FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 10 apr 2017, 20:09

Da li je tebe sramota prozivati starugardu, koji ima vise utakmica sa strane, nego vas 2-3 zajedno domacih ?

**** vas vise NJUO i Vlado i Azmir. Iza ovog kluba treba biti armija ljudi. Ali kita moja, samo tastatura i cao.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 apr 2017, 20:23

pinoglavi je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Drago mi je sto te nije pogodio Vladin intervju jer realno nije te nesto posebno uvrijedio jbg
A zašto bi me pogodio Boga ti? Ponašaš se kao dijete, k'o da nikad nijedan trener Slobode prije nije najavljivao trofeje i titule. I kao da nam prije nisu obećavali kule i gradove pa šta smo dobili, njonju. Nit me uvrijedilo ovo, niti me obradovalo.

Vlado radi dobar posao kad se sve sabare i oduzme, jel to neko od nas nekad krio i osporavao? I ko ga je tjerao osim @Sloboda72?

Vi samo kao da gledate nama da spustite. Ako je neko pesimista ima barem 20-tak godina lošeg iskustva sa upravama i lažima i kojekakvim obećanjima, a mi mlađi barem 10-tak.
Da nam se hoće posrati u usta i osvojiti trofej, sretni vi što smo posrani, a mi sretni što smo nešto osvojili.
:salut:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 apr 2017, 20:25

Malo Vlado pretjeruje s ''dusebriznicima'', ovim, onim...Mozda je to cilj da malo razdrma publiku, da se vrati na stadion. Vidjet ćemo na ljeto koga ima u planu.
Niko, niko, samo Sloboda

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 10 apr 2017, 20:27

wobly92 je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Hrabre izjave daje Vladika
Pogubio sam se kod trofeja. :mrgreen:

Emire, ne vjerujem da se Vlado uvrijedio i priča ovako jer sloboda72 piše na forumu da ga neće u klubu.
Vi ba isto balavci kakvi,ja sam samo primjer naveo...
naravno da nece izjave biti zasnovane sa ovog foruma...

Chini objasnio za anala :salut:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 apr 2017, 20:38

Obećao Vladika titule.... Svaka cast.... Stvarno prvi put da se nesto obeca... ovdje je samo jedno sigurno....A to je NIKAD NISTA NE OBECAVAJ.... Pogotovo ne titule....ova pojacanja su smijurija za napad na titulu...za titulu prije svega moras biti finansijski prejak u u okvirima ove nase lige,dobro potkovan sa zvucnim pojacanjima,imat velik roster i malo sudijskog vjetra u ledja....on ako sa OVIM nesto osvoji ja cu go kroz Tuzlu trcat....Zato je on za mene ublehas i prica ono sto raja Hoce da cuje....Imao je jos par incidenata sa izjavama al helem nejse.... Dobar je trener a odličan je pedagog....Jak na rijecima za djela Cu mu dati lufta do kraja sezone....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 apr 2017, 20:46

Ma objasnio je on moj kur.ac. :)
Sva ta sranja o kojima pise i filozofira raspravila se ovdje milion puta.
Zaista neki imaju bolesnu potrebu da izvrcu cinjenice.
I glavna mu recenica ZA NADATI SE DA CE URADITI TO I TO.
Pa vidis pricu koju Vlado prosipa cula se milion puta od milion uprava i mene ne pogadja ni najmanje.
Mrzim ta poredjenja sa Husicem yebo vas Husic.
Bacali smo tako dvije tri godine do sada bezbroj puta i dobili kur.cinu.
I sada cemo dobiti isto znas sta sve treba da se poklopi da ovako uzmes trofej....
Hajde eto yebem ti ba demagogiju i bacanje prasine u oci 20 godina.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 apr 2017, 21:09

