Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Odlično, vidiš li gdje je strijelac gola prilikom početka akcije, da je najbliži golmanu i poslje aktivira svoje zaleđe. Ponavljam onaj što mu je dodao da je postigao gol, gol bi bio regularan. Moraš shvatit da po pravilu igrač koji je bio u zaleđu na početku akcije, ne smije više učestvovat u akciji jer pri tom aktivira zaleđe. Prosto ko pasulj.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Disciplinska komisija FS BiH pod predsjedavanjem Nermina Kljajića na sjednici održanoj juče u Sarajevu rješavala je disciplinska pitanja iz svoje nadležnosti. Na jučerašnjoj sjednici Disciplinske komisije donijete su odluke o kaznama za bh. premijerligaše. FK Željezničar je kažnjen sa 4.000 KM zbog propusta u organizaciji i upotrebe veće količine pirotehničkih sredstava od strane navijača na utakmici prvog kola Lige za prvaka protiv Slobode. Utakmica prvog kola Lige za prvaka između Sarajeva i Radnika također je bila tema sjednice. Odlučeno je da FK Sarajevo mora platiti 3.000 KM zbog istih razloga kao i Željezničar. Što se tiče drugog kola kazne su dobili Zrinjski i Željo. U meču u Mostaru između ova dva kluba Zrinjski je kažnjen sa 2.500 KM, dok je FK Željezničar dobio kaznu od 1.000 KM. Što se tiče trećeg kola Lige za prvaka pod lupom je bila utakmica Sarajevo - Zrinjski. FK Sarajevo je kažnjen sa 3.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice, te upotrebe veće količine pirotehničkih sredstava od strane navijača bordo kluba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- VanCipelic
- Kontakt:
Sto se tice derbija na grb, mene interesuje da li se u medjuvremenu, izgradnjom istoka, rodilo 4hiljade strumfica koji ce i koji su prisusvovali na derbiju.
Ni na jednom prethodnom derbiju nisu rasprodate sve karte koje su otkucane za sjever, iako smo dobar dio i mi kupovali(mislim na karte za njihov dio sjevera). Ka sam siguran da ce vise od 50% onih koji dolaze i dolazili su na sjever, preci na istok, a vlasnika sezoneske za sjever nema sigurno ni 500.
Ja sam aiguran da kada bi nam povecali pola sektora u odnosu na ono sto su nam do sad davali, postaviti duple mreze i po kordon specijalaca da ne bi bilo problema niti bilo kakvih nereda.
Normalno je da ce raja biti nervozna i nikakva kada nas zgurate 3, 3 ipo hiljade na prostor koji ima manje od 2hiljade sjedecih mjesta bez i jednog wc-a.
Samo se zapitajte kako bi bilo da vam mi na Kosevu ogradimo jedan sektor koji, lupam, hiljadu sjedecih mjesta , damo 3ipo hiljade karata, da bukvalno ne mozete disati i da vas gadjamo bakljama sa istoka...
Ni na jednom prethodnom derbiju nisu rasprodate sve karte koje su otkucane za sjever, iako smo dobar dio i mi kupovali(mislim na karte za njihov dio sjevera). Ka sam siguran da ce vise od 50% onih koji dolaze i dolazili su na sjever, preci na istok, a vlasnika sezoneske za sjever nema sigurno ni 500.
Ja sam aiguran da kada bi nam povecali pola sektora u odnosu na ono sto su nam do sad davali, postaviti duple mreze i po kordon specijalaca da ne bi bilo problema niti bilo kakvih nereda.
Normalno je da ce raja biti nervozna i nikakva kada nas zgurate 3, 3 ipo hiljade na prostor koji ima manje od 2hiljade sjedecih mjesta bez i jednog wc-a.
Samo se zapitajte kako bi bilo da vam mi na Kosevu ogradimo jedan sektor koji, lupam, hiljadu sjedecih mjesta , damo 3ipo hiljade karata, da bukvalno ne mozete disati i da vas gadjamo bakljama sa istoka...
Objasnio, svako ko ne razmišlja ovako glup je ili navija za Zelju.Rokoko87 je napisao/la:FaustinoAsprilla je napisao/la:cestitam na izgradnji tribine , za svaku pohvalu , nacin financiranja i sve. Ali ako zato treba sve podredit klubu koji je napravio **** tribinu, ajmo dat mladosti dk 2 titule , sirokom 3-4 ? Oni izgadili tribinu, treba im i titula da od osvojenih para isplate ulozeno ? sve mi se cini da u ns bih tako razmisljaju .Rokoko87 je napisao/la:Zašto se svaki put, kada neka ekipa ima prednost i kada ide dobrim putem, stvaraju predrasude kako bi se njihov rad osporio?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ne brukaj se ziv bio.MMM je napisao/la:Odlično, vidiš li gdje je strijelac gola prilikom početka akcije, da je najbliži golmanu i poslje aktivira svoje zaleđe. Ponavljam onaj što mu je dodao da je postigao gol, gol bi bio regularan. Moraš shvatit da po pravilu igrač koji je bio u zaleđu na početku akcije, ne smije više učestvovat u akciji jer pri tom aktivira zaleđe. Prosto ko pasulj.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
isto ti je tosamirr je napisao/la:Objasnio, svako ko ne razmišlja ovako glup je ili navija za Zelju.FaustinoAsprilla je napisao/la:cestitam na izgradnji tribine , za svaku pohvalu , nacin financiranja i sve. Ali ako zato treba sve podredit klubu koji je napravio **** tribinu, ajmo dat mladosti dk 2 titule , sirokom 3-4 ? Oni izgadili tribinu, treba im i titula da od osvojenih para isplate ulozeno ? sve mi se cini da u ns bih tako razmisljaju .Rokoko87 je napisao/la:Zašto se svaki put, kada neka ekipa ima prednost i kada ide dobrim putem, stvaraju predrasude kako bi se njihov rad osporio?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nesto kontam danas, ovaj sistem je pun pogodak, a jos veci je skracivanje lige na 12. Ovo ce tek rezultate dati za jedno 2-3 sezone dok se malo profiltrira liga. Sl sezone dolazi Borac i to je to sto RS moze kvalitetno ponuditi. Radnik, Borac i Krupa ocekujem.da se ustale u premijerki. Za dvije sezone Velez aBd, a bez obzira sta bude ove sezone u premijerki ocekujem i Čelik. Znaci za jedno 4 godine prema mom predvidjanju ligu bi cinili:
Sarajevo
Zeljo
Zrinjski
Radnik
Sloboda
Krupa
Mladost DK
Siroki
Velez
Borac
Celik
I jedan tim koji ce biti za napucavanje
Znaci zestoka borba za opstanak, a sta tek reci za prvaka. Ili ce pojedini poceti vece pare za igrace izdvajati ili ce svako, svakog moci dobiti.
Zamislite samo LzP:
Zrinja
Sarajevo
Zeljo
Borac
Siroki
Velez ( radnik, sloboda)

