FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Valjda je Šeha kriv što onaj nesretnik zamalo sam sebi ne uvali gol, stativa nas spasi tad...i to je njegova krivica.
Pored ovakvih panjeva u odbrani, dobro smo prošli sa samo dva komada u mreži.
Pored ovakvih panjeva u odbrani, dobro smo prošli sa samo dva komada u mreži.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
Oooj Šehe braćo draga :O Prvi go nije njegov, napadač ga izlevatio, 1 na 1 sa golmanom, mog'o mu je radit šta je htio. Drugi go, katastrofalna, početnička greška
Ali dobro, pa golman engleske reprezentacije na SP napravi veću grešku, tako je to s golmanima. Mogu da brane extra čitavu utakmicu, trenutak nepažnje i svi na njega da je kriv ovo, ono. Bit' će bolje
!

U mom svijetu važe moja pravila
Naravno, dešava se. Imala je i lopta dosta efeja. Ali da je kiks, kiks je. Samo što manje toga, ako misli napraviti neku opasnu karijeru, a ima potencijala.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Malo prati šta se piše na forumu, jer ta informacija je poznatathemaniaks je napisao/la:Bursaspor traži pojačanja na Grbavici
U notesu čelnika zeleno-bijelih upisan je jedan odbrambeni fudbaler Želje, te jedan veznjak, a za nekoliko dana moglo bi doći do realizacije transfera
Proteklih nekoliko dana na Grbavici su boravili čelnici Bursaspora, atkuelnog prvaka Turske. Razlog su moguća pojačanja koja bi iz našeg šampiona - Željezničara trebala otići put Turske, a nakon nekoliko dana posmatranja rada Plavih, njihova bilježnica nije ostala prazna.
Kako je saznao ****.ba, u notesu čelnika zeleno-bijelih upisan je jedan odbrambeni fudbaler Želje, te jedan veznjak, a za nekoliko dana moglo bi doći do realizacije transfera.

-
- Kontakt:
Ko je ovaj Amar Prutina?
http://transfermarkt.co.uk/en/amar-prut ... 58769.html
pomalo sa pojačanjima, da se ne ureknemo heheheh
još malo i počet će nam nuditi i Rooneya i ostale 

Lijepo je biti Manijak!!!
Junior , štas njim ?AdisManiacZ je napisao/la:Ko je ovaj Amar Prutina?
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921
Gvozdenović lijevi bek i lijevo krilo. Malo je igrao zadnjih godina.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ma ovako je najbolje.amar ima stav,da igracima treba da bude cast igrati u zelji,i nece igrace na po 1 godinu.pustis levate da kupuju.i nakon 2 kola kad si opet najbolji ,laganini jedno po jedno pojacanje.ŠtaIma je napisao/la:pomalo sa pojačanjima, da se ne ureknemo heheheh![]()
![]()
![]()
još malo i počet će nam nuditi i Rooneya i ostale
VOLIM TE ŽELJO
[youtube][/youtube]
U prejakim klubovima i ligama je igrao. Ima i 7 nastupa za Brugge u Ligi šampiona. Ipak, opasna reputacija. Dobar je Radovanović za klupe

U prejakim klubovima i ligama je igrao. Ima i 7 nastupa za Brugge u Ligi šampiona. Ipak, opasna reputacija. Dobar je Radovanović za klupe

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nego drugari, ovaj mali Colic je definitivno za prvih jedanaest. Tko bih mogao otpasti is sadasnjeg sastava i da li Mirso moze da igra beka?!
Semper fidelis
po ovome sto se vidi na klipu, malo je rec da je prejak, fkt je beton lik po ovome sto se ovdje vidi...Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
U prejakim klubovima i ligama je igrao. Ima i 7 nastupa za Brugge u Ligi šampiona. Ipak, opasna reputacija. Dobar je Radovanović za klupe![]()
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- KB-TM87
- Kontakt:
jaooooo, ne mogu da vjerujem, ako dođe Gvozdenovic, grmimoooo

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ne moze Mirso igrati beka,a i nema potrebe,imamo tu Markovica,malog Colica i Ganceva ako zatreba...ovaj novi Colic je dobar i kvalitetan,ali tek je dosao i sumnjam da ce odmah uspjeti u prvih 11...ima vremena...mislim da ce Amar njega ipak gurati u napad vise nego na krilo,mada ne mora da znaci,u tom slucaju da je na krilu,imamo i na toj poziciji guzvu,Beslija,Stanic,Colic...bice gusto da se izbore za igruJajcani je napisao/la:Nego drugari, ovaj mali Colic je definitivno za prvih jedanaest. Tko bih mogao otpasti is sadasnjeg sastava i da li Mirso moze da igra beka?!

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Za Gvozdenovica sam cuo,i gledao neke utakmice dok je u Zvezdi bio,siugurno dobar igrac,doduse malo vec u godina i sigurno bez onoga žara i želje kao u mladjim danima,ali u nasoj ligi on moze odigrati odlicno,na iskustvo ako nista. Ne znam ja sam za,ali ja se ne pitam,tako ako nije šuplja neka tata Osim odluci.
...nisu mogli da te ugase!!!
-
- Kontakt:
Dobar igrač nema šta. Samo ne znamo u kakvom je sad stanju. A i Radovanović nam sve bolji i bolji. Ali konkurencija je i više nego potrebna, jer kad imaš konkurenciju odma' radiš više i bolje, da budeš bolji od svog "suparnika". Napredak je onda neminovanŽeljovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
U prejakim klubovima i ligama je igrao. Ima i 7 nastupa za Brugge u Ligi šampiona. Ipak, opasna reputacija. Dobar je Radovanović za klupe![]()

Nek'o je napis'o (veoma dobro) ako budemo imali para za njega. Igrač sa ovakvom reputacijom (kao što nam ima i Mirsad) sigurno košta, a ne znam jesmo li mi kao klub u mogućnosti da ga plaćamo

trenin je u 17:30 , pa ce mo vijdjeti
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
Radovanović je odličan, šteta bi bilo da ode na klupu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Polako, ako je novi, ne znaci da odmah treba u prvi sastav. Neka se malo bori i dokazuje na treninzima, pa ce onda u igru. Beslija ne moze na beka, mislim da bi Colic mogao imati slicnu ulogu koju je imao Bucan - kod kuce ili kad se ganja rezultat, uglavnom na bekovskoj poziciji, a kad je Beslija umoran, onda na krilnoj.Jajcani je napisao/la:Nego drugari, ovaj mali Colic je definitivno za prvih jedanaest. Tko bih mogao otpasti is sadasnjeg sastava i da li Mirso moze da igra beka?!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Bice da sanjam!!
Javim se kad se probudim.......
ŽELJO ŠAMPION
Javim se kad se probudim.......
ŽELJO ŠAMPION
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985