Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Zed98
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Zed98 » 10 apr 2017, 00:16

Auuu bbblivno, suosjećam, neki dan čekam Cavse, kući vodili 15 razlike u trećoj četvrtini protiv druge postave Atlante i na kraju izgube 15ak razlike. :facepalm:

Gledaj ovog yebenog Harrisa, 2 poena u prvom poluvremenu, da barem mene nekad posere pa da zabije 15 u drugom yebem mu mater crnu. :damn:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 10 apr 2017, 00:17

Virtu4l je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Bravo, Betise! Spas u zadnjim sekundama za poništenje horor dana - čitaj: Inter pa Kopenhagen. :tokralju: Naravno, ako Cavsi ne posaugaju ovih +20ak. :D
Yebem bi milog boga. Marš,.
Ja imao over 220,5 i kontam biće faul Atlante nakon ovih bacanja, falio mi poen, kad LeBron pogriješi i Millsap me spasi.
Joj sta uradi Cleveland, nevjerovatno. Nagledao sam se svega u NBA i fakat ima smijesnih situacija i nerviranja, ali ovo danas je premasilo sve. :tokralju: U pola minute su ljudi napravili 3-4 najgluplje greske koje je moguce napraviti, od neizvodjenja auta u predvidjenom roku do faula na sutu za tricu i mrtve lopte kad Atlanta ide na faul.

Meni ponistise listic na kojem bih cekao Denver 1 i Memphis U195.50, 60E dobitak (naravno, nije kp2 nego samo dvica :D), ali nije strasno opet, a ni ulog nije veliki, mogu mislit kako je ljudima koji su samo ovo cekali.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 apr 2017, 00:25

bvb je napisao/la:Joj sta uradi Cleveland, nevjerovatno. Nagledao sam se svega u NBA i fakat ima smijesnih situacija i nerviranja, ali ovo danas je premasilo sve. :tokralju: U pola minute su ljudi napravili 3-4 najgluplje greske koje je moguce napraviti, od neizvodjenja auta u predvidjenom roku do faula na sutu za tricu i mrtve lopte kad Atlanta ide na faul.

Meni ponistise listic na kojem bih cekao Denver 1 i Memphis U195.50, 60E dobitak (naravno, nije kp2 nego samo dvica :D), ali nije strasno opet, a ni ulog nije veliki, mogu mislit kako je ljudima koji su samo ovo cekali.
Evo izgubiše na kraju :lol: kakav cirkus jbt
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 10 apr 2017, 00:28

Virtu4l je napisao/la:Evo izgubiše na kraju :lol: kakav cirkus jbt
Cekamo da @Effe elaborira ovo sto smo upravo vidjeli. :D

A fakat je nevjerovatno, k'o u filmovima jbt.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 apr 2017, 00:37

Ma sta ti imam elaborirat, oni su napravili taj moto ko NBA where everything is possible. To ti sve govori. Znaci desice se i nemoguce samo da se njihov kapital krupni zastiti. Ne moze se ono desavat iz noci u noc ha manja ha veca sr.anja a oni sve unaprijed informisani. Normalno da ce bit "everything possible" kad je rezija. Zato i jeste ko sto kazes, ko u filmu. Nije KO u filmu, vec to i JESTE film. :D

Isto ko kad je onaj konj s grivom, koji obnasa im funkciju predsjednika hladno prije 2 mjeseca na sabahu neispavan haman zabunca kaze sinoc se desio teroristicki napad u Svedskoj. Sve bi to bilo u redu da je to reko tek prekjuce! :urnebes:

Ljudi aranziraju sve i to preofirno i opet ce ih ljudi saprat a napadat ovakve koji na to ukazuju! :D

Elem deja vu
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 10 apr 2017, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 10 apr 2017, 01:18

Cavsi napravili 14 turn overa na utakmici od tog 10 u 4/4 te su za nekih 6 min. do kraja 4/4 dali citava 4 poena ma nema sta jedni od glavnih kandidata za osvajanje izgube prednost od 26 razlike u 4/4 pa nekih 4-5 min. do kraja jos su imali +17 nemam rijeci evo za 82 utakmice skoro koliko sam i ispratio ove sezone ovo se jos nije desilo a naravno i kad ce se desit nego kad su svi zacementirani za svoje pozicije i ne mogu ni gore ni dole sta god da se desi :roll:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 apr 2017, 01:25

Ja ne smijem Kerber igrat u glavu over gemove ili da ce biti 3 seta a takav osjecaj sam imo i na kraju prodajem tiket ispod za 20ak % od ulozenog igram River 1.7, i da Avai ne primi 1.9 (ne smjedoh 3.20 da nema nikako gola) i osto jos Memphis. I haj strijepi vodi 10 razlike al rinaka moja sta sve ne rade gamad. I to sve da se vratim bar ublizu gdje sam bio juce. Isprepadaju te ne smijes ni odigrat jake kvote vise.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 apr 2017, 01:28

