Gledaj ovog yebenog Harrisa, 2 poena u prvom poluvremenu, da barem mene nekad posere pa da zabije 15 u drugom yebem mu mater crnu.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Joj sta uradi Cleveland, nevjerovatno. Nagledao sam se svega u NBA i fakat ima smijesnih situacija i nerviranja, ali ovo danas je premasilo sve.Virtu4l je napisao/la:Ja imao over 220,5 i kontam biće faul Atlante nakon ovih bacanja, falio mi poen, kad LeBron pogriješi i Millsap me spasi.badblueboylivno je napisao/la:Yebem bi milog boga. Marš,.badblueboylivno je napisao/la:Bravo, Betise! Spas u zadnjim sekundama za poništenje horor dana - čitaj: Inter pa Kopenhagen.Naravno, ako Cavsi ne posaugaju ovih +20ak.
Evo izgubiše na krajubvb je napisao/la:Joj sta uradi Cleveland, nevjerovatno. Nagledao sam se svega u NBA i fakat ima smijesnih situacija i nerviranja, ali ovo danas je premasilo sve.U pola minute su ljudi napravili 3-4 najgluplje greske koje je moguce napraviti, od neizvodjenja auta u predvidjenom roku do faula na sutu za tricu i mrtve lopte kad Atlanta ide na faul.
Meni ponistise listic na kojem bih cekao Denver 1 i Memphis U195.50, 60E dobitak (naravno, nije kp2 nego samo dvica), ali nije strasno opet, a ni ulog nije veliki, mogu mislit kako je ljudima koji su samo ovo cekali.
Cekamo da @Effe elaborira ovo sto smo upravo vidjeli.Virtu4l je napisao/la:Evo izgubiše na krajukakav cirkus jbt
Bas uzas jbt. I ovi su prosuli cistu pobjedu, skoro kao i Cleveland. Rjesenje je ne pratiti utakmice uzivo i sve ce biti drugacije, al jbg ne moze covjek da ne prati.badblueboylivno je napisao/la:Ovo nisu istine. U međuvremenu, kako sam islio da Cavsi uzimaju, sam odigrao novi tiket. Ostao mi je samo Denver. Imao je 103-93, izgubio je 105-106. Treba im za PO. Sa sirenom. Russ. Ne ušli u playoff nikad, smećari. Čestitke Juki na odlasku u PO.![]()
Užaaaas.
Mislim da mi ovo **** od natjecanja neće više na tiket. Užas.
Bodi jarane, nemoj dobitne postavljat ovdje, ima tema predvidjena za to, vidis da je katastrofalna situacija kod svih.bodi123 je napisao/la: Onaj osjecaj kad prodjes tiket bez da se oznojis i na jednom paru.![]()
Nakon pauze od 10ak dana, odigram ovaj i prvo pa musko.
Sve nesto zaboravim na onu temu dobitni listici, nemam nesto obicaj tamo ulaziti pa tako ni postaviti nesto, navika jbg ali eto ubuduce cu tamo.bvb je napisao/la: Bodi jarane, nemoj dobitne postavljat ovdje, ima tema predvidjena za to, vidis da je katastrofalna situacija kod svih.
Najgore je da nisam ni pratio, nego prebacim na River od kojeg sam odustao jer je bilo 0-0, treba mi hendi - zabijaju drugi gol, pogledam Emelec, 2-0, Detroit vodi 3-0 na zatvaranju dvorane, rekoh si evo ga, oni retardi se bore za playoff, sigurno su dobili, to je to. 103-93. I kreće uragan.bvb je napisao/la:Bas uzas jbt. I ovi su prosuli cistu pobjedu, skoro kao i Cleveland. Rjesenje je ne pratiti utakmice uzivo i sve ce biti drugacije, al jbg ne moze covjek da ne prati.badblueboylivno je napisao/la:Ovo nisu istine. U međuvremenu, kako sam islio da Cavsi uzimaju, sam odigrao novi tiket. Ostao mi je samo Denver. Imao je 103-93, izgubio je 105-106. Treba im za PO. Sa sirenom. Russ. Ne ušli u playoff nikad, smećari. Čestitke Juki na odlasku u PO.![]()
Užaaaas.
Mislim da mi ovo **** od natjecanja neće više na tiket. Užas.
Zezam se ba, naravno da je tema i za dobitne. Nego losa situacija pa rekoh da ne pristajes ljudima na muku.bodi123 je napisao/la:Sve nesto zaboravim na onu temu dobitni listici, nemam nesto obicaj tamo ulaziti pa tako ni postaviti nesto, navika jbg ali eto ubuduce cu tamo.bvb je napisao/la: Bodi jarane, nemoj dobitne postavljat ovdje, ima tema predvidjena za to, vidis da je katastrofalna situacija kod svih.
A ne znam kako danas nije vise raje dobilo, bar oni sto su samo fudbal igrali kao ja, NBA vec duze vrijeme ne igram nema tu hajra nikakvog.bvb je napisao/la: Zezam se ba, naravno da je tema i za dobitne. Nego losa situacija pa rekoh da ne pristajes ljudima na muku.
Danas haman samo ti i Formula u plusu.
Sutra svi uz Formulu brata!bvb je napisao/la:A jbt, pa stvarno nisu normalni. Na poluvremenu +9, kvota pred utakmicu 1.25 i opet preokret. Zakljucak je da kvote nisu uopste realne na NBA, na ovima 1.20-1.40 prolaznost sigurno nije ni blizu kao sto bi trebala biti. Kontrahendi je zakon za ovakve utakmice gdje stave premale kvote, ja sam se dvoumio izmedju tog i undera na Memphis.
@bodi
Pa jest, u pravu si. Kud ces dalje kad je Formula poceo prolazit tikete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.