Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Effenberg
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Effenberg » 10 apr 2017, 03:14

Znaci 100 unita na Kerber ode prodam ga za 20 unita da imam da odigram jedan tiket 3 tipa, 2 prodju treci Memphis jede vnago, prodam za 8 unita odigram jedan tiket da dobijem 60 unita i krene sve i treba mi da Boca ne primi da mogu Edmonton cekat i ode i to i odigram zadnjih 3.33 unita vidim kvota over /under 5.6 i 1.18 stoji na MLS kod 3:0 za Sporting KC a znam da ce muljat da bi oba dali go na silu a neuobicajeno visoke po 28 kvote da ce dati go na jednu ekipu da se kladis. Totalna disproporcija izmedju oklada za go i o/u.Upalim stream ovaj namjerno pravi penal odmah sam znao da ce golman sjedat na guzicu hehehehhe. I za 3 unita dobi 90 unita da bude ziva guzica. Eto ti postenja i vanago. Njemu nije problem pustit kvotu 28 jer ce se to iz ocaja igrat i na sitno, kladionicu najvise bole te favorit kvote i to stimaju najgore. Postavim vam sutra tiket.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 10 apr 2017, 03:24

Hahahahah. :urnebes: Cuj Kerber na 100 unita, dobro si na kraju prosao. Nesto te je haman ponijelo, ali kao sto kazes vrijednost kvote je na Ruskinji i treba bit naivan pa igrat kjeca, takvi parovi se zmireci igraju na autsajdera po 2.50 :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 apr 2017, 03:30

Ma da nije chokerka kolika jeste igro bi ja na Nastju. Al haj. Bitno da sam spasio bar izderane gace hehehhe. Na kraju 3 unita me spasise. Gurno sam sad na nekakve konje na live nemam vise zivaca ni strpljenja. Isplaticu unite koje sam uplatio juce i mali plusic i ovo ostalo idem iz all ina u all in. Il ce bit milja plusa za dan ili nek sve nosi djavo. Ne da mi se vise stvarno drkat. Eto odigro sam x2 protiv Anaheima 1x na Pasto nek se yebu favoriti. Heheh

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 apr 2017, 03:46

Evo ga vodi pasto a 1x 1.5 bio heheh, haj sad Rangersi zavrsite kec i ostane mi samo Edmonton od favorita. Ostalo su sve kvote koje nisu favorit a koje ce doci jer bookie pe.deri manipulisu s njima. Najvise me 1.5 strah. Juce mi pajdo jedan pokaza tiket 8 tipova sve 1.7-2.2 ih skida na 1 unit trebao 280 unita da skine. I izbacuje ga 1.45. da da, ta kvota je trn u oku kladarama. I to druga belgijska liga over 2.5 nije doslo sa 1:0 iz 10e minute!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 apr 2017, 04:17

Uff sunce ti zareno ljubim dodjose mi utrke konja udupla haman 25 unita, pasto kud ga u kec ne stavi, samo da kingsi izguraju kod ducksa da ne izgube. Bas me zanima hocel me oni naguzit ili Edmonton (ili oboje), krenuo mudanski na 9kvotu sa 18 unita. Skino rangerse, neki under na barbados ligu @1.75 i pasto 1x @1.5.

Opet ce o dlaci da visi, a ne daju nedo bog da edmonton povede sa vise razlike da se odmah gradim na anaheima keca. Eto zasto nigdje nema hendikepa vise ni u kakvom sportu.znaju ljudi da se ceka i da ce odmah arbitraze krenuti ko jos nesto ceka itd i da ce se kontrahendiji pucat. Nisu oni pasli na livadi. Sve znaju i blokiraju te da ne mozes ih preveslat. Go pada kad oni kazu i zabija ga kome oni narede i ne prije nit kasnije nego tad u minut.

EDIT: A hvala yebenom kurcu vise da i meni kad treba frlje ulete ovako od golova 3:2 kingsi valjda nece primiti 2 gola u 10minuta, edmonton na 3:1 to je rjeseno, Pasto posteno odigra samo jos kad drugi ne bi primili bilo bi extra da onda cekam under 213.5 lakerse na drugi isto fin tiket. Dize se fenix polagano iz pepela a sve od 3 unita! :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 apr 2017, 05:06

Nek ste vi konji konjski odmah ga za 3:3 primili da moram bacat 21 unit da se gradim. A Edmonton i nije gotov. Dobice ti qurac autsajder kad ga kladis ni dvoznak nemoze izvuci sve na guzove neke. Ovi treci kvalifikovani fix a imaju karakter i igraju,sto oni ne prestanu igrat ko sto je cleveland. Ovo stvarno nemoguce koliko oni nama svima mogu u kontru ici. Ko riba jbt ni za rep ni za glavu ih ufatit. Jos i nisu toliki outsideri de facto je 50-50 hoce li dobit Anaheim po pre-match kvoti 1.95 a x2 na 1.85. Eto dostojne ekipe ko LA kingsi a tako igraju mrljavo a tamo neke livade okrecu prvake i memphis kuci gubi od ekipe koja ne zna jel posla ili dosla. Nema logike kako god da gledas. Probati u americkom sportu na i ikakvu logiku je ko skontat koji ce broj na rulet da padne.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 apr 2017, 05:19

Tako je edmontone busi gamad. Samo oni jos i sad sam im se na kosti nabio i cvakam ih na sl. go da ce zabit i evo 5:1 heheh. Mamu im poganu, pusite mi ga sad al se dobro sagnite i kleknite anglosaksonska gamadi! [emoji38]

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 10 apr 2017, 06:33

slika

Imao sam neki yeben filing da će me Russ syebat momacki.. Iako sam uvjeren bio da sam odigrao Denver sa hendikepom +1,5 :nedam:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 apr 2017, 11:36

