ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Effenberg
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Effenberg » 06 apr 2017, 03:31

Odlican intervju Tipse lava, vidi se da je ljudina.

Hvala Dantese!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 06 apr 2017, 10:38

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 apr 2017, 11:46

Effenberg je napisao/la:Odlican intervju Tipse lava, vidi se da je ljudina.

Hvala Dantese!
dosta stvari objasnio
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 06 apr 2017, 12:31

DANTES je napisao/la:

Hvala Dantese!
dosta stvari objasnio
Ako sam dobro vidio, nisi kopirao cijeli intervju, vec samo drugi dio (kako je to SK podijelio). Kopirat' cu i taj prvi dio, pa ako bude vec u ovome sto je @Dantes kopirao, halalite, ne da mi se citati. :D

http://sportklub.rs/Blog/Sasa-Ozmo/a147 ... brost.html

Ovdje prvenstveno prica o sebi, ali se dotakao i dosta toga sto nas obicne smrtnike interesuje. Odlican intervju, a Janko teska lafcina.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 apr 2017, 12:49

Federer17 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:

Hvala Dantese!
dosta stvari objasnio
Ako sam dobro vidio, nisi kopirao cijeli intervju, vec samo drugi dio (kako je to SK podijelio). Kopirat' cu i taj prvi dio, pa ako bude vec u ovome sto je @Dantes kopirao, halalite, ne da mi se citati. :D

http://sportklub.rs/Blog/Sasa-Ozmo/a147 ... brost.html

Ovdje prvenstveno prica o sebi, ali se dotakao i dosta toga sto nas obicne smrtnike interesuje. Odlican intervju, a Janko teska lafcina.
ovo mi bilo zanimljivije :tralala:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 10 apr 2017, 20:49

Idemo babuka, uz tebe je cijela Afrika. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 10 apr 2017, 21:38

Gdje se moze vidjeti satnica meceva na posljednje(i)m izdanjima Swiss Indoorsa u Baselu? Svi mecevi se igraju na jednom terenu jedan za drugim?

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 10 apr 2017, 21:50

Gefufna je napisao/la:Gdje se moze vidjeti satnica meceva na posljednje(i)m izdanjima Swiss Indoorsa u Baselu? Svi mecevi se igraju na jednom terenu jedan za drugim?
nemam pojma, ali to je uvijek noćna mora pronaći. koliko puta sam takve stvari tražio, skoro nemoguće je izguglati takvo nešto :(

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 10 apr 2017, 21:58

Ubi babuka i škota :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 10 apr 2017, 22:28

AA23 je napisao/la:Ubi babuka i škota :mrgreen:
revijalni mečevi su mi omiljeni :mrgreen:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 12 apr 2017, 15:23

Gefufna je napisao/la:Gdje se moze vidjeti satnica meceva na posljednje(i)m izdanjima Swiss Indoorsa u Baselu? Svi mecevi se igraju na jednom terenu jedan za drugim?
http://sportsport.ba/tenis/federer-nada ... elu/232542
:opaopa:

Danas pustene u prodaju ulaznice. Ko ide? :D

2300 KM kompletan turnir. :cool:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 12 apr 2017, 16:56

Gefufna je napisao/la: http://sportsport.ba/tenis/federer-nada ... elu/232542
:opaopa:

Danas pustene u prodaju ulaznice. Ko ide? :D

2300 KM kompletan turnir. :cool:
Uhh mogao bi ja :D

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 12 apr 2017, 17:04

daleko je to, ko zna ko će tu biti zdrav a ko povrijeđen itd

na takve turnire tipa bazela se ide samo kratkoročno. mada poznavajući cijene u švici nikakvo putovanje tamo nije preporučivo. ja sam, kad sam bio u cirihu zadnji put platio pivu 7 franaka na željezničkoj stanici ... poslije toga ti nije nidočega :shock:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 12 apr 2017, 17:06

jestamaji je napisao/la: ja sam, kad sam bio u cirihu zadnji put platio pivu 7 franaka na željezničkoj stanici ... poslije toga ti nije nidočega :shock:
Odes u trgovinu i kupis za 1 CHF :mrgreen:
Uzasno su skupi na kolodvorima ovdje, voda 0,5L po 3-4 franka :damn:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 12 apr 2017, 17:07

jestamaji je napisao/la:daleko je to, ko zna ko će tu biti zdrav a ko povrijeđen itd

na takve turnire tipa bazela se ide samo kratkoročno. mada poznavajući cijene u švici nikakvo putovanje tamo nije preporučivo. ja sam, kad sam bio u cirihu zadnji put platio pivu 7 franaka na željezničkoj stanici ... poslije toga ti nije nidočega :shock:
Zurich je najskuplji grad Evrope, jbg jesi naso gdje ces pivu piti :mrgreen:

a daleko je Basel, sto kazes do tad ko ziv ko mrtav, ne vrijedi jos ni pomisljati o nekoj nabavci ulaznica

jesi bio u Rimu na Mastersu kada? ove godine bi ja vjerovatno imao priliku u toku turnira otici na neku malu ekskurziju do tamo, pogledati par meceva, ako uspijem sebi nastimati godisnji do tad, da me malo uputis u najkracim crtama
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 apr 2017, 17:18

bodi123 je napisao/la:jesi bio u Rimu na Mastersu kada? ove godine bi ja vjerovatno imao priliku u toku turnira otici na neku malu ekskurziju do tamo, pogledati par meceva, ako uspijem sebi nastimati godisnji do tad, da me malo uputis u najkracim crtama
Ideš to Damira gledati? :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 12 apr 2017, 18:07

bodi123 je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:daleko je to, ko zna ko će tu biti zdrav a ko povrijeđen itd

