FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 11 apr 2017, 16:28

Lakoste je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ovo sezonske ne važe za Mladost? Nije mi žao keša, valjda je to svima jasno, ali obzirom na cijelu sezonu najmanje što se moglo uraditi jeste dozvoliti ljudima sa sezonskim ulaznicama na utakmica Kupa.
Vaze
Vidim ovaj članak na službenoj nigdje se ne spominje. Ja svejedno uzmem ulaznicu za svaku tekmu čisto jer skupljam, ali ako važe, a nisu napisali džaba će raja kupovati ulaznice, a imaju sezonsku ili polusezonsku važeču.

Izvor: https://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/ ... odaji/3772
Samo Saraj'vo.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 11 apr 2017, 16:29

Samo im bez ikakve halabuke uzvratiti istom mjerom. Dati im tor na jugu od 5% = 1750 karata i vozdra. Mada sumnjam da ce uprava odigrati na taj nacin,ponos i sentiment nema mjesta ispred profita. Sad sto oni imaju kontejner od 13 000 to je drugi par opanaka. Da su pokvareni i sljam ljudski to stoji,i to im je utemeljeno kad su osnovani. Po tome se identifikuju. Da mi nekad (uprava) gubimo kompas i vucemo nelogicne poteze,i to stoji,da smo manje spremni iskazati ponos kroz licemjerne poteze,takodjer stoji. Zato izmedju nas i postoji sustinska razlika. Gradjanstvo naspram papanluka!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 apr 2017, 16:31

PitarBordo je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ovo sezonske ne važe za Mladost? Nije mi žao keša, valjda je to svima jasno, ali obzirom na cijelu sezonu najmanje što se moglo uraditi jeste dozvoliti ljudima sa sezonskim ulaznicama na utakmica Kupa.
Vaze
Vidim ovaj članak na službenoj nigdje se ne spominje. Ja svejedno uzmem ulaznicu za svaku tekmu čisto jer skupljam, ali ako važe, a nisu napisali džaba će raja kupovati ulaznice, a imaju sezonsku ili polusezonsku važeču.

Izvor: https://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/ ... odaji/3772
Ma kad su se prodavale sezonske i polusezonske napisano je da vaze za premijer ligu i kup :)

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 11 apr 2017, 16:31

Vaze i sezonske i polusezonske, samo za finale kupa ne vaze...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 apr 2017, 16:37

Lakoste je napisao/la: Ma kad su se prodavale sezonske i polusezonske napisano je da vaze za premijer ligu i kup :)
bgm se ja ne sjećam da su ikad prije važile za kup izuzev kad se posebno naglasi?? jel sad važe/ile za sve tekme kupa ili kako?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 apr 2017, 16:40

navodno je Sabrina bila ta koja je pokazala muda komsijama :D i zaprijetila im da cemo im uzvratiti istom mjerom ako bude samo 1100 karata :D
Pyro is not a crime !

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 apr 2017, 16:41

Onda super, mada trebali su naglasiti u ovom članku, vidiš ja sam zaboravio taj članak oko polusezonskih, vjerujem da će dosta ljudi isto pomisliti, ništa ih ne bi koštalo da su to podebljali još jednom ispod, čisto da ne bude zabune.
Samo Saraj'vo.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 apr 2017, 16:42

Dobro je sto ce stolice skloniti, ionako svi stoje, tribina je tad navijacka..
Hajmo malo za sutra sta progovoriti? :D
Jesmol' kompletni? Kako sacuvati gol? Zadnji put su 3 komada dali, i to Mehmedu. Koga odmoriti? Da li odmarati ikoga? Pavlovic ili Adilovic? :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 apr 2017, 16:44

jel ovo samo polusezonske? ili i godišnje? ovo fakat prvi put vidim...fin potez :thumbup: neobično za naše :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lakoste
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 11 apr 2017, 16:45

Vaze i jedne i druge.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 apr 2017, 16:48

Kako cujem, nasi su im pokazali damu. Zaprijetili su da ce i oni dobiti 5% slijedeci derbi, ako ovi budu tvrdiglavi.

Kapa dole za upravu i sve one koji su ucestvovali u ovome!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 apr 2017, 16:51

THEC je napisao/la:navodno je Sabrina bila ta koja je pokazala muda komsijama :D i zaprijetila im da cemo im uzvratiti istom mjerom ako bude samo 1100 karata :D
pa znači čekali smo na žensko da im konačno zaprijeto onako kako je trebalo bar jos prije 10 godina

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 apr 2017, 16:51

Evander je napisao/la:Kako cujem, nasi su im pokazali damu. Zaprijetili su da ce i oni dobiti 5% slijedeci derbi, ako ovi budu tvrdiglavi.

Kapa dole za upravu i sve one koji su ucestvovali u ovome!
Sabrina je to rekla :D

Ima veca muda nego pola bivsih direktora.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 apr 2017, 16:54

cekali, cekali al konacno docekali, udri ih Sabrina, nisu tvoji :lol:
Pyro is not a crime !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 apr 2017, 16:55

Naklon za Sabrinu! :tokralju: :tokralju: :tokralju:

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 11 apr 2017, 16:56

DenchiNL je napisao/la:
nikad nisu važile....ponekad puste na početku kupa na članske da se uđe....
vaze ja sam dobio info od prijatelja da vaze godisnje za kup

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 apr 2017, 16:57

Lakoste je napisao/la:Vaze i jedne i druge.
extra , nadam se da će ovo ostati praksa, pa i nek poskupe, ne bi imao ništa protiv, pokriven si za sve domaće :thumbup:

muhamedhulk je napisao/la:Dobro je sto ce stolice skloniti, ionako svi stoje, tribina je tad navijacka..
Hajmo malo za sutra sta progovoriti? :D
Jesmol' kompletni? Kako sacuvati gol? Zadnji put su 3 komada dali, i to Mehmedu. Koga odmoriti? Da li odmarati ikoga? Pavlovic ili Adilovic? :D
Ja bi Ahmetovića od početka pa na derbiju u 2gom da možeš na duge igrat, Pavlovića definitivno, nemaš šta golmana odmarat...samo ćeš ga poljuljat bezze...odlična forma....Kadušića staviti, Lelića i Anđušića od prve, đe Said??? Peru i Rustema iza, tj. ako nam je živ ijedan od 3 povrijeđena stopera, ako nije Herića sa rustemom a Peru nazad...ima li iko sliku Radovca u pokretu od ove godine??? :facepalm:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 apr 2017, 17:00

Sabrina očigledno čita forum, šta god smo ovdje ujedinjeno kritikovali prelilo se u menadžment. :kafa:

Sreća nema Majkla, sa njim nikada ne bi mogli nešto ujedinjeno kritikovati, taj kad se probudi pogleda se u ogledalo i kaže ".... nisi u pravu." :D
Samo Saraj'vo.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 apr 2017, 17:01

Ako je istina ovo za Sabrinu, onda Sabrina polizem ti muda!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Direktorcic, Hajdeee, nedimmmm1337 i 62 gosta.