Sarajevo
Zeljo
Zrinjski
Radnik
Sloboda
Krupa
Mladost DK
Siroki
Velez
Borac
Celik
I jedan tim koji ce biti za napucavanje
Znaci zestoka borba za opstanak, a sta tek reci za prvaka. Ili ce pojedini poceti vece pare za igrace izdvajati ili ce svako, svakog moci dobiti.
Zamislite samo LzP:
Zrinja
Sarajevo
Zeljo
Borac
Siroki
Velez ( radnik, sloboda)

MMM je napisao/la:Odlično, vidiš li gdje je strijelac gola prilikom početka akcije, da je najbliži golmanu i poslje aktivira svoje zaleđe. Ponavljam onaj što mu je dodao da je postigao gol, gol bi bio regularan. Moraš shvatit da po pravilu igrač koji je bio u zaleđu na početku akcije, ne smije više učestvovat u akciji jer pri tom aktivira zaleđe. Prosto ko pasulj.

Nas klub je protekli derbi pustio u prodaju 1670 ulaznica za vas za dio sjeverne koji ima oko 1680 sjedalica (zdenka + jedno slovo). To sto udje raje u gostujuci sektor bez ulaznica to treba nas klub treba da razgovara sa obezbjedjenjem i policijom sto dopuste umjesto da onemoguce pristup tribini jer se time ugrozava zdravlje osoba koji su regularno platili ulaznica. Ja bi rigorozno kaznjavao pretrpavanje tribina (mozda cak i prekrsajnim ili kaznenim prijavama protiv nadleznih u klubovima, obezbjedjenju i/ili MUP-u) pa bi klubovi poceli prodavati adekvatan broj ulaznica za svaku tribinu i pazili da sve bude uredu zajedno sa obezbjednjem i MUP-om, a ne covjek na covjeku. Nas stadion ima ograniceni kapacitet i ne moze se gostima dati 30-40% ukupnog broja sjedalica na ustrub domacih navijaca. Vi nama ustupate oko 10000-12000 sjedalica svaki derbi na Kosevu no opet vasim navijacima ostaje 23000-25000 mjesta.VanCipelic je napisao/la:Sto se tice derbija na grb, mene interesuje da li se u medjuvremenu, izgradnjom istoka, rodilo 4hiljade strumfica koji ce i koji su prisusvovali na derbiju.
Protekli derbi su sve ulaznice na Grbavici bile rasprodate i nasim navijacima je bilo onemoguceno da ulaze dalje na stadion iako ih jos bilo pred ulazima.
Ovaj put je vec najavljeno da ce sjedalice biti skinute sa sektora koji bude dodjeljen vama. Za sada je samo sigurno da ide zdenka za vas sto je oko 1130 sjedalica odnosno oko 1600 kapacitet bez sjedalica. Ako dobijete jedno slovo onda je to oko 1700 sjedalica tj. oko 2400 kapacitet bez sjedalica ili eventualno 2200 sjedalica tj. oko 3000 kapacitet bez sjedalica ukoliko vam se ustupi dva slova i zdenka.
-
- Kontakt:
Kakve su ovo Tampon Zone smanjise pola kapaciteta stadiona
... A jakih specijalaca i mup-a, ovo je najveca utakmica u bih i treba da svi uzivaju u spektaklu. A za spektakl su potrebni i Manijaci i Horde zla. I nije isto jel doslo na stadion 9000 il 15000 gledalaca zbog ukupne atmosfere..sa ovim zonama sigurno se gube 2-3000 mjesta, steta 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Naravno da sam prekuco, jer ne da ne smije učestvovat u akciji, nego ne smije ometati protivničke odbranbene igrače u blokiranju njegovog saigrača koji nije bio u zaleđu, ili ometati golmana. A kamoli dati gol.Quinlan je napisao/la:MMM je napisao/la:Odlično, vidiš li gdje je strijelac gola prilikom početka akcije, da je najbliži golmanu i poslje aktivira svoje zaleđe. Ponavljam onaj što mu je dodao da je postigao gol, gol bi bio regularan. Moraš shvatit da po pravilu igrač koji je bio u zaleđu na početku akcije, ne smije više učestvovat u akciji jer pri tom aktivira zaleđe. Prosto ko pasulj.![]()
