Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

BIHfan
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la BIHfan » 12 mar 2009, 20:47

Dobar spisak nema sta,al opet pozvao nekog anonimusa iz Srbske Lige sigurno digao kredit i platio Ciri da ga pozove,al eto.
Steta nema nam Aracica nek dadne Bilicu pare pa nek igra za svoju rodnu Hrvatsku.
Ciro gdje nam je Papac ti rece ici u Glasgow neda savez pare ej **** nema para savez uhvatila ekonomska kriza pa ces u Glasgow 2011 sigurno ici,a mozda nikad jer neces sigurno ni biti selektor tad,trebo ti je Papac platiti prevoz do Skotske ipak si ti Trener svih trenera,hajd nek ti je sretno u Belgiji mozda cudo napravis kao i onaj Piric napravio cudo pobjedio Azerbejdzan 1:0 jedva.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 mar 2009, 20:52

jape je napisao/la:Ja nemogu da razumijem pojedine stvarno.Imal iko da vam ugodi.Najbolje bi bilo sve iz inostranstva zvat za ove dvije tekme.Pu **** ti ljude svakakve.Ako nemate sta guzit,nemojte ni nas normalne na ovom forumu ****.Ako ovo nije mozda i najbolji spisak u ovom trenutku,sta je onda???.
spisak je dobar, mozda i njegov najbolji...al brate dragi fali jos Custa...igra u odlicnoj formi...i to nije smjelo proci ne opazeno sa cirine strane...a ostalo je sve uredu osim ovog golmana...a dobro ionako ce sjediti na klupi....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 12 mar 2009, 20:58

ZELJO DO GROBA je napisao/la:a opet nema custovica...mozda nije ciri platio...hehe....ostalo je sve ok...osim ovog supka supica....neznam koji je **** njega zvao...
po cemu si zakljucio da je supic supak,vjerovatno sto brani u srbiji,ja znam da bi tebi bilo draze da je sehica pozvo-evo i ja navijam za zelju al nemislim tako. ako nista taj supic brani u ligi sto je bar jedno 3 puta kvalitetnija od nase pl a njegov nepoznat klub je na 4 mjestu njihove lige sto u tom slucaju znaci da tu ima dosta i supicevih zasluga,uostalom vidjece se na treningu kakav je i netreba nekoga kuditi dok se nevidi kakav je.sto se ostalog spiska tice odlican je mozda samo fali jos custovic ali 3 napadaca i nije malo al od viska glava ne boli.jedino sto jos nema papca al s njim je ja mislim zavrseno sto se tice repke pa zato i netreba trositi rijeci oko njega,to je njegova odluka.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 mar 2009, 21:10

bh fanatik je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:a opet nema custovica...mozda nije ciri platio...hehe....ostalo je sve ok...osim ovog supka supica....neznam koji je **** njega zvao...
po cemu si zakljucio da je supic supak,vjerovatno sto brani u srbiji,ja znam da bi tebi bilo draze da je sehica pozvo-evo i ja navijam za zelju al nemislim tako. ako nista taj supic brani u ligi sto je bar jedno 3 puta kvalitetnija od nase pl a njegov nepoznat klub je na 4 mjestu njihove lige sto u tom slucaju znaci da tu ima dosta i supicevih zasluga,uostalom vidjece se na treningu kakav je i netreba nekoga kuditi dok se nevidi kakav je.sto se ostalog spiska tice odlican je mozda samo fali jos custovic ali 3 napadaca i nije malo al od viska glava ne boli.jedino sto jos nema papca al s njim je ja mislim zavrseno sto se tice repke pa zato i netreba trositi rijeci oko njega,to je njegova odluka.
pa iskreno volio bi da je Seha na spisku...ovaj ima 27 godina i nije neki veliki igrac...a Seha ima tek 20 i bice sigurno nekad veliki golman...a evo mi imamo i boljih golmana...npr...Tolja, Brasnic (nije neki golman al je bolji od ovoga), Nurkovic je sigurno bolji od ovoga...ovaj je mozda nesto u rangu sa Alaimom....a neznam vidjecemo ga na treningu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 12 mar 2009, 21:14