Ovo nisu istine. U međuvremenu, kako sam islio da Cavsi uzimaju, sam odigrao novi tiket. Ostao mi je samo Denver. Imao je 103-93, izgubio je 105-106. Treba im za PO. Sa sirenom. Russ. Ne ušli u playoff nikad, smećari. Čestitke Juki na odlasku u PO. :tokralju:

Užaaaas.

slika

Mislim da mi ovo **** od natjecanja neće više na tiket. Užas.
Hayley <3

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 apr 2017, 01:42

Ma americki sportovi su najvece zlo. Oni ce asicare uraditi sta god je potrebno ovima. Ljudi kazu mafija stima, ama kakva crna mafija, oni se ne bakcu tim vnimago vec narko kartele rasturaju. Stimaju kladionice kako njima pase i imaju kalkulaciju preciznu. Njih zanima i house adv. kojeg imaju svakako a i pored toga ih direkt zanima da favorit izgubi kad treba a kad treba da dobije s hendijem da i to bude. Sve kako njima bolje pase! Ljudi imaju sve u saci i jezivo je kako unaprijed 90% stvari znaju jer kvota ne laze. Pogotovo na live sve primjeti sta sve rade i znaju i kako imaju real time informacije.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 apr 2017, 01:48

slika

Onaj osjecaj kad prodjes tiket bez da se oznojis i na jednom paru. :lol:

Nakon pauze od 10ak dana, odigram ovaj i prvo pa musko. :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 10 apr 2017, 01:50

badblueboylivno je napisao/la:Ovo nisu istine. U međuvremenu, kako sam islio da Cavsi uzimaju, sam odigrao novi tiket. Ostao mi je samo Denver. Imao je 103-93, izgubio je 105-106. Treba im za PO. Sa sirenom. Russ. Ne ušli u playoff nikad, smećari. Čestitke Juki na odlasku u PO. :tokralju:

Užaaaas.

Bas uzas jbt. I ovi su prosuli cistu pobjedu, skoro kao i Cleveland. Rjesenje je ne pratiti utakmice uzivo i sve ce biti drugacije, al jbg ne moze covjek da ne prati. :D
bodi123 je napisao/la: Onaj osjecaj kad prodjes tiket bez da se oznojis i na jednom paru. :lol:

Nakon pauze od 10ak dana, odigram ovaj i prvo pa musko. :mrgreen:
Bodi jarane, nemoj dobitne postavljat ovdje, ima tema predvidjena za to, vidis da je katastrofalna situacija kod svih. :D

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 apr 2017, 01:54

bvb je napisao/la: Bodi jarane, nemoj dobitne postavljat ovdje, ima tema predvidjena za to, vidis da je katastrofalna situacija kod svih. :D
Sve nesto zaboravim na onu temu dobitni listici, nemam nesto obicaj tamo ulaziti pa tako ni postaviti nesto, navika jbg ali eto ubuduce cu tamo. :D
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 apr 2017, 01:55

bvb je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Ovo nisu istine. U međuvremenu, kako sam islio da Cavsi uzimaju, sam odigrao novi tiket. Ostao mi je samo Denver. Imao je 103-93, izgubio je 105-106. Treba im za PO. Sa sirenom. Russ. Ne ušli u playoff nikad, smećari. Čestitke Juki na odlasku u PO. :tokralju:

Užaaaas.

Bas uzas jbt. I ovi su prosuli cistu pobjedu, skoro kao i Cleveland. Rjesenje je ne pratiti utakmice uzivo i sve ce biti drugacije, al jbg ne moze covjek da ne prati. :D
Najgore je da nisam ni pratio, nego prebacim na River od kojeg sam odustao jer je bilo 0-0, treba mi hendi - zabijaju drugi gol, pogledam Emelec, 2-0, Detroit vodi 3-0 na zatvaranju dvorane, rekoh si evo ga, oni retardi se bore za playoff, sigurno su dobili, to je to. 103-93. I kreće uragan. :rol: I na Premieru stoji 00:00 105-103. Kad prebaci na KRAJ 105-106. :rol:

Zabolila me je glava i natjeran sam na ozbiljno razmišljanje o odustajanju od klade. :puke:
Hayley <3

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 10 apr 2017, 01:59

bodi123 je napisao/la:
bvb je napisao/la: Bodi jarane, nemoj dobitne postavljat ovdje, ima tema predvidjena za to, vidis da je katastrofalna situacija kod svih. :D
Sve nesto zaboravim na onu temu dobitni listici, nemam nesto obicaj tamo ulaziti pa tako ni postaviti nesto, navika jbg ali eto ubuduce cu tamo. :D
Zezam se ba, naravno da je tema i za dobitne. Nego losa situacija pa rekoh da ne pristajes ljudima na muku. :D
Danas haman samo ti i Formula u plusu. :lol:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 apr 2017, 02:05

Eto vidite sta Memphis radi. Ja sam opet tiket prodo. Dva mi prosla nedam im cent nek je ispod. Koja gamad. Znaci outsideri okrecu favorite u gostima ko nista. Ameri najgori pa Evropa. Latinosi su zakon ba. Najposteniji

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 apr 2017, 02:06

bvb je napisao/la: Zezam se ba, naravno da je tema i za dobitne. Nego losa situacija pa rekoh da ne pristajes ljudima na muku. :D
Danas haman samo ti i Formula u plusu. :lol:
A ne znam kako danas nije vise raje dobilo, bar oni sto su samo fudbal igrali kao ja, NBA vec duze vrijeme ne igram nema tu hajra nikakvog.

