PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Zeljo92
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Zeljo92 » 11 apr 2017, 13:23

Tobe :rol:

Kasno je sad @isko1807, to je lekcija vasoj upravi za ubuduce.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 11 apr 2017, 13:26

:P
isko1807 je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Pusti ih ba, ne vrijedi ulazit u raspravu sa njima oko ovog "problema". Ovdje ja vidim samo jedan problem, uplatite pare i dobit ce te isti broj mjesta kao na proslom derbiju i KRAJ PRICE.
Pa sta ako se "uplati" , to opet ne mjenja cinjenicu da ste sad prosirili kapacitet i morate objezbjedit vise stolica gostujucim navijacima.
Gost. navijacima se mora obezbijediti slovom i brojem 775 stolica... a gospoda iz Zelje vam daju jos 500... pa sta hocete...
Istini za volju dobili bi jos mozda 1000 da je steta placena... ali posto nije i tih 1275 je previse...

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 apr 2017, 13:27

TobeYarabi je napisao/la: stolice nisu i nikad nece biti placene. razlog za to je njihova pohlepna uprava. na tim stolicama je ratni profiter iz zeljine kase ukrao tacno 20 000km..
a to sa brojem ulaznica za derbi nema ionako nikakve veze. zeljkan nije gradski klub i zato pokusavaju unistiti derbi. a strah od FKS i hordi je ocigledan
:rol: :rol:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 apr 2017, 13:31

ako ne budete slusali kupice nam amidza grbavicu

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 11 apr 2017, 13:32

Lomili stolice, napravili stetu, nisu platili jos uvijek i sad kmece sto nece dobit citav sjever :urnebes:
Cudna sorta ljudi :hmmmmm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 11 apr 2017, 13:32

Zeljo92 je napisao/la:Tobe :rol:

Drug nije kasno nista, ako postoji kakav dug tj.ne placeni racun mora i postojati uspeni ili pismeni dogovor, ako se taj dogovor prekrsi ide tuzba, do ne pokretanja tuzbe vi nemate pravo samovoljno odredivati koliko ce ulaznica tj. stolica dobit gostujuci navijaci vec to statut NsBiH odreduje.
Necemo se lagat, ali priznaj da su uslovi za nase navijace katastrofa bili uvijek izuzev par derbija kad se stara istocna tribina koristila.
Lomljenje stolica i drugih inventara tudih kubova osudujem makismalno i treba kazniti zestoko, ali najprije treba spasit ugleda derbija i cuvati ga, a ovako kako trenutno ne vidim nikakav napredak, dzabe Akademije i nove tribine ako mi necemo nesta promjenit u sebi i oko sebe.
LP

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 11 apr 2017, 13:33

TobeYarabi je napisao/la:ako ne budete slusali kupice nam amidza grbavicu
Post godine.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 apr 2017, 13:35

Evander, izgubio si kredibilitet za ozbiljan razgovor izdavši sve što si pričao par godina unazad. Vjerovatno Za dnevnicu.

Kada se izvineš i ponovo postaneš "normalan, počneš pričati protiv Tana i njegove "prćije" vidjet ćemo da li da ti oprostimo.

Do tada, prodana duša.
Ovo je stav nas dvadesetak, usvojen juče na hitnoj vanrednoj "viberskoj" sjednici, forumaša ss ba, pdf prepucavanja.. Ima i nekih pitara. :kafa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 11 apr 2017, 13:35

isko1807 je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Tobe :rol:

Drug nije kasno nista, ako postoji kakav dug tj.ne placeni racun mora i postojati uspeni ili pismeni dogovor, ako se taj dogovor prekrsi ide tuzba, do ne pokretanja tuzbe vi nemate pravo samovoljno odredivati koliko ce ulaznica tj. stolica dobit gostujuci navijaci vec to statut NsBiH odreduje.
Necemo se lagat, ali priznaj da su uslovi za nase navijace katastrofa bili uvijek izuzev par derbija kad se stara istocna tribina koristila.
Lomljenje stolica i drugih inventara tudih kubova osudujem makismalno i treba kazniti zestoko, ali najprije treba spasit ugleda derbija i cuvati ga, a ovako kako trenutno ne vidim nikakav napredak, dzabe Akademije i nove tribine ako mi necemo nesta promjenit u sebi i oko sebe.
LP
vise od 5% smo vam dali svaki derbi pa i ovaj tako da nas stadion nasa pravila, po statutu NSBIH mi moramo dati 5% gostujucim navijacima a dali smo vam i vise tako da uplatite novac i gotova prica. Tesko, sad da uplatite tesko da bi vam dali jer smo vec ogradili dio tribine gdje ce navijaci fks doci tako da jbg.