ljudi nemojte nista govoriti za sup(k)ica dok ga ne vidimo na djelu

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 12 mar 2009, 21:16

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
bh fanatik je napisao/la:
pa iskreno volio bi da je Seha na spisku...ovaj ima 27 godina i nije neki veliki igrac...a Seha ima tek 20 i bice sigurno nekad veliki golman...a evo mi imamo i boljih golmana...npr...Tolja, Brasnic (nije neki golman al je bolji od ovoga), Nurkovic je sigurno bolji od ovoga...ovaj je mozda nesto u rangu sa Alaimom....a neznam vidjecemo ga na treningu...
odkud ti znas ko je od kog bolji kad ga ti sigurno nikad nisi gledo isto ko i ja pa zato netreba napamet pricati,vidjecemo posle ovih utakmica kakav je

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 mar 2009, 21:23

Mi nemamo zadnju liniji,mislim kvalitetne igrace za te pozicije (izuzev Spahica) i to je jasno ko dan.
Nadarevic i Jahic i nekako,ali ni to nisu neka riješenja...sa Papcem i Hasanom zadnja linija bi licila na nešto,ali njih nema i to je gotova prica.
Radeljic,Damjanovic,Mravac,Mikelini,Šaraba i slicno nebi mogli nikad igrati u nekim normalnim selekcijama koje imaju plan i program...kod nas je sve naopako pa tako i ovi igraci koji se odjenom ukažu u prvih 11 kao da se radi o njihovoj babovini a ne o državnoj selekciji.
Sjetimo se malo Bake mudraca i njegovih pulena poput Kerkeza,Jakirevica,Terkeša,Akrapovića (koji je bio debitant sa 35 godina u guzici),Piplica (isto tako),Hujdurevica i ostalih epizodista...vazda je neki od ovih anonimus zapocinjao u prvih 11...to se samo kod nas moglo vidjeti i nigdje više u evropi...evo i Čiro iste stvari ponavlja.
Nakaradan NS=nakaradna selekcija.
Neko ce reci "pa nemamo bolje,to je najbolje što imamo"...ali jeli tacno to uopšte?
Jeli Čiro ikad išao po evropi da skautira i prati potencijalne igrace?' šta rade ti njegovi pomocnici tipa Borce Sredojevic?...selektoru je pametnije snimati reklame za Mikado čokolade i vrtiti se po OBN-u nego podici guzove pa otici negdje u Njemacku pa pogledati par momaka...ne može i da hoce jer 73 godine ima,ali šta rade ti njegovi "strucni" pomocnici??
Mislite da je strucnjak Čiro pozvao Štilica ili Jahica tako što je otišao u Grčku pa pogledao momka uživo??
A prije toga ga je otjerao iz reprezentacije kao posljednjeg psa...gdje to ima da selektor okrivi igraca (koji uopšte nije igrao utakmicu) za poraz??...slucaj Nadarevic nakon poraza u Turskoj...popljuvao ga preko medija,proglasio ga dežurnim krivcem za poraz,zakleo se da ga nece više nikad zvati u selekciju PA GA PONOVO POZVAO :o :shock: :oops: ...toga u normalnim savezima nema!!!
I zato svaka cast Saši Papcu ili Hasanu...ljudi su barem dosljedni pri svome "Necu da igram dok je bande u NS i gotova stvar"
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

*shield*
Kontakt:

Post Postao/la *shield* » 12 mar 2009, 21:34

Spisak je do jaja samo da Salihovic i Bajramovic budu spremni i rokaj ma cirko ce njih da nalozi ma ima slajdraju u Genku :lol: :P :D