solinas je napisao/la:Ma objasnio je on moj kur.ac. :)
Sva ta sranja o kojima pise i filozofira raspravila se ovdje milion puta.
Zaista neki imaju bolesnu potrebu da izvrcu cinjenice.
I glavna mu recenica ZA NADATI SE DA CE URADITI TO I TO.
Pa vidis pricu koju Vlado prosipa cula se milion puta od milion uprava i mene ne pogadja ni najmanje.
Mrzim ta poredjenja sa Husicem yebo vas Husic.
Bacali smo tako dvije tri godine do sada bezbroj puta i dobili kur.cinu.
I sada cemo dobiti isto znas sta sve treba da se poklopi da ovako uzmes trofej....
Hajde eto yebem ti ba demagogiju i bacanje prasine u oci 20 godina.
Jos kad procitam ovo "intezivirani radovi na izgradnji istoka" Hoce nesto da mi bude....Pa ne mozete vječno levatit j e b e m vam pleme lopovsko
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 apr 2017, 21:10

Ma tandir je krampa i dabogda nas sve opovrgno i donio slobodi bodove za evrope.
I sad u bijeljini lik gubi zracne duele sa igracima zaglavu manjim.nevjerovatno.svaku loptu lafo prepusta drugom.. :lol:
I ko ga **** ba.ne navijam ja za tandira.nit za vladu.ima i on izvala.
Ovo za miseve je i nije prvi put **** ba vlado.suti i radi.wtf??? Kakva je to prica?
Jednostavno nije mi sjedo husref ne sjeda mi ni vlado.i sta sad?
**** sve njih.
samo sloboda. :opaopa:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 apr 2017, 21:14

slika
Niko, niko, samo Sloboda

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 apr 2017, 21:16

Slobodas je napisao/la:
RollingPaper je napisao/la:Kaze tribina će biti gotova do Jula :crazy:
Prva faza tj temelji :lol:
Ovo zaista mislim da trebaju malo bolje objasnit jer je jasno ko dan da vecina raje ne razumije.dokle bi trebalo ici.po projektnoj dok.
Ono sto sam ja vidio je malo vise od temelja.e sad ako on i lazu mene i ja lazem vas.
Ja se nadam da nije lafina i da cemo biti zadovoljni za ovaj dio najiskrenije...
Jeb ga istok je istok inema osobe u tz da navija za slobodu a da joj nece biti drago :thumbup: :salut:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 apr 2017, 21:18

wobly92 je napisao/la:
Tebra jedno je kritikovati i biti pesimista a drugo je na svaku povredu igraca pisati da glumi povredu jer nema plate, pisati da je Vlado taldzija i poltron jer u javnosti ne kaze da se raspadamo i da nemamo prebijene pare a u sustini izgleda da nije tako. Da se razumijemo sve i da jeste kako ste najavljivali njegovo je da radi s ekipom a ne da prica kako se raspadamo. Mislim smijesne stvari ste pisali valjda vam je jasno da ste makar malo pretjerali. Ajd i to sto ste pisali, vise me nerviralo sto je svako ko ne dijeli vase misljenje faraonovac, dobija cvaju i sl.
Nad tobom sunce najljepše sja

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 apr 2017, 21:30

Ma ja sam crven u dusi.komunjare su za mene previse udesno.
Kad bi mogao, birao bi anarhiju kao oblik drustvenog uredjenja..
Elem nebitno skroz...osim da vlado zaista puno prica i da je tandir krampa :urnebes:
I tako...bezvezna mi ova politicka dijeljenja.i ove svadje unutar..izmedju...**** mu mater ba i ako tonemo idemo zajedno.a necemo nema boga.
Bice to sve ok :salut:

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 10 apr 2017, 21:48

RollingPaper je napisao/la:Kaze tribina će biti gotova do Jula :crazy:
Da ,ali nisu precizirali koje godine :lol:
Solina navija za Slobodu!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 apr 2017, 22:17

emirzlaTu je napisao/la:“Meni kao treneru koji ima ispred sebe ciljeve koje ne skrivam i transparentno ih provodim je drago da smo i “miševima i dušebrižnicima” kojih zaista ima mnogo i kojima ne odgovara sređeno stanje u Slobodi, a ono je zaista takvo jer Uprava kluba danonoćno rješava sve i stare i nove obaveze, pokazali da se uzaludno nadaju da će “brod kojim ja trenutno kormilarim” nestati na pučini. Takvima jasno poručujem da će morati ostarjeti bar za još tri godine u nadi da se to desi, a pozivam ih na stadion Tušanj i ne tražim da navijaju jer oni to ne žele, ali da bar budu očevidci podizanja jednog od Pehara u tom vremenu” , poručio je Jagodić.

