TobeYarabi je napisao/la: gledam one ljepotice i mastam.. i taman kad mi se macak probudi, zena izadje iz sobe i padnemo u depresiju i ja i on

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
TobeYarabi je napisao/la: gledam one ljepotice i mastam.. i taman kad mi se macak probudi, zena izadje iz sobe i padnemo u depresiju i ja i on
ne vole me moderatori..moracu zamoliti samira da ih disciplinuje.MocMahale444 je napisao/la:Zasto Tobe nema zagonetki? Ko mu brani?
Tobe Željovac, boli ga ima desetogodisnju s 7%.
Upoznao sam pravu raju vec, cooliente ekipa.TobeYarabi je napisao/la:ne vole me moderatori..moracu zamoliti samira da ih disciplinuje.MocMahale444 je napisao/la:Zasto Tobe nema zagonetki? Ko mu brani?
Tobe Željovac, boli ga ima desetogodisnju s 7%.![]()
u subotu na istok sa dresom i salom FKS. hoces li samnom da upoznas pravu raju?
Virtu4l je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la: gledam one ljepotice i mastam.. i taman kad mi se macak probudi, zena izadje iz sobe i padnemo u depresiju i ja i on
kompenzacija je dogovorena davno za te stolice, jer ste htjeli nekakvu ludu cifru....Plavi1987 je napisao/la:Pitari posto jos niste platili stetu od proslog derbija, lose vam se pise, sta je u pitanju najbolje pitajte svoje u Upravi kluba. Imate roka jos 5 dana
mi na terminu kad igramo svih 10 stolica je popunjeno, jel to znači da smo isti??7aprildomemoj je napisao/la:Kad na Lavoru budu ispunjene sve 4 tribine i bude bakljada sa svih tribina onda ce te doći komšijama do koljena a ovako ste svjetlosnim godinama ispod
pa ništa onda sjedite samiPlavi1987 je napisao/la:To vi mislite da je dogovreno, posto nemate para nudili ste sve i svasta, imate roka jos 5 dana. Raspitaj se malo
Zašto nisi tog fegeta sa profilne uklonio?DenchiNL je napisao/la:
nema tih kod erdoanaNeandertalac je napisao/la:Zašto nisi tog fegeta sa profilne uklonio?DenchiNL je napisao/la:
Više voli čunu glabat nego zaporak a DerpChi kaže nije.DenchiNL je napisao/la:nema tih kod erdoanaNeandertalac je napisao/la:Zašto nisi tog fegeta sa profilne uklonio?DenchiNL je napisao/la:jedino ako se ne bojiš soli ?
Idi puni Luke ubleho jedna Čapljina vam se ispišala po čaršiji7aprildomemoj je napisao/la:Kad na Lavoru budu ispunjene sve 4 tribine i bude bakljada sa svih tribina onda ce te doći komšijama do koljena a ovako ste svjetlosnim godinama ispod
Ne znam koji si bio prije, ali popusti malo.Osim13 je napisao/la:JEL VAS STRAH?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.