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 mar 2009, 21:48

drop je napisao/la:Mi nemamo zadnju liniji,mislim kvalitetne igrace za te pozicije (izuzev Spahica) i to je jasno ko dan.
Nadarevic i Jahic i nekako,ali ni to nisu neka riješenja...sa Papcem i Hasanom zadnja linija bi licila na nešto,ali njih nema i to je gotova prica.
Radeljic,Damjanovic,Mravac,Mikelini,Šaraba i slicno nebi mogli nikad igrati u nekim normalnim selekcijama koje imaju plan i program...kod nas je sve naopako pa tako i ovi igraci koji se odjenom ukažu u prvih 11 kao da se radi o njihovoj babovini a ne o državnoj selekciji.
Sjetimo se malo Bake mudraca i njegovih pulena poput Kerkeza,Jakirevica,Terkeša,Akrapovića (koji je bio debitant sa 35 godina u guzici),Piplica (isto tako),Hujdurevica i ostalih epizodista...vazda je neki od ovih anonimus zapocinjao u prvih 11...to se samo kod nas moglo vidjeti i nigdje više u evropi...evo i Čiro iste stvari ponavlja.
Nakaradan NS=nakaradna selekcija.
Neko ce reci "pa nemamo bolje,to je najbolje što imamo"...ali jeli tacno to uopšte?
Jeli Čiro ikad išao po evropi da skautira i prati potencijalne igrace?' šta rade ti njegovi pomocnici tipa Borce Sredojevic?...selektoru je pametnije snimati reklame za Mikado čokolade i vrtiti se po OBN-u nego podici guzove pa otici negdje u Njemacku pa pogledati par momaka...ne može i da hoce jer 73 godine ima,ali šta rade ti njegovi "strucni" pomocnici??

Mislite da je strucnjak Čiro pozvao Štilica ili Jahica tako što je otišao u Grčku pa pogledao momka uživo??
A prije toga ga je otjerao iz reprezentacije kao posljednjeg psa...gdje to ima da selektor okrivi igraca (koji uopšte nije igrao utakmicu) za poraz??...slucaj Nadarevic nakon poraza u Turskoj...popljuvao ga preko medija,proglasio ga dežurnim krivcem za poraz,zakleo se da ga nece više nikad zvati u selekciju PA GA PONOVO POZVAO :o :shock: :oops: ...toga u normalnim savezima nema!!!
I zato svaka cast Saši Papcu ili Hasanu...ljudi su barem dosljedni pri svome "Necu da igram dok je bande u NS i gotova stvar"
Trebali su otici u Englesku, mozda imamo tamo neke igrace. Mozda u prvom timu ManU ili da nije neki nas u Internu.
Jarane, da imamo bolje to bi se znalo. Radeljic igra u Bundesligi, Damjanovic isto al druga liga.
Onda Rusija, Grcka, Turska itd.
Ima par ovih mladjih sto igraju u U19(njemacka). Ermin Bicackic i Haris Mesic golman(stuttgart U19). Dzenan Durak igra u Freiburg. Ima jos mladih igraca al za repke su jos mladi.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 mar 2009, 21:54

drop je napisao/la: Neko ce reci "pa nemamo bolje,to je najbolje što imamo"...ali jeli tacno to uopšte?
jeste, to je tacno. ako mislis da nije tacno onda navedi imena igraca koji su bolji, nemoj nam supljirati

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 mar 2009, 21:57

calcio je napisao/la:
drop je napisao/la: Neko ce reci "pa nemamo bolje,to je najbolje što imamo"...ali jeli tacno to uopšte?
jeste, to je tacno. ako mislis da nije tacno onda navedi imena igraca koji su bolji, nemoj nam supljirati
Evo ja cu nabrojat:Ante Aracic(Manchester UTD),Velibor Vasili(Barcelona),Zdravko Saraba(Real Madrid),Mikelini(AC Milan),Dilaver Zrnanovic(Arsenal).
Joj pa mi smo Brazil.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 mar 2009, 22:03

calcio je napisao/la:
Jesi li to ti licno obišao cijelu evropu pa se licno uvjerio da nemamo boljih igraca od ovih pozvanih??
Na osnovu cega znaš da nema boljih??
Odakle Torlak,Šaraba,Mikelini,Berberović u reprezentaciji??
Zaista nemamo bolje??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 mar 2009, 22:07

drop je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Jesi li to ti licno obišao cijelu evropu pa se licno uvjerio da nemamo boljih igraca od ovih pozvanih??
Na osnovu cega znaš da nema boljih??
Odakle Torlak,Šaraba,Mikelini,Berberović u reprezentaciji??
Zaista nemamo bolje??
mozda imamo bolje ali mora im se priznati da su dobro sakrili, pratimo sve moguce evropske lige i nikako da ih nadjemo. mozda igraju pod laznim imenima, mozda je onaj Messi ustvari neki Mesic iz Bosne?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 mar 2009, 22:11