“Istinskim navijačima a pogotovo našim vjernim Fukarama poručujem da podrže kao i do sada ovu najmlađu premijerligašku ekipu jer će im ona u narednim godinama donijeti nešto što nisu imali priliku do sada doživjeti. A poruke od “ludaka” koje dobijam da napustim Tuzlu ću ispoštovati onog trenutka kada trofej bude tamo gdje do sada nikada nije bio (u prostorijama FK Sloboda). Malo sam ja veći borac nego što mnogi misle.”

@pinoglavi mislim radi mutnih radnji moramo se obezbjedit prije kraja,znamo svi koliko smo svima dragi u PL :kafa:
Tjeraju covjeka iz Tuzle :puke:
Nedo Bog da je Husref ovo nekada ovako rekao.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 apr 2017, 22:20

jbg Husrefa niko nije ni tjerao dok sam nije poceo srat..ne pamtim da se ikome u Tuzli ikad tolerisalo kao Husrefu, njegova arognacija, ponasanje i izjave. dobrim dijelom je i to zbog Azmira bilo, pa se tolerisao i Husref i Sasa Vugdalic. Sa ove distance kad pogledam da se bogdom nisu tolerisali-mozda bi se i Azmiru oci otvorile pa ko zna sta bi sad bilo. Ali da se ne ljuti Azmir svasta su ljudi istrpili od Sase i Husrefa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 apr 2017, 22:32

Ja iskreno nisam jos vidio da neki krkan dodje na tribinu iza Vlade i psuje mu sve zivo 90 minuta. On ovdje ima postovanje. Razlog sto je to tako jer bas taj sto ga kritikuje pacifisticka grupa navijaca Slobode, to su oni koji sebi ne bi dopustili da psuju jednom treneru "dijete i mater Sarajevsku" 90 minuta dok ekipa vodi npr. Vlado je sretnik sto ima iza sebe komplet TZ krkana pa samim tim se ne srece sa pljuvanjima koje nemaju veze s vezom vec sa konstruktivnim kritikama koje novinari ne znaju postaviti.
Ali dobro njegova procjena je da takvi nece da navijaju za Slobodu i da im smeta red, ono malo je reci da se vara u toj procjeni. Jedino sto je ovom izjavom postigao je porcija vrijedjanja sto ne treba dopustati sebi jer on nije fb profil ili forumas vec trener i kao trener medijska licnost.

Kada bih mogao da biram izmedju objasnjenja sto mi je Jahic u ekipi i toga da mi patokar djed psuje 90 minuta dijete uvijek bih izabrao ovo prvo. :kafa:

