Jare moje???

Na prsa i pod preckuu ode sudjuukica na vjecni rostiljcic ..
Piklopi se jarecim usima i ne javlja se vise ziv bio mene za te sramotica..
Sinek beeeee

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sine moj.ne stidi se porekla.i ne.mrzi vise srbe i zidove.famelija su tiRaonffa je napisao/la:Fuj, mislim znam da nas ima svakakvih al' sa životinjama, ne kontam taj mozak.
Vidiš da su ti samo životinje u glavi, te koza te jare, bljak
Sine moj sta god ti kajes i meni godi ..Raonffa je napisao/la:Učmar-aga, pa još i koze voli :lol
Prirodno prehlađen
Sincino kako se to ponasas, nemoj da babuka sefte žega.Sariel je napisao/la:Sine moj sta god ti kajes i meni godi ..Raonffa je napisao/la:Učmar-aga, pa još i koze voli :lol
Prirodno prehlađen![]()
Jebote jel moguce da si tolko smotan i nespisoban?
Halo ba.zao mi gas dodat bogami .beeee
Pa jeste dresiran, naučile ga kone. Svaki vlasnik svog ljubimca dresiraAlipasino je napisao/la:Ti fakat ko dresiran odma se javljas.Miran.
Garnirana sudjukice.pa ti si izrostiljan danas i trazis jos.Raonffa je napisao/la:Pa jeste dresiran, naučile ga kone. Svaki vlasnik svog ljubimca dresiraAlipasino je napisao/la:Ti fakat ko dresiran odma se javljas.Miran.
Pridji blize da ti ga saka jada zakajla.kakav si nako? guzlat pihtijast?Rokoko87 je napisao/la:Vrijeđaju momke koji navijaju za velikane iz drugih gradova, naučili da za njih navija samo mala baza gradske raje stoga nije ni čudo što ih bude šaka jada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.