Sada je vec to i zvanicno bar na nekim stranicama,mada jos nije predstavljen,ali to je taj novi dresVanBasten je napisao/la:
Jel ovo taj novi dres od polusezone?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Zipa pidzame... 

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
J..o vas cala,koji vam je ba.De malo strpljenja i u subotu na AFH da bodrimo ekipu.Vidit cemo nakon nekoliko tekmi sta nam je ciniti,a ne vec nakon prve radikalizacija......Pustite ove smanadu sto piskaraju o nama u negativnom kontekstu,jer zive za to da nam ne ide.Nase je da pratimo i bodrimo nase momke,a rezultati ce biti sud.Hairlija je napisao/la:E moj zalizani nije sve ni do tebe al'jeste barem 90 %
Ebo te Avdic povedi ga kuci pa nek ti pere sudje kad ti je tako zanimljiv.
Ja tebi nebio dao da cuvas ovce a kamoli da vodis FK Sarajevo
I Cala je bolji od njega
![]()
I ako sam odavno znao kakav ce nam dres biti,moram priznati da sam ipak sumnjao dali ce tako zaista i izgledati.
Meni je bas odlican,dobro dodje malo osvjezenja
@analiticar
bolje da izgleda kao pidzama nego kao zatvorsko odijelo
@analiticar
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

ma vala meni se nesto ove pruge ni kod vas ni kod nas ne svidjaju,nekako mi nije to toHairlija je napisao/la:I ako sam odavno znao kakav ce nam dres biti,moram priznati da sam ipak sumnjao dali ce tako zaista i izgledati.
@analiticar
VOLIM TE ŽELJO
-
- Kontakt:
Hairlija jarane, prava dzamapi...vjeruj jaranu na rijec....Dobro vam je ovo za zimskih priprema da se ne smrznete po noci na Kupresu na spavanju..... 

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Jasta kume,bolje i na Kupresu u pidzami nego u zatvorskom odijelu u Zenici dohvacati drugima sapunanaliticar_ je napisao/la:Hairlija jarane, prava dzamapi...vjeruj jaranu na rijec....Dobro vam je ovo za zimskih priprema da se ne smrznete po noci na Kupresu na spavanju.....
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

Da li zna neko je li postavljen taj najavljivani LED
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
- theprodigy
- Kontakt:
pa postavice se valjda na dan utakmice ili dan prije..pa ce se poslije skidati..samo za utakmice sarajeva ce se koristitirumbalija je napisao/la:Da li zna neko je li postavljen taj najavljivani LED
- drinin vuk
- Kontakt:
Pitari imam jedno pitanje?
Da li se iko od vas ,bar onih starijih sjeća igrača koji je igrao prije rata za Sarajevo,Željka Pustivuka?
Čovjek je bio jedan od boljih igrača,kasnije je otišao u Švajcarsku,koliko mi je poznato?
Da li se iko od vas ,bar onih starijih sjeća igrača koji je igrao prije rata za Sarajevo,Željka Pustivuka?
Čovjek je bio jedan od boljih igrača,kasnije je otišao u Švajcarsku,koliko mi je poznato?
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Ova prijateljska sa,visockom Bosnom me pravo prepala uzimajuci u obzir da je visocka Bosna u pripremnim utakmicama gubila od drugoligasa :
Jedan od najboljih klubova u drugoj ligi - FK Rudar Breza : NK Visocka Bosna 2:0
NK Mladost Zupca - NK Visocka Bosna 1:1
Ljudi nije mi dobro,hitno trebamo nesto mjenjati

Jedan od najboljih klubova u drugoj ligi - FK Rudar Breza : NK Visocka Bosna 2:0
NK Mladost Zupca - NK Visocka Bosna 1:1
Ljudi nije mi dobro,hitno trebamo nesto mjenjati

1985-90 igrao je za nas !drinin vuk je napisao/la:Pitari imam jedno pitanje?
Onda je otisao negdje za svicarsku ! Ni traga ni glasa od tad !

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
u istoj ste situaciji u kakvoj smo i mi bili jbg komsije ako vi neuzmete sve u svoje ruke nema nista od fk sarajeva!!taboricete oko sredine ili u dnu kao i mi!!nenasladjujem se tome u kakvoj se situaciji samo hitno morate uradit nesto jer nemojte sebi dozvolit ono sto se nama desavalo proteklih godina!a ja bi volio da i fk Sarajevo stane na noge!jez bez jakog Sarajeva nema ni jakog ZELJE sretno komsije !sretno vam u nastavko sezone nije Varesanovic kriv sto ima nesposobnu upravu koja reketari vas!! 

Nisi najbolje upoznat u nas klub !shkembe je napisao/la:u istoj ste situaciji u kakvoj smo i mi bili jbg komsije ako vi neuzmete sve u svoje ruke nema nista od fk sarajeva!!taboricete oko sredine ili u dnu kao i mi!!nenasladjujem se tome u kakvoj se situaciji samo hitno morate uradit nesto jer nemojte sebi dozvolit ono sto se nama desavalo proteklih godina!a ja bi volio da i fk Sarajevo stane na noge!jez bez jakog Sarajeva nema ni jakog ZELJE sretno komsije !sretno vam u nastavko sezone nije Varesanovic kriv sto ima nesposobnu upravu koja reketari vas!!
Varesanovic je u Sarajevu iz hobija ! Covjek obrce velike pare jer iznajmljuje stanove po Sarajevu ima svoju agenciju ! Nema nikakve reakcije ni kada postignemo gol, ni kada primimo gol !
Zabavi se ti o Zelji, pusti nas da se "gusimo" nasim problemima !

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Pisalo se po novinama,da dolazi neki novi predsjednik,da se on sredti klub,da je preuzeo sve na sebe i ja sam fakat mislio da ce Sarajevo biti jako,a on sve napopako.Iskreno,žao mi je.Umjesto da klubovi budu sve jači i jači iz sezone u sezonu,kod nas obrnuto.
Ja neznam sto je tolika uzbuna pa tek je prva utakmica mozda jedino trener da se zamjeni i da dodje husref vidjecemo kad bude deseto kolo ili tako nesto
Demantovano je ovo sa naslovnice o smjeni Mirze,kako sam i ocekivao,preuranjeno je jos uvijek i sa kritikama i sa nekim dubljim analizama,tek smo poceli tek je jedno kolo proslo...ploca ce se odma okrenuti cim dobijemo(ako dobijemo) Slobodu to je tako kod nas,hoce se rezultati preko noci,jedan dan pljujes drugi dan lizes i tako u krug
“Nije bilo nikakvog zvaničnog sastanka niti bilo kakve priče o tome. Nije istina da je neko od nas razgovarao o Mirzinoj smjeni”, istakao je Blekić.
“Nije bilo nikakvog zvaničnog sastanka niti bilo kakve priče o tome. Nije istina da je neko od nas razgovarao o Mirzinoj smjeni”, istakao je Blekić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma dobar je zalizani
zadrzite ga do 18.08
poslije ga smijenite ...

ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
Srce_Tebi je napisao/la:Ma dobar je zalizani![]()
zadrzite ga do 18.08
poslije ga smijenite ...
Ma vi ste nasa redovna musterija vas cemo dobiti ako treba i bez trenera!!

Sva ova situacija i nije losa za nas na premijeri na Kosevu ce igraci letjeti da se dokazu pred Hordama, sve mi nesto govori da bi Sloboda mogla prva da zaplati rezultatski i da dozivi debakl. 

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, HordasDolacMalta, rimljanin90 i 57 gostiju.