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 10 apr 2017, 22:44

Chinaglia je napisao/la:
svi znate srati za OKK Slobodu, tzv "Frankenstajna", a sta ste ucinili da sprijecite gasenje ili zamrzavanje Sloboda Dite.. vase je legitimno pravo da ne podrzavate OKK Slobodu, al znajte da ovaj grad podrzava, kao sto podrzavam i ja (ne podrzavam UO, jer smatram da tapkaju u mjestu bez zelje za napretkom)
Šta grad izdvaja i kome?
Izdvaja budžetska sredstva fantomskom klubu koji postoji i živi na temeljima KK Slobode koja je ugašena zbog milionskih dugova bez da je qrcom mrdnuo taj isti grad koji sad kao nešto izdvaja.
Zašto nije pokrenuta istraga, zašto nisu podignute krivične prijave protiv odgovornih?!
Jel to smatraš da je sasvim ok tako spichkati i krčmiti budžetski novac?
Koliko god ja volio Slobodu moram reći da je i ovo izdvajanje 23000 KM budžetskog novca narednih 10 godina na pokrivanje duga koji je neko napravio radi protivpravnog stjecanja lične imovinske koristi također debilizam i pišanje po građanima a vjerujem da ima i elemenata krivičnog djela. Uradi analizu, daj imena odgovornih za milionska dugovanja, daj tužbe, pokaži da smo grad demokratski i da nam poštujemo pravne principe.
eto ti prijedlog za UG sta treba uraditi i kako da vrate povjerenje i raju na stadion.
Koji će ti iole ozbiljniji sponzor ući u partnerstvo znajući da mu uloženi novac može otić u havu samo tako što će neki klub biti preimenovan iz FK u OFK?!
Za vas je ok da na čelo kluba dođe čovjek koji ne poštuje zakon o radu, uskraćuje prava radnika i da ne nabrajam sta sve ne. Nije ni meni problem, njegova firma njegova stvar, koga može zahebat nek zahebe ali opet pitanje vezano za sponzore, šta ti misliš koliko će iole ozbiljnih i jakih kompanija a koji iole poznaju dotičnog i njegovu filozofiju biznisa ući u partnerstvo sa klubom na čijem čelu je on?
2014. su gorjele zgrade i šta se promijenilo? Šta bi to neko UG moglo da promijeni?
Ali evo i moj prijedlog, da ne bude da samo kritikujem.
Ja sam "old school" bro. Nemam ja više strpljenja nit živaca nit volje nervirati se na zapadu iščekivajući Godoa.
Ove mlađe forumaše razumijem, oni su puni optimizma i volje da budu tu, pomognu ali svu ovu priču koju oni pričaju ja sam veće više puta odživio i proživio, ne ide više. Nemam volje.
Proći će i njih isto za par godina i ostaje nam jedino da trpimo over and over da bude tek hebeni prosjek koji si je umislio da je NAJ u svemu a fakt je da smo gori i od Brotnja i od Olimpika i od Modriče i od Radnika...........

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 10 apr 2017, 22:56

@ Chinaglia » 10 apr 2017, 19:05
Sve dobro i detaljno napisano,svaka ti cast !
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 apr 2017, 23:02

Chinaglia je napisao/la:sta je bilo staragarda, pogadja te istina, pa obzirom da nisi sposoban razvit normalan nacin komunikacije na jednom intelektualnom nivou, posezes za klosarskim nacinom komunikacije, il smajlijima, u cemu si zaista vrlo dobar

jel vas sramota sta ste sve pisali za Vladu Jagodica, a covjek to niti jednim svojim postupkom nije zasluzio, njegov intervju od prije nekog vremena ste samo tako ismijali i izvrijedali covjeka, a zasto, samo zato sto je rekao istinu i cinjenicno stanje i to ce vam reci svaki objektivan navijac FK Sloboda Tuzla, kakvo god njegovo misljenje bilo o Azmiru Husicu, a i "napali" ste covjeka zbog izjave nakon meca s Radnikom, prije tekme sa Sarajevom itd.. eh da, Vlado je po meni najveci krivac za poraz od Sarajeva, izveo je mozda najbolji sastav koji je imao na raspolaganju otkako je u klubu, a na terenu havarija.. izmjesane pozicije, ma nista ni sa cim

Senada Mujkanovica ste popljuvali i prije nego je zvanicno postao predsjednik UO, na osnovu njegovog privatnog biznisa i firme TOM-CAT, kako on ne daje plate radnicima, kako ne uplacuje doprinose, kako je ovakav, onakav itd.. da se razumijemo, to je mozda istina, mozda nije, licno ne znam, nit me zanima njegov privatni zivot, al se radi o tome da ste vi odmah donijeli zakljucak da ce on biti takav i u FK Sloboda Tuzla, da ce razjebat sve zivo, ukrast koliko moze itd, a da ne pricam o nekim besmislenim glupostima kao: parkira auto tamo gdje je Azmir Husic parkirao, seljacka njuska, ne ide na gostujuce tekme, navijaju za Selju itd

svima je bilo jasno da Senad Mujkanovic nema novca kao njegov prethodnik, te da ce klub morat funkcionisat na jedan drugi nacin, a to je ocigledno nacin da se posveti proizvodnji domacih igraca, te da se posveti dovodjenju mladih igraca koji imaju potencijal, a koji ne iziskuju velika primanja, igrace na kojima bi Sloboda jednoga dana mogla zaradit neke novce

