PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ovo se mogu zajebavat dok vrhovni vodja operise po inostranstvu,inace je to zabranjeno jer je neko u talu sa misketom ?zlo87 je napisao/la:@scootzzZzTM87 nama pyro ne unosi policija
Pitar ko pitar, bezobrazani uvijek bili. Obecanje je obecanje inace ce ti svanut plakat sa Sabljom na stubu od rasvjete.joker90 je napisao/la:Mogu ga nosat jedino na qrcu, pa nebitno koliko dana. To ćemo se sve dog.Zeljo92 je napisao/la:Kaze joker da uzimate duplu ove godine ili ce nosat zeljin dres jedan dan, izdo si bordo naciju jokere
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Čim to na avataru nosi Osima iz dana dok je suspenzije zarađivao, odmah znaš da petlja i muti! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pucaju cirevi kad porodicu Osim ugledas 

- TobeYarabi
- Kontakt:
Zeljo92 je napisao/la:Pucaju cirevi kad porodicu Osim ugledas
jes legenda-neja mu se sta reciIvica Osim: Tek kad sam stigao u Partizan shvatio sam šta je veliki klub

Re: RE: Re: PL prepucavanja
Da je Amara ugledati na Zeljinoj tekmi.Zeljo92 je napisao/la:Pucaju cirevi kad porodicu Osim ugledas
Ali ne da Miske

Sad ce ti neko postaviti sliku iz Mostara.Evander je napisao/la:Da je Amara ugledati na Zeljinoj tekmi.Zeljo92 je napisao/la:Pucaju cirevi kad porodicu Osim ugledas
Ali ne da Miske
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Beee meee kmeeee miske beeee skretnicar meeee osim namjestao beee ratni profiter kmeeee sda meeeeee amar namjestao meeeeeee golubarnik kmeee beeee sugavica meeee pet miliona duga kmeeeeeescobarpablo je napisao/la: Nisam siguran jel ovo bilo kmeeeee beeeeeeee meeeeeeeee ili beeeeeeee meeeeeeeee meeeeeeeeee
Jesam li jos nesto zaboravio?
To je tvoj domet.I tebi slicnih.
Istina je jedna:
Željezničar je najtrofejniji i najveci klub u BiH.

Kontas ?

Da apsolviramo jos jednom : Najveci. Najtrofejniji.

Sada mozes sve kombinacije beee meee i kmeee
Pa se sjeti da smo jedini klub u drzavi koji je osvojio duplu krunu.Dva puta.
Laku noc i zbogom maleni pitaru :wawe:
U srcu nosim te ja ! 1921
Jestel to digli kredit da otplatite plate igracima?Evander je napisao/la:Da je Amara ugledati na Zeljinoj tekmi.Zeljo92 je napisao/la:Pucaju cirevi kad porodicu Osim ugledas
Ali ne da Miske
- TobeYarabi
- Kontakt:
DJECAK KOJI RASTE ZAVOLIO TE TAD

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Nismo.Zeljo92 je napisao/la:Jestel to digli kredit da otplatite plate igracima?Evander je napisao/la:Da je Amara ugledati na Zeljinoj tekmi.Zeljo92 je napisao/la:Pucaju cirevi kad porodicu Osim ugledas
Ali ne da Miske
Jos nesto te zanima?
Prije svega da pozdravim sve na temi i imam jedno pitanje. Jeste li sada svi vidjeli zašto su Horde zla broj 1 navijačka grupa u BiH?
Nismo.TheHornet je napisao/la:Prije svega da pozdravim sve na temi i imam jedno pitanje. Jeste li sada svi vidjeli zašto su Horde zla broj 1 navijačka grupa u BiH?
Jos te nesto zanima?
Zeljo92 je napisao/la:Nismo.TheHornet je napisao/la:Prije svega da pozdravim sve na temi i imam jedno pitanje. Jeste li sada svi vidjeli zašto su Horde zla broj 1 navijačka grupa u BiH?
Jos te nesto zanima?
Eto za komšije mitomane, da progledaju.
Još me zanima situacija sa Bekrijom i Osimom, ali o tome drugom prilikom.
Progledat necu jer vam ne mogu reci da ste najbolji kad niste 

Možda je i bolje. Nemoj da pucaju čirevi u ova gluha doba noći.Zeljo92 je napisao/la:Progledat necu jer vam ne mogu reci da ste najbolji kad niste

- TobeYarabi
- Kontakt:
svaka cast sto si priznoZeljo92 je napisao/la:Progledat necu jer vam ne mogu reci da ste najbolji kad niste

Nemam sta progledatTobeYarabi je napisao/la:svaka cast sto si priznoZeljo92 je napisao/la:Progledat necu jer vam ne mogu reci da ste najbolji kad nistejer cim progledate shvaticete da smo u svemu ispred vas

Idi baci koju zagonetku ba da komsiluk probudim od smijeha

- TobeYarabi
- Kontakt:
ti sa se smijes a ja da placem u banovicimaZeljo92 je napisao/la:Nemam sta progledatTobeYarabi je napisao/la:svaka cast sto si priznoZeljo92 je napisao/la:Progledat necu jer vam ne mogu reci da ste najbolji kad nistejer cim progledate shvaticete da smo u svemu ispred vas
mi vam kosevo moramo punit jbt, stidi se tobe.
Idi baci koju zagonetku ba da komsiluk probudim od smijeha

gledam one ljepotice i mastam.. i taman kad mi se macak probudi, zena izadje iz sobe i padnemo u depresiju i ja i on

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.