Mi smo im 10% dali, curani porede lavor i grbavicu,ne treba im dati nikako.LjoZee je napisao/la:Sutra igra Zeljo,pustite se derbija. Ici ce posteno po 5% sa svake strane pa ko zeli neka ide.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
ma ja bih volio da ih dodje koliko zele da gledaju kako ih zeljkan melje malo po malo .... Dok imas mene nisi samm za tebe cijeli zivot NAVIJAM
- Ustaniistok
- Kontakt:
Pretjeruju s ovom tampon zonom, i jos kraj sjevera tampon zona i citavo G na istoku, usrase i sefa i stanicu. Na tampon zonu ode 2000-2500 mjesta. Dat im 1500 i kraj price
Pu pu pu sanjo Zakaric fulio penal ,85 minuta,Slavko nedaj mu da puca .Pu pu pu.
- TheTruth34
- Kontakt:
Ko prenosi tekmu danas ?
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Re: RE: Re: FK Željezničar
Naša TVTheTruth34 je napisao/la:Ko prenosi tekmu danas ?
Ima na telemachu taj kanal
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ispočetka mi malo bi krivo, jer derbi je jbg ono nije to to ako nema i onih tamo suprotnih u navijanju i nadglasavanju, al' kad vidim kakvih muflona i sintelana ima na ovom forumu, i pomislim kakvih tek' onda ima a da nisu ovdje i ne trebaju dolaziti! Za njih i jeste logor i da ih se 3000 zbiju k'o sardine. K'o ih jbe! Ionako normalna raja će mimo ovih sardina iz Malezije sumnjivog datuma.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- TheTruth34
- Kontakt:
Quinlan, hvala
Tko nema NasaTV, utakmicu moze pogledati na nasoj sluzbenoj stranici, pozdrav

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ja bih danas iskreno odmorio vecinu, poco sa boccom,bekricem, nikolicem, radinovicem, mozda cak i zericem
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- grbavicka1921
- Kontakt:
Android je napisao/la:Tko nema NasaTV, utakmicu moze pogledati na nasoj sluzbenoj stranici, pozdrav![]()

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Android je napisao/la:Tko nema NasaTV, utakmicu moze pogledati na nasoj sluzbenoj stranici, pozdrav