onako laicki govoreci, tj svaka osoba koja ima gram mozga, zna da je to bolji put, put koji vodi ka jednom stabilnom, samofunkcionalnom klubu, nego da se dovode stariji, iskusniji igraci, prosjecnog kvaliteta, tj igraci koji te nece odvest nigdje, a uzet ce ti novac, il da nekim cudom dovedes kvalitetne igrace, koje kroz neko vrijeme neces moci placat i sta ces dobit tada.. raskid ugovora, tuzbe, nova dugovanja

da se razumijemo, UO je napravio kako dobre, tako i lose poteze, no vi vidite samo one lose i nevjerovatno je koliko potencirate te stvari i koliko ste glasni, a one dobre poteze kulirate, tesko vam prevalit preko usana, sta li

kada su u pitanju raskidi ugovora, negdje su postupili dobro sto su igracima dali papire, jer znaju da ih ne bi mogli placat, pa je bolje to, nego da slijede tuzbe i nova dugovanja, a negdje su se izblamirali sa izjavama, pa su slijedili raskidi ugovora, sto je nedopustivo i nepromisljeno

oko opreme ste napravili frku, jel Ardu Sport il je Patrick, pa eto, na kraju bi Patrick i igramo u Patrickovoj opremi! takodjer, mogli ste procitat da je na zvanicnoj pisalo da je Ardu Sport privremeni sponzor, ako uopste znate znacenje te rijeci, sto mi je tesko povjerovat, obzirom da ni citat ne znate

oko priprema ste pravili frku, od samog pocetka se govorilo Istra il Antalija, pa kada se pojavila opcija Ulcinj, pricali ste kako je to od samog pocetka bio plan, a na kraju ipak odose u Antaliju.. nije vama do priprema kao takvih, nego da se odigra poneka tekma s evropskim ekipama iz ovih slabijih liga, a jos ako bude stream, ih top

pljuvali ste jer su dobili pozivnicu za turnir u Canadi, odmah ste donijeli zakljucak da od evrope nema nista, da ce prodavat tekme u ligi za prvaka, ako tamo uopste i dodjemo.. na taj turnir dolazi i Osijek, koji ce izborit EL, pa ako situacija bude takva da se ne moze igrat EL i turnir u Canadi, Osijek ce otkazat taj turnir, kao i Sloboda, ako izborimo EL

godinama slucam price kako nikoga ne mozemo prodat, kako moramo prodavat igrace, bla bla i kada prodamo Sulejmana Krpica, ne valja.. mislim, koji qrac, o cemu se ba radi ovdje.. dobili su ponudu, prihvatili su, neka su, jesul mozda trebali da se uzdaju u to da ce za njega doci ponuda i na ljeto (ako mu i ugovor nije isticao na ljeto, ne znam).. sta ako ne bi dosla, pljuvali biste ih jer ga nisu prodali kada su imali ponudu

pisali ste da nemamo (kvalitetnog) napadaca nakon odlaska Krpica.. istina, no kako su oni mogli znat da ce doci ponuda za Krpica.. doveli su Tandira da uci od Krpica, da on bude igrac koji ce zamijenit Krpica, to vam je rekao i sam Vlado Jagodic, a tu je bio i treci napadac, mladi napadac na koga se racuna u buducnosti, Edis Smajic.. vidim da ce bit problem i kada se proda Amer Ordagic

pljujete Ismara Tandira, krampa, ovakav, onakav.. sjecatel se Sulejmana Krpica, kakva je krampa bio kada je dosao, tri sanse za jedan gol, a nekada ni to, njega smo takodjer ismijavali i pljuvali.. a siguran sam da se dobro sjecate Sulejmana Krpica kada je otisao kao prvi strijelac lige i neko u koga smo se kleli, neko koga smo svi obozavali, neko ko je mnogo napredovao kao igrac u godinama provedenim u FK Sloboda Tuzla.. zasto Ismar Tandir ne bi bio kao Sulejman Krpic, jel vi smatrate da on ne moze napredovat kao igrac, pogotovo pod vodstvom kvalitetnog strucnjaka kao sto je Vlado Jagodic.. na kraju dana, on ga je doveo ovdje, on ga najbolje poznaje