Btw @Evander kad se izvines i ponovo postanes "normalan" i ponovo pocnes da pricas protiv Tana i njegove prcije onda cemo razmislit dal da ti oprostimo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 apr 2017, 13:37

idemo na istok..on ionako nije njihov :kafa:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 apr 2017, 13:38

I to je po tebi "derbi"?

Svaka cast pa tako razmisljate. Hajmo onda to totalno unistiti, sto bi imali derbi?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 apr 2017, 13:41

isko1807 je napisao/la:vi nemate pravo samovoljno odredivati koliko ce ulaznica tj. stolica dobit gostujuci navijaci vec to statut NsBiH odreduje
Bravo, i uvijek ste dobili više nego je propisano pravilnikom.

Ovoga puta u klubu trebaju biti pametniji, jer ono što su navijači Sarajeva uradili prošli put im mora biti upozorenje,

slika

Ovo je urađeno sa namjerom, nije pregaženo nekoliko stolica zbog hodanja po njima, što se uvijek toleriše. Ovo je divljanje i uništavanje tuđe imovine. Ovo smo mi kupili, nije nam niko poklonio i malo smo emotivno vezani za taj stadion.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 apr 2017, 13:44

Mogu li ja na istok uci ako imam SDA clansku karticu?

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 11 apr 2017, 13:44

Evo ja cu dati evanderu desetogodisnju kartu da ide pogledat derbi kako treba, svakako sjedim sa dvojicom pitara do sebe, osjecat ce se kao kod kuce :thumbup: pomozimo covjeku da nakon dugo vremena ode na derbi kuknjava

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 apr 2017, 13:44

Jest lijepa ta slika sa pokidanim stolicama

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 apr 2017, 13:44

Evander= Hrasno.

:kafa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 apr 2017, 13:46

Evander je napisao/la:Mogu li ja na istok uci ako imam SDA clansku karticu?
Opet ću ti reći, samo se javi i ući ćeš na moju desetogodišnju, imam dvije, možeš da biraš. Red je da pogledaš Sarajevo uživo, a ne da palamudiš po forumima i društvenim mrežama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 11 apr 2017, 13:47

Neandertalac je napisao/la:Evander, izgubio si kredibilitet za ozbiljan razgovor izdavši sve što si pričao par godina unazad. Vjerovatno Za dnevnicu.

Kada se izvineš i ponovo postaneš "normalan, počneš pričati protiv Tana i njegove "prćije" vidjet ćemo da li da ti oprostimo.

Do tada, prodana duša.
Ovo je stav nas dvadesetak, usvojen juče na hitnoj vanrednoj "viberskoj" sjednici, forumaša ss ba, pdf prepucavanja.. Ima i nekih pitara. :kafa:
Evander je napisao/la:
Ako nije placena steta za prosli derbi, saglasan sam sa tim da nam ne date niti jednu kartu.
Je li posteno?
Sta se desilo, pa je nastala ova promjena u njegovom pisanju.
Jel i on dospio na platnu listu :hmmmmm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 apr 2017, 13:48

Virtu4l je napisao/la:
isko1807 je napisao/la:vi nemate pravo samovoljno odredivati koliko ce ulaznica tj. stolica dobit gostujuci navijaci vec to statut NsBiH odreduje
Bravo, i uvijek ste dobili više nego je propisano pravilnikom.

Ovoga puta u klubu trebaju biti pametniji, jer ono što su navijači Sarajeva uradili prošli put im mora biti upozorenje,

slika

Ovo je urađeno sa namjerom, nije pregaženo nekoliko stolica zbog hodanja po njima, što se uvijek toleriše. Ovo je divljanje i uništavanje tuđe imovine. Ovo smo mi kupili, nije nam niko poklonio i malo smo emotivno vezani za taj stadion.
Naravno da je unistavanje bilo cega neprihvatljivo i naravno da se treba platiti za to.
A jesi li kritikovao kad se godinu prije toga unistavalo na jugu na Kosevu?
Koja je razlika unistavati nesto na Kosevu ili na Grbavici?

Vi platili, vas stadion?
Po toj logici, hajmo onda zajedno, u Zetru recimo, pa cemo sve unistiti. Ni vi ni mi nismo to platili.

Plavi1987
Kontakt:

Post Postao/la Plavi1987 » 11 apr 2017, 13:49

Nas stadion, nasa pravila.KRAJ PRICE.

Generacije prije vas su dolazile na derbije i navijale, ali nikada se nije islo sa namjerom da se nesto namjerno unistava. Vama je prosli derbi bio jedini cilj da dodjete i da napravite stetu, zbog takvog ponasanja sada i ispastate

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.