Hocel bit pun stadion

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
- Kontakt:
Kolko mi gubimo zarade na poluparazan stadion nekim tampon zonama nigdje se to vani ne radi tako.
- Evolve
- Kontakt:
Pozdrav, u gradu je bas ludnica zadnjih dana, najavljuju dolazak nasi navijaci iz cijele hercegovine, cak i simpatizeri iz dalmacije i okolice. Ja se nadam ispunjenoj Pecari, sjever i jug. Istok, tj dio rezerviran za vas. Dan odlican suncan, sve je spremno za spektakl na terenu koji nadam se nece izostat. Sretno.irfo je napisao/la:Android je napisao/la:Tko nema NasaTV, utakmicu moze pogledati na nasoj sluzbenoj stranici, pozdrav
Sent from my SM-A510F using Tapatalk![]()
Hocel bit pun stadion
NK Široki Brijeg
Ja uopste nemam osjecaj da je danas utakmica. Ovo mi se prije nikad desilo. Na hajr.[emoji120]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Idemoplavi
- Kontakt:
Dotacu se samo malo ovog piatrskog cirkusa.
Kao prvo oni nemaju svoj stadion pa i nemaju taj osjecaj kako se osjecas kad ti ga neko lomi pali rusi, kroz svoju historiju su uvijek isli laksšim putem i sve dobijali na guzove. Nikad se nisu morali napeti da nesto dobiju nego uvijek hinjski kmečali, nemoj da se čuje da mi nesto tražimo jer mi smo divovi... Dok s druge strane mi smo uvijek znali sza želimo i hocemo, jos davnih dana napravili svoju kuci, opet nam je neki drugi divljaci zapalili, pa evo opet smo je Mi navijači digli i napravili i sta sad zbog utakmice nazvanom "derbi" koja je davnih dana prestala to biti trebamo skidati gace i nekome nesto ustupati. NIKAD! Davno je jedan rekao NE i posatao legenda. Brko je fino to jednom rekao, pitaš li se ti kad ides negdje u goste nekome gdje ces sjediti ili sjednes tamo gdje ti domacin da. Dali smo im i previse obzirom kako se ponašaju! Izvinite na duzem postu ali sam morao.
Danas je vakata da cijeli Široki počne plakat!!! ŽELJOOOOOO
Kao prvo oni nemaju svoj stadion pa i nemaju taj osjecaj kako se osjecas kad ti ga neko lomi pali rusi, kroz svoju historiju su uvijek isli laksšim putem i sve dobijali na guzove. Nikad se nisu morali napeti da nesto dobiju nego uvijek hinjski kmečali, nemoj da se čuje da mi nesto tražimo jer mi smo divovi... Dok s druge strane mi smo uvijek znali sza želimo i hocemo, jos davnih dana napravili svoju kuci, opet nam je neki drugi divljaci zapalili, pa evo opet smo je Mi navijači digli i napravili i sta sad zbog utakmice nazvanom "derbi" koja je davnih dana prestala to biti trebamo skidati gace i nekome nesto ustupati. NIKAD! Davno je jedan rekao NE i posatao legenda. Brko je fino to jednom rekao, pitaš li se ti kad ides negdje u goste nekome gdje ces sjediti ili sjednes tamo gdje ti domacin da. Dali smo im i previse obzirom kako se ponašaju! Izvinite na duzem postu ali sam morao.
Danas je vakata da cijeli Široki počne plakat!!! ŽELJOOOOOO
1921
- plavousrcu
- Kontakt:
Ode nam utakmica u drugi plan. Neka se uprave i policija dogovore i kako se dogovore neka tako bude. Derbi bez komsija na tribinama nije derbi i ovdje gubi fudbal. Volio bih da se pronadje zlatna sredina i da u subotu ih nadjacamo i na terenu i na tribini. Danas iks dobar ko dobar dan.
Za sve koji ne znaju: NasaTV ima na Telemach, HomeTV i na MojaTV
Poštovani gledatelji, od danas program Naša TV pratite i na usluzi Moja TV (BH Telecom) BH Telecoma:
Lista svi kanali - pozicija 284
Lista domaći kanali - 58
Zlatna sredina je da im naša uprava odobri tih 1500 ulaznica koje traže i mi smo svoj posao završili, dobiće koliko su tražili i kraj priče. Pa neka se onda oni sa svojim navijačima dogovaraju.plavousrcu je napisao/la:Ode nam utakmica u drugi plan. Neka se uprave i policija dogovore i kako se dogovore neka tako bude. Derbi bez komsija na tribinama nije derbi i ovdje gubi fudbal. Volio bih da se pronadje zlatna sredina i da u subotu ih nadjacamo i na terenu i na tribini. Danas iks dobar ko dobar dan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ni ja ne vidim neki preveliki problem u tome. Ako smo već dali mnogo više od tih 5% koje smo obavezni dati, zašto onda ne dati još 400 ulaznica, dogovoriti sa njima da nam daju cijeli jug na Koševu kada bude derbi i mirna Bosna?!Virtu4l je napisao/la:Zlatna sredina je da im naša uprava odobri tih 1500 ulaznica koje traže i mi smo svoj posao završili, dobiće koliko su tražili i kraj priče. Pa neka se onda oni sa svojim navijačima dogovaraju.plavousrcu je napisao/la:Ode nam utakmica u drugi plan. Neka se uprave i policija dogovore i kako se dogovore neka tako bude. Derbi bez komsija na tribinama nije derbi i ovdje gubi fudbal. Volio bih da se pronadje zlatna sredina i da u subotu ih nadjacamo i na terenu i na tribini. Danas iks dobar ko dobar dan.