![]()
prekuco brat majke mi
![]()
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
MMM je napisao/la:Naravno da sam prekuco, jer ne da ne smije učestvovat u akciji, nego ne smije ometati protivničke odbranbene igrače u blokiranju njegovog saigrača koji nije bio u zaleđu, ili ometati golmana. A kamoli dati gol.Quinlan je napisao/la:MMM je napisao/la:Odlično, vidiš li gdje je strijelac gola prilikom početka akcije, da je najbliži golmanu i poslje aktivira svoje zaleđe. Ponavljam onaj što mu je dodao da je postigao gol, gol bi bio regularan. Moraš shvatit da po pravilu igrač koji je bio u zaleđu na početku akcije, ne smije više učestvovat u akciji jer pri tom aktivira zaleđe. Prosto ko pasulj.![]()
![]()
prekuco brat majke mi
![]()

- Medikament
- Kontakt:
zrinjski ponovo političkim kanalima pokušava osvojiti titulu, pa tako za start izvan 16 metara traže penal i vrše slične pritiske na sudije. tako se desi da sudija zbog ispravnih odluka ekspresno bude suspendovan dok se vraća kući nakon utakmice.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Tako ti je kada imas nesposobnu vlast i razjedinjen narod u svakom pogledu.
Boli policiju kur.ac samo sto manje posla a sto vise naplatit.
Da navijaci barem po tom pitanju se ujedine ovo je diskriminacija.
Putujes satima udjes pola sata kasnije izadjes ranije ili te gospoda vrati lagano....Krsenje ljudskih prava i slobode kretanja.
Engleska je kolijevka huliganizma pa nema toga.
Eto sutra 3000 ih putuje u Spaniju nasima problem 2000 u istom gradu ili pisljivih 200 navijaca na gostovanju. ..Sramota .
Ovaj sport se valjda zbog navijaca igra dokle ce politika da nam uredjuje sport i unistava i ovo malo fudbala u drzavi.
Kako moze policija tolike vlasti imati njihovo je da osiguraju javni skup,u ovom slucaju utakmicu a ne da postavljaju uvjete i pravila....Ali zato znaju naplatiti papreno.
Kako je tako nakaradno sve u pm.
Boli policiju kur.ac samo sto manje posla a sto vise naplatit.
Da navijaci barem po tom pitanju se ujedine ovo je diskriminacija.
Putujes satima udjes pola sata kasnije izadjes ranije ili te gospoda vrati lagano....Krsenje ljudskih prava i slobode kretanja.
Engleska je kolijevka huliganizma pa nema toga.
Eto sutra 3000 ih putuje u Spaniju nasima problem 2000 u istom gradu ili pisljivih 200 navijaca na gostovanju. ..Sramota .
Ovaj sport se valjda zbog navijaca igra dokle ce politika da nam uredjuje sport i unistava i ovo malo fudbala u drzavi.
Kako moze policija tolike vlasti imati njihovo je da osiguraju javni skup,u ovom slucaju utakmicu a ne da postavljaju uvjete i pravila....Ali zato znaju naplatiti papreno.
Kako je tako nakaradno sve u pm.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel vas stid gurbeti, i derbi ste syebali????
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Realno ovo je vaša krivica radi zadnjeg derbija na grbavici i radi toga je murija sve digla na veći nivo, da je on prošao normalno dosta opuštenije bi se sad organizovaloFrancescoTotti je napisao/la:Jel vas stid gurbeti, i derbi ste syebali????
Smiješno šta derbi postaje radi debila

