SAMO ZA NAS TI DAJI GOLOVE,
A MI CEMO SLAVIT UZ BUBANJ DO ZORE
I SAMO TEBI PJEVAT PJESMICE....
[youtube][/youtube]
evo ga

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kralj, kraljevaSeyo_TM je napisao/la:mirzza je napisao/la: Delvecio je kralj.ovo sam skroz zaboravio
Vidis kako pojma nemas.Alen se na pripremama pojhavio totalno nespreman i sa viskom kilograma,jednostavno sam je "kriv" sto ga nema na mapi,skontajte vise da kod Amara nema nista na dodjem ti.Da je bio spreman kao Lazar,Daka i Bajro igrao bi,ali nije.Faruk TM´87 je napisao/la:hvala Alene ...bio si moj najdrazi igrac...al et...nisi mogo igrati od Lazara...![]()
![]()
I 4 godine stariji pradjed Sarajčić.MinistaR je napisao/la:Sretno Cassanu našem. Bio je majstor, ali ga vazdra pratile nevolje.
Nego, gostovanje na Piroti je uvijek nekako posebno![]()
![]()
Djed Varupa i društvo spremni za prve bod(ove)
ma sikter, nedamo nikogTheDinoRules je napisao/la:Ova pojačanja me uopšte ne čude. Svake sezone igrači koji ne pronađu inostrani agažman okreću se našoj ligi. Mi smo, izgleda, bili najkonkretniji (čitaj najbrži) i doveli kvalitetne igrače. Ovo se pogotovo odnosi na Čolića koji će nam itekako biti potreban. A još više mi se sviđa što dovodimo mlade igrače koji mogu samo napredovati, što nam nekada donosi i pozamašnu svotu novca od njihovih transfera. Opet se ponavlja ona: "Amar zna šta radi"! Ali treba ići polako, od utakmice do utakmice, kao prošle godine i na kraju opet pokušati osvojiti ligu, a Evropa nam sigurno neće izmaći.
Čitam sad na "prljavom" sajtu od tako "kvalitetnog" novinara Borovine da Bursaspor traži pojačanja na Grbavici! Ovo uzimam s rezervom jer je to sajt koji ipak ima 30% tačnih informacijaAli i ako traže, sigurno da će Amar napraviti dobar pos'o
!
Pozdrav!
A gdje radi taj Borovina?TheDinoRules je napisao/la:Ova pojačanja me uopšte ne čude. Svake sezone igrači koji ne pronađu inostrani agažman okreću se našoj ligi. Mi smo, izgleda, bili najkonkretniji (čitaj najbrži) i doveli kvalitetne igrače. Ovo se pogotovo odnosi na Čolića koji će nam itekako biti potreban. A još više mi se sviđa što dovodimo mlade igrače koji mogu samo napredovati, što nam nekada donosi i pozamašnu svotu novca od njihovih transfera. Opet se ponavlja ona: "Amar zna šta radi"! Ali treba ići polako, od utakmice do utakmice, kao prošle godine i na kraju opet pokušati osvojiti ligu, a Evropa nam sigurno neće izmaći.
Čitam sad na "prljavom" sajtu od tako "kvalitetnog" novinara Borovine da Bursaspor traži pojačanja na Grbavici! Ovo uzimam s rezervom jer je to sajt koji ipak ima 30% tačnih informacijaAli i ako traže, sigurno da će Amar napraviti dobar pos'o
!
Pozdrav!
Nekad radio u SAN-u, sada portal koji je nedavno osnovan. Ne bih da ga reklamiram ovdje.akpobori je napisao/la:
A gdje radi taj Borovina?
Prije nego što svalite sav svoj drek po Šehiću, dobro pogledajte kakvi kreteni igraju u odbrani i kakvu su katastrofalne procjene naših nazovi bekova i stopera...lopte im se odbijaju od nogu kao od kamen, nemaju nikakve kontrole nad loptomŽeljovac je napisao/la:Kakav ovo gol Šehić primi?!Hoće li se ikad on riješiti kikseva... I kod prvog je vrlo vjerovatno moglo bolje, ali drugi...
![]()
[youtube][/youtube]
Ne mogu reći da je kriv za prvi. Možda je mogao odlučnije istrčati ili vratiti se na vrijeme. Ne viđa se često da onako igrač izlevati golmana. Ali drugi, uz sve nesposobnosti odbrane, je 1000% njegov. Dobro je samo što ga nije u dresu ŽELJE primio.drug je napisao/la:drugi je njegov gol 1000 posto, morao je bolje. Kroz ruke mu je lopta prosla... ali reci mi sta je mogao urdit kod prvog gola? Odbrana smijesna, ne znaju dje gone