sporta, za razliku od nekih :zviz:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 12 apr 2017, 12:22

Karlitos ne prestaje s kmecanjem :urnebes:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 apr 2017, 12:26

jelle je napisao/la:Karlitos ne prestaje s kmecanjem :urnebes:

ima i revans u barci ;) ,barca lesi i ekipa kao budu nabrijani i ako ih sudije malo pomaze kao protiv psg prolaze 100% :salut: .s onakom igrom vi nemate sanse protiv bajerna ;)
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 apr 2017, 12:33

Ne vjerujem Allegriu još uvijek.Jer taj čovjek je uspio prokockati titulu(porazi od Catanie i Viola) par utakmica prije kraja sezone, sa tada ubjedljivo najjačom ekipom u ligi.Također kad se sjetim blamaže protiv Spursa u LP-a, a imao je i tu kvalitetniji tim od protivnika.Zatim je zaustavio Barcu na San Siru, fudbalski čas im je održao sa Milanom, imao 2:0 i otišao na Nou Camp naredio potpunu defanzivu i primio 4 komada.A tek imati 4:0 prednosti protiv Arsenala i odlazi u London, umjesto rutinskog odrađivanja posla, Abbiati ga spašava. Nemali je to broj loših ključnih utakmica da bi bilo slučajno.

A u tom periodu je imao sve osim lošu i neiskusnu ekipu. Jer u te dvije sezone kroz roster su prošli igrači tipa, Ibrahimović, Ronaldiniho, Pato, Robinho, Van Bommel, Pirlo, Boateng, Muntari, Seedorf, Nesta, T.Silva, Cassano, Mexes, itd itd..

Ali nadam se da sa Juventusom neće dozvoliti novu blamažu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 12 apr 2017, 12:37

Karlo je napisao/la:
jelle je napisao/la:Karlitos ne prestaje s kmecanjem :urnebes:

ima i revans u barci ;) ,barca lesi i ekipa kao budu nabrijani i ako ih sudije malo pomaze kao protiv psg prolaze 100% :salut: .s onakom igrom vi nemate sanse protiv bajerna ;)
:urnebes:

Kojeg bayerna...sincek trebate prvo proci reala :shh:

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: Champions League 2016/17

Post Postao/la JuventinoVero » 12 apr 2017, 12:45

Romagnoli13 je napisao/la:Ne vjerujem Allegriu još uvijek.Jer taj čovjek je uspio prokockati titulu(porazi od Catanie i Viola) par utakmica prije kraja sezone, sa tada ubjedljivo najjačom ekipom u ligi.Također kad se sjetim blamaže protiv Spursa u LP-a, a imao je i tu kvalitetniji tim od protivnika.Zatim je zaustavio Barcu na San Siru, fudbalski čas im je održao sa Milanom, imao 2:0 i otišao na Nou Camp naredio potpunu defanzivu i primio 4 komada.A tek imati 4:0 prednosti protiv Arsenala i odlazi u London, umjesto rutinskog odrađivanja posla, Abbiati ga spašava. Nemali je to broj loših ključnih utakmica da bi bilo slučajno.

A u tom periodu je imao sve osim lošu i neiskusnu ekipu. Jer u te dvije sezone kroz roster su prošli igrači tipa, Ibrahimović, Ronaldiniho, Pato, Robinho, Van Bommel, Pirlo, Boateng, Muntari, Seedorf, Nesta, T.Silva, Cassano, Mexes, itd itd..

Jel allegri uspio prokockati titulu ili je juventua ukrao, odlucite se jednom.

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 12 apr 2017, 12:45

Večeras minimalo 2-0 za Bayern. Volio bih vidjeti finale Bayern - Juve i naravno titulu Bavaraca..
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Romagnoli13
Kontakt:

Re: RE: Re: Champions League 2016/17

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 apr 2017, 12:47

JuventinoVero je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Ne vjerujem Allegriu još uvijek.Jer taj čovjek je uspio prokockati titulu(porazi od Catanie i Viola) par utakmica prije kraja sezone, sa tada ubjedljivo najjačom ekipom u ligi.Također kad se sjetim blamaže protiv Spursa u LP-a, a imao je i tu kvalitetniji tim od protivnika.Zatim je zaustavio Barcu na San Siru, fudbalski čas im je održao sa Milanom, imao 2:0 i otišao na Nou Camp naredio potpunu defanzivu i primio 4 komada.A tek imati 4:0 prednosti protiv Arsenala i odlazi u London, umjesto rutinskog odrađivanja posla, Abbiati ga spašava. Nemali je to broj loših ključnih utakmica da bi bilo slučajno.

Jel allegri uspio prokockati titulu ili je juventua ukrao, odlucite se jednom.

