FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vidim nove dresove na omladincima, ne znam jesu li ih prije nosili ili ne, ali je fino 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ne da se usranom do potoka
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Kradja sudijska istjera trenera slobode priprema se da svira kraj utakmice i ne svira pusti akciju faul u napadu zelje ne svira ode lopta u korner i daju momci vo iz kornera. I omladince uce pomocu sudija da pobdjedjuju fuj fuj
Pa zar i na djeci treniraju kriminal......fuj, fuj. fuj.......kokosari su za njih gospoda!!!!!!tinaslafkr je napisao/la:Kradja sudijska istjera trenera slobode priprema se da svira kraj utakmice i ne svira pusti akciju faul u napadu zelje ne svira ode lopta u korner i daju momci vo iz kornera. I omladince uce pomocu sudija da pobdjedjuju fuj fuj
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Sramota sudija ne smije izac 20 min s terena poslije nasa djeca uplakana izlaze sa terena ali ajde nije nista gotovo ima jos 9 kola 2 boda je zeljo u plusu a igraju i sa sirokim i sa zrinjskimSkver je napisao/la:Pa zar i na djeci treniraju kriminal......fuj, fuj. fuj.......kokosari su za njih gospoda!!!!!!tinaslafkr je napisao/la:Kradja sudijska istjera trenera slobode priprema se da svira kraj utakmice i ne svira pusti akciju faul u napadu zelje ne svira ode lopta u korner i daju momci vo iz kornera. I omladince uce pomocu sudija da pobdjedjuju fuj fuj
ima li gdje snimak utakmic da rahat pogledam? randik sloboda..
ko nadje unaprijed zahvalan!
ko nadje unaprijed zahvalan!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Dajte narednih 5 utakmica radnika...
Krupa-Sloboda
Sloboda- zrinja
Sloboda-meljo
Sarajevo-Sloboda
Sloboda-radnik
Krupa-Sloboda
Sloboda- zrinja
Sloboda-meljo
Sarajevo-Sloboda
Sloboda-radnik
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Naš raspored
Radnikov raspored
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Cak i sa remijem na Tusnju s Radnikom trebamo bit majstori da useremo 4. mjesto
Nad tobom sunce najljepše sja
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar raspored al mi smo prvaci svijeta za usrat motkupinoglavi je napisao/la:Cak i sa remijem na Tusnju s Radnikom trebamo bit majstori da useremo 4. mjesto
Njima ce dati Zeljo zadnje kolo na Grbavici ako im bude trebalo.
Ja sam optimista da necemo izgubiti od Krupe.
Malo me brine Zrinjski nakon toga jer smo s njima uvjek lose prolazili,ali zaista imamo povoljniji raspored od Radnika i ako nismo u stanju izboriti 4.mjesto nismo na dobrom putu.
Samo Europa donosi kontinuitet finansijski.
Malo me brine Zrinjski nakon toga jer smo s njima uvjek lose prolazili,ali zaista imamo povoljniji raspored od Radnika i ako nismo u stanju izboriti 4.mjesto nismo na dobrom putu.
Samo Europa donosi kontinuitet finansijski.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Radnik i Zeljo svakako imaju izvanredne odnose tako da je lako moguce ako Zeljo rijesi prije zadnjeg kola svoju poziciju.hondas je napisao/la:Njima ce dati Zeljo zadnje kolo na Grbavici ako im bude trebalo.
Ja se nadam da cemo ih mi na Tusnju dobiti u direktnom dvoboju i prije zadnjeg kola bjezati Radniku barem 4 boda,jer u svakoj kombinaciji kad Zeljo odlucuje nasu sudbinu smo donji.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
U subotu moraju uzet tri boda i pobjedama kod kuce mislim da smo u Europi...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Da mi sacekamo prvo polufinale Kupa
Mislim da nam u subotu nije pobjeda pod moranje, to ako uzmemo onda smo na pragu 4. mjesta, ako ne uzmemo imamo se gdje vaditi. Kad su nas s Husrefom i njegovim igracinama gore demolirali ocekivao sam da ce svima bit ****, ali slabo se ko kod njih okliznuoemirzlaTu je napisao/la:U subotu moraju uzet tri boda i pobjedama kod kuce mislim da smo u Europi...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kazu ljudi da im je trava uzas,neka žnj kategorija i da pravi ogromne probleme igracima. Uostalom vidjeli smo mi kako smo prosli zadnji put.
Mnogo toga zavisi i od sudije koji nas zadesi jer igrat ce Krupa za Radnik to je sigurno. Puno igraca nam ima 2 kartona, moguce da ce se pripremati i teren za gostovanje Zrinjskog
sto se tice kupa, jedina nada nam je FK Sarajevo
,jer po pricama Siroki-Zeljo 2-0 mada nikad nisam volio te teorije zavjera tako da cemo sve vidjeti sad u srijedu.
Mnogo toga zavisi i od sudije koji nas zadesi jer igrat ce Krupa za Radnik to je sigurno. Puno igraca nam ima 2 kartona, moguce da ce se pripremati i teren za gostovanje Zrinjskog
sto se tice kupa, jedina nada nam je FK Sarajevo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Najavio je Petrovic prvu postavu, da im pustaju makar bi odmarali nekog za derbi. Al eto vidjeti cemo, ja ocekujem da ce se neko od sarajevskih klubova okliznuti u finalu i da se nece znati da li 4. mjesto vodi u Europu do uzvrata kupa. A Krupa igra za sebe, svaku tekmu idu otvoreno, bezveze prica da igraju za Radnik kad su remi odgirali s njima.
Eto potpisa kurević reprogram.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.