Štopao sam rijeme, majstor koji je dodao loptu Adamsu je držao loptu 5,4 sekunde. Ali dobro, pravila su u toj smiješnoj ligi samo kao smjernice. :mrgreen: Da mi je trebala trica, bilo bi beeep, five seconds violation! :tokralju:

Nego, odigrao sam poslije još jedan, kad je bal nek je maskenbal: četiri para, pad na najboljem klubu NHL-a, koji je regularnu sezonu zatvorio domaćim porazom od raspale Floride. Ali ajde, tog mi nije žao. :mrgreen:

slika
Hayley <3

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 apr 2017, 12:34

@SPY ja juce u igri na Lakerse na 3 tiketa, jedan mi treba Minnesota, jedan mi trebaju produzeci na 8 kvotu i jedan under 213.5.

Hajde taj under skidaju me minut i po do kraja i nije mi toliko krivo. Zadnji napad na -2 Lakersi idu taman ima vremena da zabije za OT. Lijepi ga konjina iz Minnesote pod kosem cupaj nedaj izvlace loptu daju na tricu da je frljo neki saspe, sa buzzerom lopta udara od kos odbija se na gore pola metra odskace i ulijece u kos. +1 za LA, odose mi sve 3 oklade, sreca nisu bili toliki ulozi ali syebase mi sve eto. Znaci under padam zato sto Minnesota nikako ne cuva tricu bukvalno zele da izgube taj mec, kad god povedu preko 4 razlike odmah im vracaju i sklanjaju se. Dzaba sto skines oklade i profite od 150 unita kad te krenu mic po mic cvakat i ponovo otimati.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 apr 2017, 13:00

bvb je napisao/la: Pa jest, u pravu si. Kud ces dalje kad je Formula poceo prolazit tikete. :D
:shock:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 apr 2017, 13:17

Bice golova danas... :kafa:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 apr 2017, 13:28

SlevinKelevra je napisao/la:Bice golova danas... :kafa:
Hajde pobacaj kakvih parova na golove ako ti nije pegla, nemam vremena ni pogledati ponudu a mozda i odigram sta cisto da se ima ispratiti
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 apr 2017, 13:34

Bitno da ih nema na ovim australijskim divljim ligama gdje vazda over 65.5 golova dodje, kad ga ja u velevakta odigram! :rol:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 apr 2017, 13:37

bodi123 je napisao/la:
Hajde pobacaj kakvih parova na golove ako ti nije pegla, nemam vremena ni pogledati ponudu a mozda i odigram sta cisto da se ima ispratiti
Ajd mozda kasnije kad se vratim kuci. Ovo sam rekao cisto po osjecaju. Zna se cesto desiti da ponedjeljkom bude golijada, a danas ima dosta tekmi izmedju poprilicno jednakih a atraktivnih ekipa, u Turskoj, Francuskoj, Italiji, u Skandinaviji... Mislim da ce ih biti i u tekmama C Palace- Arsenal i Sociedad- Sporting. Vidjecemo. :thumbup:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 apr 2017, 13:48

Hajde Kingstone jos jedan bilo ko pa da se ceka Arsenal.

Al U23 Arsenal, nisam lud na onaj pravi se kladiti!
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 apr 2017, 13:50

Effenberg je napisao/la:Hajde Kingstone jos jedan bilo ko pa da se ceka Arsenal.

:urnebes: :rol:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 apr 2017, 13:53

samirr je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:Hajde Kingstone jos jedan bilo ko pa da se ceka Arsenal.

Samire mjenjaj taj avatar, privesce te! :rol:
Jos ako imas C kategoriju polozenu odmah si sumnjiv da se neces gdje zabijati! :urnebes: :urnebes:

Nego veli formula over 3.5 na Arsenala a veli i Slevin a krenuli oboje dobro skidati. A ja nesto vise overe forsiram u zadnje vrijeme nego inace, sta ti velis? Ili ce se stegnuti gujica Arsenu pakashu pa krene po nulu tamo ili 1:0?! Bez zezze mislim sad da je to ipak neka dvica na guzove neke?

EDIT: Evo Kingstona, joj kud 4.5 ne stavi kvotu za preokret?! :opaopa:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 apr 2017, 13:56

Effenberg je napisao/la:
samirr je napisao/la:

Samire mjenjaj taj avatar, privesce te! :rol:
Jos ako imas C kategoriju polozenu odmah si sumnjiv da se neces gdje zabijati! :urnebes: :urnebes:

Nego veli formula over 3.5 na Arsenala a veli i Slevin a krenuli oboje dobro skidati. A ja nesto vise overe forsiram u zadnje vrijeme nego inace, sta ti velis? Ili ce se stegnuti gujica Arsenu pakashu pa krene po nulu tamo ili 1:0?! Bez zezze mislim sad da je to ipak neka dvica na guzove neke?
:urnebes:

Engleze overe igram samo niže lige.. Arsenal je u borbi za 4 mjesto, Palace nije osigurao opstanak što znaci da bi mogla biti jedna tvrda utakmica, al' opet ako rano padne gol sve je moguce.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 apr 2017, 13:58

samirr je napisao/la:
Engleze overe igram samo niže lige.. Arsenal je u borbi za 4 mjesto, Palace nije osigurao opstanak što znaci da bi mogla biti jedna tvrda utakmica, al' opet ako rano padne gol sve je moguce.
Ok, danke bruda. A sta mislis za U23 Arsenala? :urnebes:
Da hoce uletit bratu, vec sam vratio gofnima 50 unita od sinocnjeg tesko zaradjenog profita!

Odu uniti brzo u 3 pm.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.