Pratimo??
A ko ih to prati?? TI?? jesi li ti placen da ih ti pratiš?? jel to tvoj posao??
Ko ih prati? navijaci obicni? site sportsport.ba koji dodijeljuje nagrade za naj-igraca??
Pa ko ih prati??
Prati li ih Borce Sredojevic koji je placen za taj posao?
to su prava pitanja...cuj PRATIMO IH :o ...raja sa foruma,jelde...**** ti takvu salekciju onda kad je spala da joj forumaši prate igrace umjesto ljudi koji su placeni za taj posao.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 mar 2009, 22:20

drop je napisao/la:Pratimo??
Ko ih prati? navijaci obicni? site sportsport.ba koji dodijeljuje nagrade za naj-igraca??
Pa ko ih prati??
to su prava pitanja...cuj PRATIMO IH :o ...raja sa foruma,jelde...****š ti takvu salekciju onda kad je spala da joj forumaši prate igrace umjesto ljudi koji su placeni za taj posao.
otkud ti znas sta Sredojevic radi?
da, sportsport.ba i drugi mediji prate nase igrace. pratimo ih i mi forumasi, za razliku od tebe koji ocigledno nemas pojma ni ko je pozvan. otidji makar na pocetnu stranicu sportsport.ba i informisi se koji su igraci pozvani. vidices da nema ni Torlaka, ni Mikelinija, ni Sarabe...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 mar 2009, 22:24

Pa ko ih prati??
to su prava pitanja...cuj PRATIMO IH :o ...raja sa foruma,jelde...****š ti takvu salekciju onda kad je spala da joj forumaši prate igrace umjesto ljudi koji su placeni za taj posao.
ma da je prati bog-allah sa neba,a ne forumasi...nije bitno ko je prati ti da kazes ovo boldirano za svoju nacionalnu selekciju,najbolje pokazuje da il veze sa zivotom nemas il si neki balavac koji od juce prati fubal ,a ako nije nista od navedenog onda si prilicno poglup.izvini jarane al tako je...kakvi god da su,ko god da igra i poziva moji su i nikad necu prestat navijat za njih,a kamoli rec nesto ovako...

admin NAJPAMETNIJE BI BILO DA SE OVA TEMA STAVI POD KLJUC 1O-AK DANA,nista pametno dugo nije napisano,bezveze se nabijaju postovi ovdje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 mar 2009, 22:29

calcio je napisao/la:
Pa ko ih prati??
otkud ti znas sta Sredojevic radi?
da, sportsport.ba i drugi mediji prate nase igrace. pratimo ih i mi forumasi, za razliku od tebe koji ocigledno nemas pojma ni ko je pozvan. otidji makar na pocetnu stranicu sportsport.ba i informisi se koji su igraci pozvani. vidices da nema ni Torlaka, ni Mikelinija, ni Sarabe...
Problem je u tome što to uopšte nije tvoj posao da ti nešto (ili ovaj site) prati igrace...ti nemaš kompetencije za takvo nešto,nije tvoj (niti moj,niti bilo koga sa ovog foruma) posao da ti pratiš formu igraca po evropi (a pratiš ih tako što ponekad procitaš nešto preko neta o njima i misliš da je to kvalitet za državnu selekciju)...to je zajebancija od posla da se razumimo odmah.
Ovdje se pominje da je Messi možda neki prikriveni bosanac...fino je to-lijepo,malo ironije i sarkazma ali Ibrahimovic (koji je usput jedan od najboljih evropskih napadaca) je završio u Švedskoj reprezentaciji (mora da je Ibrahimovic staro švedsko prezime,jelde) tako što su ga "pratili" skauti poput tebe i slicni tebi.
Evo primjer samo jedan...kako je npr.Jahic pozvan u reprezentaciju?? jeli iko otišao dole u Grcku da VIDI kako taj momak igra? iko? na osnovu cega je pozvan?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 mar 2009, 22:33