Sve sto je trebalo danas od ovih najjacih liga je zaobici Inter, ostalo mislim da je sve realno doslo, jbg evo od mojih 7-8 parova to su sve publi betovi manjih kvota, nisam ni ja nista filozofiro, i sve je proslo onako bas glat, i hendikepi su prosli lagano Milana, PSVa, pa i PSGa.. i Roma je dobila iako ni njih nisam odigrao, Napoli 3+, Sarajevo 1x, 0 do 2... cak mislim da je danas bilo tesko sta fuliti u fudbalu ali eto necu vise pametovat. :D

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 10 apr 2017, 02:08

A jbt, pa stvarno nisu normalni. Na poluvremenu +9, kvota pred utakmicu 1.25 i opet preokret. Zakljucak je da kvote nisu uopste realne na NBA, na ovima 1.20-1.40 prolaznost sigurno nije ni blizu kao sto bi trebala biti. Kontrahendi je zakon za ovakve utakmice gdje stave premale kvote, ja sam se dvoumio izmedju tog i undera na Memphis.

@bodi
Pa jest, u pravu si. Kud ces dalje kad je Formula poceo prolazit tikete. :D

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 10 apr 2017, 02:32

E ovo je stvarno objasnjenje pa Houston protiv raspalog Sacramenta srozava prednost od 20 i kusur poena na 7 i to vode citavu utakmicu i drze ih na 20 razlike 5 min. do kraja imam naravno hendikep od 9,5 i oni vode 10 razlike 6 sekundi ostalo taman daju za 10 i neki majmun glupi pogada za 3p na 0,09 do kraja radi cega uopste uzima sut jebote na 10 razlike i totalno nebitnoj utakmici je li uopste potrebno spomenut da i onako losem Sacramentu fali 5-6 igraca i da je citav svijet trpao taj **** hendikep koji pada gdje je bukvalno ostalo manje od sekunde da se igra hahahah.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 apr 2017, 02:36

bvb je napisao/la:A jbt, pa stvarno nisu normalni. Na poluvremenu +9, kvota pred utakmicu 1.25 i opet preokret. Zakljucak je da kvote nisu uopste realne na NBA, na ovima 1.20-1.40 prolaznost sigurno nije ni blizu kao sto bi trebala biti. Kontrahendi je zakon za ovakve utakmice gdje stave premale kvote, ja sam se dvoumio izmedju tog i undera na Memphis.

@bodi
Pa jest, u pravu si. Kud ces dalje kad je Formula poceo prolazit tikete. :D
Sutra svi uz Formulu brata! :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ma ne pomaze ni kontra hendi, fol je sto ces ti ovako dodjes vidis neku slabiju ekipu igrali dobro s favoritima ko Detroit sada i ponudice ti na njih lupam plus 13.5 hendi neku finu kvotu ti ces pomisliti uf vidi dijele dzabe i oni dodju asicare u cetvrtoj od prednosti ispuse i jos prevazidju hendi da ispuse preko. Na NBA se samo moze glupo pasti i glupo proci! :bow: :bow:

Bgm bas tako ko sto kazem. Kad sam pao nije mi bilo jasno kako sam pao, isto tako kad sam prosao nije mi jasno bilo, konto sam padam 100%. Isto ko super bowl finale. Sreca igro ga online jer da sam imo tiket zavrsio bi u kaminu! :D
I onda dodju glupani i kazu :"Amazing comeback" LOL Nema tu nicega amazing, to je sve skripta.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 10 apr 2017, 02:45

Ne znam jarane, ne kazem da je kontrahendi rjesenje, ali bolje stavit kontrahendi po kvoti 1.60 - 1.80 nego kjeceve po 1.20 - 1.40, to je sigurno. Tacno je da ces cesto i to pasti, ali treba probrati, kad mislis da je kvota bas mala na favorita opalis kontrahendi bez razmisljanja. A posebno na ovakve ekipe kao sto je Memphis koji dobija Golden State-a, a gubi od Detroita i svaku drugu utakmicu kuci gdje su favoriti jedva dobiju.

Hahaha, a jest to jbt, i kad prodjes uvijek nekako sretno, dva-tri para u poen-dva prodju.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.