NaravnoEvander je napisao/la:Mozemo li opet ocekivati dosadni derbi, bez ikakve igre i 0:0?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ovo je nevjerovatno glup i neinteligentan tekst.arelinho je napisao/la:http://www.sarajevo365.com/driblanje/ja ... na-tabeli/
Haj da Zeljo bjezi 10 bodova, pa bih nekako i mogao ovo provariti. Ali, vec slijedece kolo Sarajevo moze preteci Zelju na tabeli.
Ovakva zahebancija nije na nivou sarajevkse zahebancije i ovaj koji je pisao ovakvo sto, zaista blage veze nema ni o satiri ni o podhebavnju.
- 7aprildomemoj
LJAKSE stigao internet i u tvoj zaselakmoj uzor-S.G je napisao/la:Idi puni Luke ubleho jedna Čapljina vam se ispišala po čaršiji7aprildomemoj je napisao/la:Kad na Lavoru budu ispunjene sve 4 tribine i bude bakljada sa svih tribina onda ce te doći komšijama do koljena a ovako ste svjetlosnim godinama ispod
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nije to toliko lose na Grbavici koliko na Kosevu. U zadnjih pet derbija kod nas, cak na cetiri oba tima postigla gol.Evander je napisao/la:Mozemo li opet ocekivati dosadni derbi, bez ikakve igre i 0:0?
Nadam se da necemo...Evander je napisao/la:Mozemo li opet ocekivati dosadni derbi, bez ikakve igre i 0:0?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kavez je spreman, čeka se još struja,

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Banane su narucene za petak.Virtu4l je napisao/la:Kavez je spreman, čeka se još struja,
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 10 apr 2017, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
Rastoder je dobavljač, jel'?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
- grbavicka1921
- Kontakt:
S obzirom na količinu zavisti pojedinaca (ne generalizujem naravno) na izgrađenom istoku, i želje istih da nastave s destrukcijom kao i prošli put, istosmjerna struja s kafezima što bi rek'o Šojić, u "zdenci" ne gine, naravno bez uzemljenja 
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Komsije ubijedjene u pobjedu na derbiju.
Zakucajte nam poslijednji ekser u tabut kao i sto puta do sada, molim vas !
Zakucajte nam poslijednji ekser u tabut kao i sto puta do sada, molim vas !
Životni saputnik! 1921
puno manje nego Neu NusretaOsim13 je napisao/la:JEL VAS STRAH?!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
RichmanBiH
- Kontakt:
- Neandertalac
- Kontakt:
Ćali podrška!
Legendo izdrži do derbija pa da te mi otjeramo!
P.S. Jedan od kolovođa na prepucavanjima, DerpChi propagira gey populaciju i to ofirno.
Pitanje je samo ima li ih još
P.S. Jedan od kolovođa na prepucavanjima, DerpChi propagira gey populaciju i to ofirno.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Mrs sa ove teme i pravac na Ritasice kopat njivu7aprildomemoj je napisao/la:LJAKSE stigao internet i u tvoj zaselakmoj uzor-S.G je napisao/la:Idi puni Luke ubleho jedna Čapljina vam se ispišala po čaršiji7aprildomemoj je napisao/la:Kad na Lavoru budu ispunjene sve 4 tribine i bude bakljada sa svih tribina onda ce te doći komšijama do koljena a ovako ste svjetlosnim godinama ispod![]()
ZZ
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
samirr je napisao/la:Dresirani je dno dna ove teme !
Ma jesi vala dabog sacuva ali nemoj tako o sebi..
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 10 apr 2017, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
- TobeYarabi
- Kontakt:
sto je tebi cala utjero strah u kostiNeandertalac je napisao/la:Ćali podrška!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.