Kasno je sad @isko1807, to je lekcija vasoj upravi za ubuduce.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Gost. navijacima se mora obezbijediti slovom i brojem 775 stolica... a gospoda iz Zelje vam daju jos 500... pa sta hocete...isko1807 je napisao/la:Pa sta ako se "uplati" , to opet ne mjenja cinjenicu da ste sad prosirili kapacitet i morate objezbjedit vise stolica gostujucim navijacima.Zeljo92 je napisao/la:Pusti ih ba, ne vrijedi ulazit u raspravu sa njima oko ovog "problema". Ovdje ja vidim samo jedan problem, uplatite pare i dobit ce te isti broj mjesta kao na proslom derbiju i KRAJ PRICE.
TobeYarabi je napisao/la: stolice nisu i nikad nece biti placene. razlog za to je njihova pohlepna uprava. na tim stolicama je ratni profiter iz zeljine kase ukrao tacno 20 000km..
a to sa brojem ulaznica za derbi nema ionako nikakve veze. zeljkan nije gradski klub i zato pokusavaju unistiti derbi. a strah od FKS i hordi je ocigledan
Drug nije kasno nista, ako postoji kakav dug tj.ne placeni racun mora i postojati uspeni ili pismeni dogovor, ako se taj dogovor prekrsi ide tuzba, do ne pokretanja tuzbe vi nemate pravo samovoljno odredivati koliko ce ulaznica tj. stolica dobit gostujuci navijaci vec to statut NsBiH odreduje.Zeljo92 je napisao/la:Tobe
Post godine.TobeYarabi je napisao/la:ako ne budete slusali kupice nam amidza grbavicu
vise od 5% smo vam dali svaki derbi pa i ovaj tako da nas stadion nasa pravila, po statutu NSBIH mi moramo dati 5% gostujucim navijacima a dali smo vam i vise tako da uplatite novac i gotova prica. Tesko, sad da uplatite tesko da bi vam dali jer smo vec ogradili dio tribine gdje ce navijaci fks doci tako da jbg.isko1807 je napisao/la:Drug nije kasno nista, ako postoji kakav dug tj.ne placeni racun mora i postojati uspeni ili pismeni dogovor, ako se taj dogovor prekrsi ide tuzba, do ne pokretanja tuzbe vi nemate pravo samovoljno odredivati koliko ce ulaznica tj. stolica dobit gostujuci navijaci vec to statut NsBiH odreduje.Zeljo92 je napisao/la:Tobe
Necemo se lagat, ali priznaj da su uslovi za nase navijace katastrofa bili uvijek izuzev par derbija kad se stara istocna tribina koristila.
Lomljenje stolica i drugih inventara tudih kubova osudujem makismalno i treba kazniti zestoko, ali najprije treba spasit ugleda derbija i cuvati ga, a ovako kako trenutno ne vidim nikakav napredak, dzabe Akademije i nove tribine ako mi necemo nesta promjenit u sebi i oko sebe.
LP
Bravo, i uvijek ste dobili više nego je propisano pravilnikom.isko1807 je napisao/la:vi nemate pravo samovoljno odredivati koliko ce ulaznica tj. stolica dobit gostujuci navijaci vec to statut NsBiH odreduje
Opet ću ti reći, samo se javi i ući ćeš na moju desetogodišnju, imam dvije, možeš da biraš. Red je da pogledaš Sarajevo uživo, a ne da palamudiš po forumima i društvenim mrežama.Evander je napisao/la:Mogu li ja na istok uci ako imam SDA clansku karticu?
Neandertalac je napisao/la:Evander, izgubio si kredibilitet za ozbiljan razgovor izdavši sve što si pričao par godina unazad. Vjerovatno Za dnevnicu.
Kada se izvineš i ponovo postaneš "normalan, počneš pričati protiv Tana i njegove "prćije" vidjet ćemo da li da ti oprostimo.
Do tada, prodana duša.
Sta se desilo, pa je nastala ova promjena u njegovom pisanju.Evander je napisao/la:
Ako nije placena steta za prosli derbi, saglasan sam sa tim da nam ne date niti jednu kartu.
Je li posteno?
Naravno da je unistavanje bilo cega neprihvatljivo i naravno da se treba platiti za to.Virtu4l je napisao/la:Bravo, i uvijek ste dobili više nego je propisano pravilnikom.isko1807 je napisao/la:vi nemate pravo samovoljno odredivati koliko ce ulaznica tj. stolica dobit gostujuci navijaci vec to statut NsBiH odreduje
Ovoga puta u klubu trebaju biti pametniji, jer ono što su navijači Sarajeva uradili prošli put im mora biti upozorenje,
Ovo je urađeno sa namjerom, nije pregaženo nekoliko stolica zbog hodanja po njima, što se uvijek toleriše. Ovo je divljanje i uništavanje tuđe imovine. Ovo smo mi kupili, nije nam niko poklonio i malo smo emotivno vezani za taj stadion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.