INJEKCIJANeandertalac je napisao/la:Gdje su paLe?
Oko 700.000 ste dobili da platite dug dobavljačima i plate. Toliko o famoznoj inekciji.
Neka me isprave vaši "insajderi" ako nisam u pravu.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Mi nismo ništa pokušali već su nas lagali i maštali, ali čak je i to bilo realnije od ovoga što oni lupaju.Zeljo92 je napisao/la:Necemo stati samo na njoj. Mi smo pokusali bas kako vi sad pokusavate da imate stadion, tesko ce vam se to ostvarit, znas i sam. Nemoj mi samo placenicki mislit, budi objektivan
Čuj da prave stadion sa nula maraka u džepu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bas ce Tan dati milione samo za lokaciju i zemljiste a tek za razne dozvole, planove, i onda za gradnju, a ako budu cekali ove sto hoce da sminkaju Kosevo nece docekati, bolje im je da krenu nesto kao sto smo mi, organizovati, neka prekopiraju nije sramota 1000 KM za deset godina, a hvale se da imaju najvise navijaca u BiH i svijetu pa eto da vidimo te navijace, bordo prijatelje, sponzore...itd.
Ali ne, vazno je ismijavati Zelju, mi prosimo, SDA nam gradi, ... kako god mi imamo stadion osposobljen za euro utakmice, uskoro se radovi nastavljaju, za koju godinu i repka dokazi na njega.
A oni idalje sanjaju svoj !
Ali ne, vazno je ismijavati Zelju, mi prosimo, SDA nam gradi, ... kako god mi imamo stadion osposobljen za euro utakmice, uskoro se radovi nastavljaju, za koju godinu i repka dokazi na njega.

Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 10 apr 2017, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
Ode henkel ode 80 radnika, sad ce miske 7% hadžijski da uzme...
Kanta ostaje.kanta
Neandertalac živ bio nemoj vise insajderakih svojih glup si Bgm
Jučer lažeš, danas opet
Kanta ostaje.kanta
Neandertalac živ bio nemoj vise insajderakih svojih glup si Bgm
Jučer lažeš, danas opet
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma šta će oni kopirati, samo za zemljište, urbanizam i dozvole trebaju milioni i par godina čekanjaZenzo je napisao/la:Bas ce Tan dati milione samo za lokaciju i zemljiste a tek za razne dozvole, planove, i onda za gradnju, a ako budu cekali ove sto hoce da sminkaju Kosevo nece docekati, bolje im je da krenu nesto kao sto smo mi, organizovati, neka prekopiraju nije sramota 1000 KM za deset godina, a hvale se da imaju najvise navijaca u BiH i svijetu pa eto da vidimo te navijace, bordo prijatelje, sponzore...itd.
Ali ne, vazno je ismijavati Zelju, mi prosimo, SDA nam gradi, ... kako god mi imamo stadion osposobljen za eurou utakmice, uskoro i repka dokazi na njega.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A ko da Senad Misimovic svoj novac gura u klub, samo ogranicen, iskompleksiran pitar koji svoju sramotu prikriva izmisljenim stvarima koje povezuje sa nama moze to reci. Dao je kad nam je trebalo i vraceno mu prvom prilikom.
Još mu se duguje lobotomac jedan !Zeljo92 je napisao/la:A ko da Senad Misimovic svoj novac gura u klub, samo ogranicen, iskompleksiran pitar koji svoju sramotu prikriva izmisljenim stvarima koje povezuje sa nama moze to reci. Dao je kad nam je trebalo i vraceno mu prvom prilikom.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Tobe operiso hemoroide, našli mu komad Samirovog nosa u šupku.

Overkill hahahahhahaha
E suze me oblise hahahah
U srcu nosim te ja ! 1921
- Medikament
- Kontakt:
guzicu ne znaš obrisat a znaš šta se kome duguje 

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Zna analni da se Misketu duguje 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovim lobotomcima necu više odgovarati na ove prozivke i vrijeđanja, ali cu i dalje da ih karam kulturno jer znam da ih to boli.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kanta
Hoćeš jos jedan dres?
Hoćeš jos jedan dres?

Bogami pitam se vako nekad kako ovi tuzlaci nemaju stida pisati na ovoj temi, pa ubise ih neandertalac, virtu, medikament.
1,2,3,4, uh, eto Slobode...
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Vidjela zaba da se konji potkivaju pa i ona digla noguVirtu4l je napisao/la:Ma šta će oni kopirati, samo za zemljište, urbanizam i dozvole trebaju milioni i par godina čekanjaZenzo je napisao/la:Bas ce Tan dati milione samo za lokaciju i zemljiste a tek za razne dozvole, planove, i onda za gradnju, a ako budu cekali ove sto hoce da sminkaju Kosevo nece docekati, bolje im je da krenu nesto kao sto smo mi, organizovati, neka prekopiraju nije sramota 1000 KM za deset godina, a hvale se da imaju najvise navijaca u BiH i svijetu pa eto da vidimo te navijace, bordo prijatelje, sponzore...itd.
Ali ne, vazno je ismijavati Zelju, mi prosimo, SDA nam gradi, ... kako god mi imamo stadion osposobljen za eurou utakmice, uskoro i repka dokazi na njega.

U srcu nosim te ja ! 1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Pantelija, tokmače, valjda si mislio neupućen jer titulu glupana vama ne može oteti ni mutavi Samir.
Dobili ste pare da sanirate dugove i za optimalno funkcionisanje kluba kako je i propisano u trogodišnjem budžetu koji nije ispoštovan prošle godine, tj nije usvojen.
A nakon treće ide stadion
Dobili ste pare da sanirate dugove i za optimalno funkcionisanje kluba kako je i propisano u trogodišnjem budžetu koji nije ispoštovan prošle godine, tj nije usvojen.
A nakon treće ide stadion

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
znam da ste na aparatima, ali moram vas pitati za misljenje..sta mislite jel bolje da nabrzinu napravimo ovo (bilo bi gotovo do ljeta 2018)

ili da radimo polako pa da na ljeto 2019 imamo ovo:

Ooo neandertalac, Valentine, nisam.te prepoznao
Hoćeš dres i.ti.ko kanta crnogorska
Hoćeš dres i.ti.ko kanta crnogorska
- Neandertalac
- Kontakt:
Stavite anketu na temu, neka glasa raja za stadion. Pa pošaljite Tanu i Djeda Mrazu 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
samo da dodam da je kapacitet prvog 21 000 a drugi bi bio kao sadanje kosevo, oko 35 000TobeYarabi je napisao/la:znam da ste na aparatima, ali moram vas pitati za misljenje..sta mislite jel bolje da nabrzinu napravimo ovo (bilo bi gotovo do ljeta 2018)
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.