FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ove idiotarije da mrzimo njih jer ne podržavaju isti klub i da raskinemo svaki kontakt s njima čitao sam samo još na onom jednoumlju od foruma. Četnici su ubili 11.541 ljudi u gradu, izvršili urbicid i onda zbog nekakvih cijena karata i mećanja vi imate razlog da mrzite nekog više od četnika.
Sramota za bilo kog navijača ko tako misli.
Sramota za bilo kog navijača ko tako misli.
Zadnja izmjena: High, dana/u 11 apr 2017, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odmah iza njih.High je napisao/la:Kako ćeš reći da su gori nego četnici? Šta je vama?Lakoste je napisao/la:Pa se vi bratimite s njima i smatrajte ih prijateljima. To su najveca **** koja nam zele vece zlo nego svi cetnici zajedno. 1100 razlog da ih dobijemo pomnozen 20 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jedina ispravna stvar je zatvoeiti jug !!! Dati im 5 hiljada na zapadu po 20 km . ako vole klub doci ce nama ista zarada kao i da je jug otvoren. A oni se nece osjecati kao kod kuce i zasto bi im dali jug i pola zapada . Al nama je bitnije da napinimo sjever i istok to nam je zadaca a upravi da zatvore jug da vide kako je kad si skucen i ne znas da li xes uspjeti uci na utakmicu .
Hoće l ovo i stolice skinuti 

Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 11 apr 2017, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ne cetnici ne bi gurali 3000 navijaca u prostor gdje moze stati 500, onemoguciti im wc i vodu.
Ima li WC na južnoj tribini stadiona Grbavica?Lakoste je napisao/la:Ne cetnici ne bi gurali 3000 navijaca u prostor gdje moze stati 500, onemoguciti im wc i vodu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve je ok , i ja sam za to da stadion bude krcat, plati kartu i uzivas, samo sam te ispravio u nekim stvarima koje nisu istina. A i da se da toliko pa ispunili bi citav sjever, **** spicu od 5.000 ljudi na vrlo malom prostoru, ne bude spica ni kad bude 3.000 ljudi, vjeruj mi. Bilo bi da je dvije milje ko sto i bude, ovo sve iznad je previse i lose bude, pa ljudi zapinju za mene kad prolaze..
Necu se ja sad s tobom ubijedjivati. Misli sta hoces.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja ne mrzim nikoga ko navija za drugi gradski klub, na kraju krajeva 99% i Pitara i Manijaka je to po default-u, meaning niste vi počeli navijati za FKS jer je nejednačina FKS > Željezničar, nego 99 od 100 slučajeva ste to naslijedili od predaka ili odrasli u mahali gdje svi navijaju za taj tim. Treba da mrzim rođaka koji se rodio i odrastao na Trgu Pere Kosorića, a mene dedo u rukama nosio na utakmice FKS. Previše i vi dajete tu dimenziju "treba mrziti", "mrzim", "mrzimo", "oni nas mrze"... Ili stvarno ne rezonujete stvari kako treba ili živite izolovano pa fakat imate takav stav.
Na kraju krajeva ovdje treba da pričamo o ovoj temi posjete na gradskom derbiju kao ljudi koje vole FKS, a ne kao ljudi koji mrze klub s druge strane grada.
To je moje mišljenje.
Na kraju krajeva ovdje treba da pričamo o ovoj temi posjete na gradskom derbiju kao ljudi koje vole FKS, a ne kao ljudi koji mrze klub s druge strane grada.
To je moje mišljenje.
Samo Saraj'vo.
Tvrditi da je utakmica i broj karata gori dušmanluk i zločin od 11.541 ubijenih ne da je neznanje, već idiotluk teški.
Kakav si ti bukvalac, djaba ti sve knjige.
Pretjerao si, nadam se da ne mislis tako.Lakoste je napisao/la:Pa se vi bratimite s njima i smatrajte ih prijateljima. To su najveca **** koja nam zele vece zlo nego svi cetnici zajedno. 1100 razlog da ih dobijemo pomnozen 20 puta.
Ne idem sa strumfovima prije derbija, a nemas mi ti sta placat.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ne trebas mrziti ali kada treba kritikovati treba, cigani su uvijek bili i to se ne moze promijeniti. Za mrznju treba neki veci level, nisu oni toliko interesantni da ih se mrzi ili nesto slicno.PitarBordo je napisao/la:Ja ne mrzim nikoga ko navija za drugi gradski klub, na kraju krajeva 99% i Pitara i Manijaka je to po default-u, meaning niste vi počeli navijati za FKS jer je nejednačina FKS > Željezničar, nego 99 od 100 slučajeva ste to naslijedili od predaka ili odrasli u mahali gdje svi navijaju za taj tim. Treba da mrzim rođaka koji se rodio i odrastao na Trgu Pere Kosorića, a mene dedo u rukama nosio na utakmice FKS. Previše i vi dajete tu dimenziju "treba mrziti", "mrzim", "mrzimo", "oni nas mrze"... Ili stvarno ne rezonujete stvari kako treba ili živite izolovano pa fakat imate takav stav.
To je moje mišljenje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lakoste je sarajevski @fukara87 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za vikend je na rasporedu veliki gradski derbi između Željezničara i Sarajeva.
Direktor Željezničara Mirsad Šiljak, potvrdio je kako će gostujući navijači za ovaj susret dobiti minimalno 1.100 karata, ali i da će klub s Grbavice poduzeti određene poteze kako bi zaštitio infrastrukturu na stadionu.
“Bit će uskoro informacija da li će navijači Sarajeva dobiti više mjesta od planiranih 1.100”, rekao je Šiljak i potvrdio da će stolice sa dijela sjeverne tribine gdje će boraviti navijači Sarajeva biti skinute.