kada se krenulo u sezonu, sve je bilo dobro, tri napadaca, al prodaja Krpica se morala desit i splet okolnosti je takav da smo ostali na dva mlada, neiskusna napadaca, Tandiru i Smajicu, zaista ne znam sta je tu UO pogresno napravio

doveli su i tog generalnog sponzora, valjda je i to za pohvalu, ostavili su kostur ekipe (osim onih kojima su dali papire jer ih ne bi mogli placat), valjda je i to za pohvalu, obzirom da ste pisali da ce bit raspad sistema i pucanje po svim savovima, a i sada pisete "neka nam bog pomogne na ljeto", vi jednostavno ne zelite odustati

Grahovac i neki klinac iz OP prije par sedmica su potpisali ugovore, pa je valjda je i to za pohvalu, a i sam Senad Mujkanovic je najavio da ce jos neki igraci potpisat nove ugovore, pa jel to za pohvalu il nije.. jel za pohvalu to sto su i ranije neki omladinci potpisali ugovore.. jel za pohvalu i to sto su UO i Vlado rekli da okrecu mladim snagama, kako vlastitim, tako i sa strane, pa su to ispostovali.. ali ne, doveli su Adnana Jahica, kakvo je to podmladjivanje ekipe, doveli su i Adnana Salihovica, taj nema kvalitet

da se razumijemo, nisam ni ja podrzao dovodjenje Jahe i Saleta, no ne mogu dva igraca ponistit ostale dobre poteze, jel vi to mozete skontat.. ne mozete, jer vam je to preveliki problem, zato jer su vam ta dva igraca odlicna prilika da pljujete po ljudima koji vode klub, sjeli su vam kao kec na desetku

zasto niko ne komentarise OP, zar nisu dobri potezi prekomandovanje Rageta i angazovanje Buce, jel bolje da oni uce i vode brigu o toj djeci, nego "alkos Mikica", za koga ste takodjer napravili frku jer je prekomandovan u prvi tim

zar nije dobar potez potpisan reprogram dugovanja (pomozi boze da ga grad ispostuje), pa mozda se mozemo nadat da ce sada doci do reorganizacije OP, da to bude pod Slobodinim krovom, a ne zasebna firma, kao sto to stalno apostrofirate

nemojte vi pisat o mom dolasku na stadion Tusanj, niti o bilo cijem, ja najbolje znam sebe i dal volim Slobodu i sta mi ona znaci, a to sto vi obilazite i sto ste obisli jednu i jedinu uzduz i poprijeko prateci Slobodu, ne cini vas vecim navijacem od bilo koga drugog.. vrlo dobro se sjecam, dok je Suljo orgijao po fb, da se ovdje pisalo da mu to sto je bio svugdje i prosao svasta sa Slobodom, ne daje za pravo da ima neke povlastice itd, jer su i drugi prosli to isto.. zna to i Probisvjet, kada vec moram da ga imenujem, posto je on to i pisao!

Chinaglia vrlo dobro zna sta je rekao za UO FK Sloboda Tuzla, a to je da treba sacekat kraj sezone da se vidi kako stvari stoje, ja ih nisam popljuvao odmah, niti im dao podrsku! takodjer, vrlo dobro znam da sam rekao da nemam povjerenja u njih i da necu ici na Tusanj dok me ne razuvjere, a od dana tadasnjeg pa do dana danasnjeg, nisam otisao na Tusanj! cekam kraj sezone, pa onda i pocetak naredne, pa cemo vidjeti jel ovaj klub ima buducnost, il je obicna prcija, koju bih i dalje volio kao takvu, al ne bih dao pare za kartu, jer ne bi zavrsile u klupskoj kasi, nego u dzepovima onih koji vode klub.. kritikovao sam kada zasluze, pohvalio kada zasluze, posteno