Zurich je najskuplji grad Evrope, jbg jesi naso gdje ces pivu piti :mrgreen:

a daleko je Basel, sto kazes do tad ko ziv ko mrtav, ne vrijedi jos ni pomisljati o nekoj nabavci ulaznica

jesi bio u Rimu na Mastersu kada? ove godine bi ja vjerovatno imao priliku u toku turnira otici na neku malu ekskurziju do tamo, pogledati par meceva, ako uspijem sebi nastimati godisnji do tad, da me malo uputis u najkracim crtama
nisam nikad bio južnije od garde, dakle ni u rimu a kamoli na rimskom mastersu. taj turnir je uvijek bio na lošem glasu tako da me nešto posebno ne privlači. ali kada bi se ukazala prilika sigurno se ne bih dvoumio :mrgreen:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 apr 2017, 11:35

Unofficialpage je napisao/la: Ideš to Damira gledati? :mrgreen:
Sto da ne, jos kad bi zdrijeb ga spojio s Rafom u 2. kolu dje bi mi kraj bio. :mrgreen:
jestamaji je napisao/la: nisam nikad bio južnije od garde, dakle ni u rimu a kamoli na rimskom mastersu. taj turnir je uvijek bio na lošem glasu tako da me nešto posebno ne privlači. ali kada bi se ukazala prilika sigurno se ne bih dvoumio :mrgreen:
Bio sam ja jednom prilikom u Rimu ali samo prenocio, tako da i nisam imao neku priliku upoznati dublje grad, onako grad ko grad je ok, hrana kao i na cijelom poluotoku je brutalno dobra.. cijene karata za ova ranija kola su povoljne a i mogu se nabaviti pred sam pocetak turnira jer i nisu rasprodane tamo do cetvrtfinala
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 apr 2017, 12:10

bodi123 je napisao/la:
Bio sam ja jednom prilikom u Rimu ali samo prenocio, tako da i nisam imao neku priliku upoznati dublje grad, onako grad ko grad je ok, hrana kao i na cijelom poluotoku je brutalno dobra.. cijene karata za ova ranija kola su povoljne a i mogu se nabaviti pred sam pocetak turnira jer i nisu rasprodane tamo do cetvrtfinala
da

karte za teniske turnire nisu skoro nikad problem. ako znaš na vrijeme da ideš i budeš online kada krene prodaja onda je za 99% turnira lako kupiti ulaznice, jedino je problem ako se odlučiš kratkotrajno ići negdje, ali to nije samo sa tenisom tako.

kao što kažeš do četvrtfinala je svuda lako, dalje zavisi od turnira. na jačim turnirima su polufinala obično tražena kao i finala jer su u pitanju dva dobra meča. ali i to ide, osim wimbledon-a gdje je to skoro pa nemoguće i roland garrosa gdje je moguće ali teško. (šupci u RG su od ove godine uveli da se za polufinale moraju kupiti karte za oba meča odvojeno). amerika i australija nisu problem. RG i australija imaju dobar sistem povratnih karata i ako imaš vremena visiti na internetu to ide lako. za wimbledon je ustvari jedina šansa preko tih povratnih karata (debenture returns), ali ako nisi barem polu-profesionalac u kupovini karata realno nemaš nikakvih šansi. ja sam se godinama palio da odem na polufinale ili finale wimbledona sve dok mi jedan tip koji zna znanje nije rekao "ostavi se toga, samo se džaba maltretiraš". onda sam otišao unutar sedmice, i to je bilo super. mastersi nisu problem, (doduše za daleki istok ne znam) a sve ispod je skroz lagano, obično kupiš na kasi!

realni problem je nešto sasvim drugo, problem je da obično sjediš na mjestu odakle je teško išta vidjeti i skontati udarce. svi smo mi navikli na položaj kamere, ali takva mjesta imaš jako rijetko. prava prednost je što kad odeš tamo doživiš sve ono okolo naokolo što čini turnir, to je cool, a samo gledanje meča nije rijetko katastrofa

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 apr 2017, 15:36

Tomi doktor, jako drag igrac, koja milina gledati nadmudrivanja na sljaci poslije ova 3 mjeseca betona, kratkih poena i hrpe servis vinera. :)

@jestamaji

da.. slazem se, za zavrsnice GSova je skoro pa nemoguce naci kartu, bilo kakvu bilo gdje, ali eto bar covjek ako vec ima priliku da odgleda ova ranija kola sto da ne, treba osjetiti tu atmosferu uzivo. :)

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.