Direktor Željezničara Mirsad Šiljak, potvrdio je kako će gostujući navijači za ovaj susret dobiti minimalno 1.100 karata, ali i da će klub s Grbavice poduzeti određene poteze kako bi zaštitio infrastrukturu na stadionu.
“Bit će uskoro informacija da li će navijači Sarajeva dobiti više mjesta od planiranih 1.100”, rekao je Šiljak i potvrdio da će stolice sa dijela sjeverne tribine gdje će boraviti navijači Sarajeva biti skinute.
- VanCipelic
- Kontakt:
Svakodnevno pljuje na sve sto ima veze sa FKS a sad se prvi javlja u odbranu casti plavih govana.
I sa onog si foruma banovan zbog sumnje da si strumf.
- PitarBordo
- Kontakt:
Da si završio kod prvog zareza složio bih se, ali ne mogu ja ovo kad ljudi jedni drugima govore "cigani su uvijek bili" i slično. Pa znam tonu ljudi koji navijaju za taj klub koji su normala po svakom standardu. Budala i govvana ima sa svih strana, nisu navijači Željezničara patentirali idiotizam, niti su navijači Sarajeva opersani od istog. Nakon utakmice sa Radnikom dođemo ovdje i pišemo kako želimo sve najgore nekim svojim navijačima na istoku, a onda kažemo da su ovi samo zato što navijaju za drugi klub "cigani uvijek bili", osim što je ta izjava po defaultu jedan od najgorih *izama, veoma je inkonzistentno, jedno kolo mrzimo pola svojih, jedno kolo mrzimo sve tuđe, jedno kolo nam neko nije dovoljno interesantan da ga mrzimo, ali svejedno smatramo da su ciganu.MortemHz je napisao/la:Pa ne trebas mrziti ali kada treba kritikovati treba, cigani su uvijek bili i to se ne moze promijeniti. Za mrznju treba neki veci level, nisu oni toliko interesantni da ih se mrzi ili nesto slicno.PitarBordo je napisao/la:Ja ne mrzim nikoga ko navija za drugi gradski klub, na kraju krajeva 99% i Pitara i Manijaka je to po default-u, meaning niste vi počeli navijati za FKS jer je nejednačina FKS > Željezničar, nego 99 od 100 slučajeva ste to naslijedili od predaka ili odrasli u mahali gdje svi navijaju za taj tim. Treba da mrzim rođaka koji se rodio i odrastao na Trgu Pere Kosorića, a mene dedo u rukama nosio na utakmice FKS. Previše i vi dajete tu dimenziju "treba mrziti", "mrzim", "mrzimo", "oni nas mrze"... Ili stvarno ne rezonujete stvari kako treba ili živite izolovano pa fakat imate takav stav.
To je moje mišljenje.
I onda se ja svađam sa kornjačama jer nam ne daju dalje od reflektora dok se jug ne isprazni, kaže boje se sukoba, a nas trojicu, čeka ostatak društva koji je bio na jugu da idemo da podje8avamo jedni druge u zavisnosti od rezultata.
Bojim se da nove izolovane generacije će napraviti od ovog neki knock-off Beogradskog derbija, što je po meni najveći nonsens, najveća atrakcija ovog derbija je što imaš tonu društava koji su gotovo pola-pola podijeljeni u odnosu FKS - Željezničar.
Na kraju krajeva ovo ode daleko od teme o kojoj pričamo, a to je kapacitet na derbiju - Uprava Željezničara će po cijenu smanjenog profita dati manje karata da bi njihovi navijači bili mnogo, mnogo brojniji od gostiju, priča treba da se zaustavi kod: Uprava našeg voljenog kluba treba da uzvrati istom mjerom. To je sve.
Samo Saraj'vo.
Nema on meni sta pricati o cetnicima. Direktno sam na svojoj kozi osjetio ko su cetnici gubljenjem clana porodice. Jesam napisao glupost vruce glave ali ovo sto radi uprava zeljeznicara je debilizam koji nema logicno objasnjenje. Jos kad vidis da im navijaci podrzavaju to i ismijavaju sarajevski derbi i njegovu car sta onda misliti o takvim ljudima? Ciganija obicna.
Prati li se FKŽ na Oportuninfo i sad kao i prije? Pljuje li se Baždarević jer zove igrače koji su igrali u tom klubu i koji zaslužuju poziv? Poziva li se na namještanje, a psuju se komšije kad se tvrdi da oni to rade? Mani me se vašeg pitarluka!VanCipelic je napisao/la:Svakodnevno pljuje na sve sto ima veze sa FKS a sad se prvi javlja u odbranu casti plavih govana.
Da li bi bio loš potez da stave 20 KM? Da! Da li bi to ugrozilo derbi, gledajući na atmosferu ? Da! Da li bi ispali po tom seljačine? Da! Da li je previše 20 KM? Da! Da li su gori od četnica? Ipak nisu, niti se ikako to može tako gledati, ali da bi ovim upropastili derbi i ispali seljačine - to svakako! Nadam se da si svjestan kakvu si glupost napisao.Lakoste je napisao/la:Nema on meni sta pricati o cetnicima. Direktno sam na svojoj kozi osjetio ko su cetnici gubljenjem clana porodice. Jesam napisao glupost vruce glave ali ovo sto radi uprava zeljeznicara je debilizam koji nema logicno objasnjenje. Jos kad vidis da im navijaci podrzavaju to i ismijavaju sarajevski derbi i njegovu car sta onda misliti o takvim ljudima? Ciganija obicna.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], mosarajvosa83, nedimmmm1337, rimljanin90 i 65 gostiju.