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Ubuduće nemoj da repliciraš na moj post.Kad već nisi upućen o tome šta sam pisao u vezi te utakmice.Taj meč nije odlučio prvenstvo, vec sramotni rezultati protiv Catanie i Fiorentine.I da, i dalje mislim da Allegri zna dobro sve uprskati, i to sam i naveo.Ali valjda se ovaj put to ne desi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 12 apr 2017, 12:52

Allegri je sigurno naučio iz svojih grešaka iz prošlosti i ja sam siguran da on neće otići na Camp Nou da bi se samo branio i čuvao rezultat iz prve tekme. Imam osjećaj da će se Barci ponoviti debakl kao protiv Bayerna. Uzet će ih Juve na priču tj. Alegri Lucha. Juve je sinoć pokazao da je prečvrst i presnažan, ekipa s puno mišića i taktički dovedena do vrha s par mađioničara naprijed koji rješavaju protivničke odbrane bez problema. Juve ili Bayern do kraja to je sasvim izvjesno.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 apr 2017, 12:53

Alminjo99 je napisao/la:Večeras minimalo 2-0 za Bayern. Volio bih vidjeti finale Bayern - Juve i naravno titulu Bavaraca..
tako je brate ,hjumiliejsn jubeta u finale ali nekako sladje mi ih derati u oba meca
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 12 apr 2017, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 apr 2017, 12:55

Ne znam sto previse prizeljkujete Juventus, to je vjerovatno najgori matchup za Bayern, jedino je mozda Atletico gori. Carlo se redovno muci protiv bunkera.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 12 apr 2017, 13:00

Nail for Real je napisao/la:Ne znam sto previse prizeljkujete Juventus, to je vjerovatno najgori matchup za Bayern, jedino je mozda Atletico gori. Carlo se redovno muci protiv bunkera.
Prizeljkuje samo karlitos budalas...al njega svakako niko ozbiljno ne svata

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 12 apr 2017, 13:03

Priželjkuju fanovi Bayerna na ss forumu jer hejtaju Juve, a siguran sam da ih Carlo ni u snu ne bi želio u finalu.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 apr 2017, 13:03

Nail for Real je napisao/la:Ne znam sto previse prizeljkujete Juventus, to je vjerovatno najgori matchup za Bayern, jedino je mozda Atletico gori. Carlo se redovno muci protiv bunkera.
da je guardiola jos trener bayerna nekako bih to i razumio ,ovno sto je barca pokazala nije bilo ni B od barce u pravom izdanju,jube samo iskoristio ono sto mu je barca nudila gurala maltene u ruke.

Bayern je dok je guardiola bio na njeg.kormilu najkvise je lico copy pase na barcu u mnogo cemu ,aposebno odbrani.ovo sto igra andjeloti to je mirniji sigurniji takticki sigurniji nogomet u spvakom piogledu.beyern ne napada podnsvaku cjenu kao pod guardiolom,sve ide u svoje vrijeme.jed.bajern vise nije ta ekipa koja se doslovno nudila protivniku sa visoko postavljenom odbranom,horuk presingom,bez ikakve def organizacije u tom pogledu kada pro.o+vo je sigurniji,mirniji,mudriji bajern,jacina je ista ako ne i veca ;)

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 12 apr 2017, 13:04

Sto se meni cini da su ovdje vec svi otpisali Real :problem:

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 12 apr 2017, 13:08

Kvote na Dortmund dodatno pale danas po ****
Posljednji poraz na domaćem terenu u ligi prije više od godinu dana, općenito posljednji u augustu prošle godine u Superkupu od Bayerna.
Posljednji u LP prije tri godine od Zenita u playoffu.
Bez obzira na sve što se desilo, mnogo veći klubovi od Monaca su odlazili sa Westfalena praznih ruku ili jedva sa bodom, ekipa se dugo odmarala za ovaj momenat, pogotovo u utakmici protiv Bayerna kada se igralo revijalno da bi svi bili spremni.
Postoje dva scenarija: Ili ćemo biti pogubljeni nakon jučerašnjih dešavanja ili će Tuchel probati učiniti da igrači iz svega izađu jači, probati maksimalno nabrijati ekipu željom nakon svega i odigrat će se jako dobar meč sa puno golova i nadam se pobjedom Dortmunda :ljepota: :opaopa:
Zadnja izmjena: kovacic, dana/u 12 apr 2017, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 apr 2017, 13:08

Karlo, pogledaj Carlov Real protiv Juventusa 2015. i sve ce ti se kazat. Ne zna covjek na odlicno postavljenu odbranu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 apr 2017, 13:10

Karlo je napisao/la:
da je guardiola jos trener bayerna nekako bih to i razumio ,ovno sto je barca pokazala nije bilo ni B od barce u pravom izdanju,jube samo iskoristio ono sto mu je barca nudila gurala maltene u ruke.

Bayern je dok je guardiola bio na njeg.kormilu najkvise je lico copy pase na barcu u mnogo cemu ,aposebno odbrani.ovo sto igra andjeloti to je mirniji sigurniji takticki sigurniji nogomet u spvakom piogledu.beyern ne napada podnsvaku cjenu kao pod guardiolom,sve ide u svoje vrijeme.jed.bajern vise nije ta ekipa koja se doslovno nudila protivniku sa visoko postavljenom odbranom,horuk presingom,bez ikakve def organizacije u tom pogledu kada pro.o+vo je sigurniji,mirniji,mudriji bajern,jacina je ista ako ne i veca ;)
Šta je to Carlo uradio a da Pep nije u svojoj karijeri? Čemu to degradiranje Pep-a nauštrb Ancelotija, kad je sadašnji trener Citya bolji trener od Italijana.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.