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Pa ko ih prati??
ma da je prati bog-allah sa neba,a ne forumasi...nije bitno ko je prati ti da kazes ovo boldirano za svoju nacionalnu selekciju,najbolje pokazuje da il veze sa zivotom nemas il si neki balavac koji od juce prati fubal ,a ako nije nista od navedenog onda si prilicno poglup.izvini jarane al tako je...kakvi god da su,ko god da igra i poziva moji su i nikad necu prestat navijat za njih,a kamoli rec nesto ovako...

admin NAJPAMETNIJE BI BILO DA SE OVA TEMA STAVI POD KLJUC 1O-AK DANA,nista pametno dugo nije napisano,bezveze se nabijaju postovi ovdje
ma puši ga papak jedan...nemoj mi se ti obracati ...necu uopšte da komuniciras sa tipovima poput tebe...****...fol ti neki patriota strašni...gdje si bio u ratu mišu jedan??....manhajm,jelde

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 mar 2009, 22:45

A tvoj je problem sto mislis da negdje u Evropi igra pet novih Ibrahimovica i samo cekaju da ih Ciro primjeti... a istina je da nema takvih igraca u ovom trenutku. Kao sto rekoh, pratimo evropske lige i znamo ko i gdje igra, kad je neko dobar o njemu se cuje na sve strane. Kao sto se po forumima culo za Pjanica jos prije 2-3 godine (potcjenjujes forumase). ;)
Ima dosta mladih potencijala u Evropi ali prvo trebaju zaigrati za seniore pa tek onda reprezentacija. Nemoze se iz juniora nekog njemackog kluba direktno u A reprezentaciju da si neznam kako dobar igrac.
Jahic je pozvan na osnovu toga sto se ustalio u prvoj ekipi Arisa, neznam jeli iko bio i grckoj i posmatrao ga ali ne kontam sta hoces sa tim da kazes? Mislis da nije zasluzio poziv?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 mar 2009, 22:54

calcio je napisao/la:A tvoj je problem sto mislis da negdje u Evropi igra pet novih Ibrahimovica i samo cekaju da ih Ciro primjeti... a istina je da nema takvih igraca u ovom trenutku. Kao sto rekoh, pratimo evropske lige i znamo ko i gdje igra, kad je neko dobar o njemu se cuje na sve strane. Kao sto se po forumima culo za Pjanica jos prije 2-3 godine (potcjenjujes forumase). ;)
Ima dosta mladih potencijala u Evropi ali prvo trebaju zaigrati za seniore pa tek onda reprezentacija. Nemoze se iz juniora nekog njemackog kluba direktno u A reprezentaciju da si neznam kako dobar igrac.
Jahic je pozvan na osnovu toga sto se ustalio u prvoj ekipi Arisa, neznam jeli iko bio i grckoj i posmatrao ga ali ne kontam sta hoces sa tim da kazes? Mislis da nije zasluzio poziv?
A jarene ne kažem da nije zaslužio,ali treba neko da ode dole u Grcku pogleda momka kako igra,analizira igru pa tek onda pozove u nacionalni tim.
Pricamo o nekom protokolu,kontaš...**** Jahica sam uzeo samo kao primjer i ništa više...vjerovatno dobro igra i vjerovatno je zaslužio.
Ali ne može se igrac teko pozivati na nevidjeno...ja pricam o principu i o portokolu...neko mora dole otici pogledati kako igra a ne gledati šta sajtovi pišu o njemu...to daje ozbiljnost obicnoj ekipi a kamoli selekciji jedne države.
Normalnim selekcijama se ne smije desiti da forumaši bolje znaju o formi igraca od struke...ne smije,****.
Ona utakmica da Rijekom :oops: ...nije bitan sad rezultat vec sama cinjenica da igramo sa Rijekom...to je taj protokol ****...što to Bilic ne dovede Hrvatsku selekciju da igra protiv Čelika u Zenici...bi ga objesili za muda u Hrvatskoj kad bi se to desilo.
Valjda se sad razumijemo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.