odlazak Senada Mujkanovica nema nikakvog smisla, ako ce umjesto njega doci neko isti kao on, bez privatnog kapitala, ostajemo na istom, doduse, nekima bi bilo drago, jer covjeka ne mogu podnijeti organski.. ako ima neko s privatnim kapitalom, bujrum, bio on Azmir Husic ili neko drugi, ako nema, neka ostane Senad Mujkanovic i neka se ide po ovom sadasnjem planu, proizvodnji vlastitih igraca i dovodjenju mladih igraca sa strane, bar se nadam da je to plan, za sada izgleda da jeste

moram, ali moram se dotaci bivseg predsjednika, prestanite s pricom da je otjeran, nije otjeran! sam je otisao, ok, lagali su mu iz gradskih vlasti, podmetali su mu nogu klupske legende, ali covjece, ostani i izbori se sa time.. oformi tim ljudi oko sebe, a ne jednog covjeka (Sada Vugdalic).. nije njega niko smijenio, sam je otisao

Vlado je u pravu, to su misevi i dusebriznici, nikome nisu potrebni i neka ga lagano podudlaju, ili ti popuse!
Ne poredi vladu niti sa bilo kojim slobodasem tuzlakom. On sada veci slobodas i tuzlak od nas . Jes al u qurcu. To su te izjave njegove koje ni drogiran ne bi izjavio. Samo mu jos fali da kaze kako je '92 odbranio Tusanj. On je placenik kao i svi treneri dosljaci, a mi volimo Slobodu bez ikakve koristi. Cak imamo samo trosak u zivcima...
Za neke sttvari si u pravu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 apr 2017, 23:06

Ne razumije to vecina druze....Najveci problem je sto se vecina te price prosla,i vec je vidjeno sve...i zaista ne vidim zasto ce sada biti drugacije.
Jeste debilno placanje 2.5 miliona naseg novca zato sto je neko pokrao i obogatio se,a mi trebamo to da platimo,novcem koji se odbija mom starom,i svim tuzlacima.
Pametnije je potrositi 200 000 na advokatski tim i istjerati stvari na cistac,ali ko ce to,kada su povezani svi....Ko ce pitati Zahirovica kako je moguce traziti od kluba 400 000,a zaduzio klub milion.....kako....
Ljute se svi kada spomenes politiku,ali to je istina,da ona vedri i oblaci Tuzlom....
Velez nadje covjeka milionera,koji eno dize klub iz pepela,Jedinstvo nadje neke arape,promjeni statut i krene u realizaciju,Celik se digao iz mrtvih,iz mrtvih....Samo kod nas je to neki problem,nesto koci....Kod nas nacelnik javno kaze da je protiv muslimana i islama,da smo mi crveni,i ko ce mu investirati.....Otjeramo i onu jednu budalu sto haman zalutala do Tuzle...
Nema sanse da nece ljudi,to su price za malu djecu,eno vam nacelnik kalesije multimilioner,ima kod nas ljudi mocnih,ali da bi ga privukao moras stvoriti uslove,zakonski,statutom,da se covjek osjeca sigurno da investira...
Danas u svijetu biznisa,u kojem se nalazim,nazalost u drugoj zemlji,nece niko raditi vise na taj nacin,na koji je uredjena Sloboda,i nas stadion...niko ne da novac na lijepe oci,a poslovati na osnovu pozajmica,za ozbiljnog covjeka,je bacanje vremena i novca,....
Moze tako sa nasim lokalnim,malim obrtnicima,koji na osnovu pozajmica zavrnu koju kintu,i to ti je...
Nemojte govoriti da ne zavrnu,nije moj caca nabio 8 miliona duga,nego uprave.
Hajde ti objasni potencijalnom investitoru,da nemamo stadion,i ne pitamo se ni zasta,kada pita za omladinske kategorije,hajde mu objasni zasto nama drugi klub pozajmljuje omladince....
Eto hajde do ljeta vidicemo,do kraja augusta mora se to rjesiti sa omladinskim,sve drugo je kur.cevaca i prodavanje magle.
Ljudi sramota je bolan,sramota je da ko je sve trofejniji od nas,a mi pusimo pricu vec 20 godina,kako nas ne kupuju titule,pa ne kupuje nas ni ovo trenutno ocigledno,cim je prazan stadion jbg.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.