- Medikament
- Kontakt:
šta se ti sekiraš, ionako ćeš stream tražiti.FrancescoTotti je napisao/la:Jel vas stid gurbeti, i derbi ste syebali????
kući rušite i lomite stolice.
sloboda72 je napisao/la:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Smijesan izgovor su te stolice, fakat presmijesan, n znam jel vas stid jbt. Nema murija veze sa ovim, ali imaju sa tim proslim derbijem kojeg pominjes, pogledaj kako su pregazili pola momaka koji su se zbili do one tampon zone. A to njesra je i pocelo jer su baklje doletile sa 'jadnog' i nevinaskog sjevera grbavice.Quinlan je napisao/la:Realno ovo je vaša krivica radi zadnjeg derbija na grbavici i radi toga je murija sve digla na veći nivo, da je on prošao normalno dosta opuštenije bi se sad organizovaloFrancescoTotti je napisao/la:Jel vas stid gurbeti, i derbi ste syebali????
Smiješno šta derbi postaje radi debila
Al neka, bar znamo ko je syebao derbi. Bravo!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ovo nisu istine, kao da ljudi dolaze pistoljima na stadion. Zahtjevi MUP-a su ludilo. Pretpostavljam da im je razlog protekli derbi na Grbavici koji jeste bio vise nasilan nego uobicajeno kada je rijec u kakvom stanju se na kraju nasao gostujuci sektor ali opet ovo ne moze biti isprika.

Prema ovome tampon zona ce obuhvatati skoro 2500 sjedecih mjesta odnosno 19% ukupnog broja iskoristivih sjedecih mjesta. Znaci apsolutno je moguce organizovati derbi bez da bude ijedan problem kada bi tampon zona bila slovo E na sjeveru, navijaci Sarajeva na LJ, O i CITAVA zdenka (oko 3000 mjesta bez sjedalica ili 17% sjedecih mjesta na stadionu) i tampon izmedju posljednjeg ulaza na zdenci i prvih stepenica na istoku. Tada bi tampon zona zauzimala oko 675 mjesta ili oko 5% sjedecih mjesta sto je prihvatljivo, a ne skoro petinu kao prema ovom prijedlogu...
A da ne pricam o apsurdu za kupovinu ulaznica i postavljanje zastitne mreze (!?) ispred istocne tribine...

Prema ovome tampon zona ce obuhvatati skoro 2500 sjedecih mjesta odnosno 19% ukupnog broja iskoristivih sjedecih mjesta. Znaci apsolutno je moguce organizovati derbi bez da bude ijedan problem kada bi tampon zona bila slovo E na sjeveru, navijaci Sarajeva na LJ, O i CITAVA zdenka (oko 3000 mjesta bez sjedalica ili 17% sjedecih mjesta na stadionu) i tampon izmedju posljednjeg ulaza na zdenci i prvih stepenica na istoku. Tada bi tampon zona zauzimala oko 675 mjesta ili oko 5% sjedecih mjesta sto je prihvatljivo, a ne skoro petinu kao prema ovom prijedlogu...
A da ne pricam o apsurdu za kupovinu ulaznica i postavljanje zastitne mreze (!?) ispred istocne tribine...
Zabraniti dolazak Hordi na Grbavicu i Manijaka na Kosevo. Derbi odavno nema vise onu car kao prije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.