Ne znam šta radite ovim tuzlacima pa vas gledaju k'o totemeSabinho je napisao/la:Joj likova

PticaSelica1921 je napisao/la:Sarielov rodni list je pismena isprika Durexa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne znam šta radite ovim tuzlacima pa vas gledaju k'o totemeSabinho je napisao/la:Joj likova
PticaSelica1921 je napisao/la:Sarielov rodni list je pismena isprika Durexa
To mu svaki dan govore pa zapamtio.Rokoko87 je napisao/la:@samirrovih pola postova miran budi.
To dovoljno govori o njemu
arelinho je napisao/la:To mu svaki dan govore pa zapamtio.Rokoko87 je napisao/la:@samirrovih pola postova miran budi.
To dovoljno govori o njemu![]()
Kad osvojite trofejsamirr je napisao/la:Gledaj lobotomaca što se ližu, kad ocekujemo vaš novi bojkot ?
Možeš da mi obališ i to ako ti dozvolim, lobotomac.Raonffa je napisao/la:Kad izađeš iz anusa komšijama
Dosta ti je za večerassamirr je napisao/la:Možeš da mi obališ i to ako ti dozvolim, lobotomac.Raonffa je napisao/la:Kad izađeš iz anusa komšijama
Necemo stati samo na njoj. Mi smo pokusali bas kako vi sad pokusavate da imate stadion, tesko ce vam se to ostvarit, znas i sam. Nemoj mi samo placenicki mislit, budi objektivanEvander je napisao/la:Stani malo. Zar vam nisu pominjane arene, moderni stadioni, tornjevi i slicno?
Na kraju, dobiste tribinu kao i Slavija recimo sto ima, ili kakva se u Vrapcicima pravi.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.