Lakoste je napisao/la:Bilo je sigurno preko 10 milja ko jedno.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lakoste je napisao/la:Bilo je sigurno preko 10 milja ko jedno.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne treba se vraćati, jer liže NDH.High je napisao/la:nukleusmember je napisao/la:kada smo kod beeša,šta je sa likom?frajko se samo javlja po tudjim temama,beeš vrati se
VVVBK
Pretpostavljam oko utorka negdje.joker90 je napisao/la:Kad ćemo znati oko karata na Grbavici?
Pocni, zvanicno je bilo manje kao sto rekoh.High je napisao/la:High je napisao/la:U nedjelju nas neće biti manje od 10.000! Ako ne bude tako, počet ću slušati Jalu i čitati romane Borisa Lalića!
Ne kontam kako oni to broje. Na sjeveru je bilo NAJMANJE 3 milje. Kad gledaš zapad sa sjevera, vidiš da je otprilike petina tribine ispunjena a petina tribine od 18.000 je preko 3.500, al eto nek je 1/6 tribine, to je opet 3 milje. Ispade da je na istoku bilo 3 milje, a tribina koja prima 8.500 ljudi je noćas bila 65% ispunjena. Sumnjam da je bilo ispod 10.500 ljudi al et'.MortemHz je napisao/la:9.000 ali je bilo malo vise.DBR1987 je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Posjeta, navijanje, horde zla, koreografija... po ko zna koji put se dokazalo ko je ubjedljivo broj jedan u državi. FENOMENALNO. Ima li gdje zvanicno kolika je posjeta?
ja sam cuo 1090 okruglo da pripada nama.onaj dio iznad ulaza za hitnu i o slovo.pa sadMortemHz je napisao/la:Pretpostavljam oko utorka negdje.joker90 je napisao/la:Kad ćemo znati oko karata na Grbavici?
S omladinskim školama, frajlicama koje uđu besplatno i ostalim sortama bilo je 10.000.MortemHz je napisao/la:Pocni, zvanicno je bilo manje kao sto rekoh.High je napisao/la:High je napisao/la:U nedjelju nas neće biti manje od 10.000! Ako ne bude tako, počet ću slušati Jalu i čitati romane Borisa Lalića!
Po mojoj procjeni dvije do dvije i po milje sjever, 4 milje istok i zapad i 50 ultrasa.skoroalen je napisao/la:Ne kontam kako oni to broje. Na sjeveru je bilo NAJMANJE 3 milje. Kad gledaš zapad sa sjevera, vidiš da je otprilike petina tribine ispunjena a petina tribine od 18.000 je preko 3.500, al eto nek je 1/6 tribine, to je opet 3 milje. Ispade da je na istoku bilo 3 milje, a tribina koja prima 8.500 ljudi je noćas bila 65% ispunjena. Sumnjam da je bilo ispod 10.500 ljudi al et'.DBR1987 je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Posjeta, navijanje, horde zla, koreografija... po ko zna koji put se dokazalo ko je ubjedljivo broj jedan u državi. FENOMENALNO. Ima li gdje zvanicno kolika je posjeta?
Prejadno, kupiti pola istoka i to je to. Moram poraniti ujutro cim pocnu prodavati za sjeverbaboatif je napisao/la:ja sam cuo 1090 okruglo da pripada nama.onaj dio iznad ulaza za hitnu i o slovo.pa sadMortemHz je napisao/la:Pretpostavljam oko utorka negdje.joker90 je napisao/la:Kad ćemo znati oko karata na Grbavici?
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
fakat, treba im čitav istok pokupovatiMortemHz je napisao/la: Prejadno, kupiti pola istoka i to je to. Moram poraniti ujutro cim pocnu prodavati za sjever
Bit ce nasih na istoku milja garant. Cak i ja kontam otici nakon 12 godina tamo.QUARESMA 18<<< je napisao/la:fakat, treba im čitav istok pokupovatiMortemHz je napisao/la: Prejadno, kupiti pola istoka i to je to. Moram poraniti ujutro cim pocnu prodavati za sjever
ja kontam da uzmem za istok, ali necu da budem sa njima, jedino ako nas bude više
Bit ce sigurno pitara mada slabo ko dolazi na njihov stadion radi tih problema.QUARESMA 18<<< je napisao/la:fakat, treba im čitav istok pokupovatiMortemHz je napisao/la: Prejadno, kupiti pola istoka i to je to. Moram poraniti ujutro cim pocnu prodavati za sjever
ja kontam da uzmem za istok, ali necu da budem sa njima, jedino ako nas bude više
treba se organizovati i uzeti im pola istoka. ispuniti onaj dio pod slovima g-r-b-a..njih ionako nema dovoljno da napune 3 tribineMortemHz je napisao/la:Bit ce sigurno pitara mada slabo ko dolazi na njihov stadion radi tih problema.QUARESMA 18<<< je napisao/la:fakat, treba im čitav istok pokupovatiMortemHz je napisao/la: Prejadno, kupiti pola istoka i to je to. Moram poraniti ujutro cim pocnu prodavati za sjever
Sigurno nećemo izgubiti, to ce biti skroz zatvorena utakmica sa obadvije strane, sve do nekog zalutalog gola, nadam se u Željinoj mreži.uNbx je napisao/la:Ja vjerujem da možemo kone mlatnut. Gotovo sam siguran da nećemo izgubit. Jesam li jedini lud?
Vidim ja jucer ti pospanuNbx je napisao/la:Što se tiče forumaša, samo će džematlije stić kupit kartu jer ustaju na rani sabah.Stiću i ja, jer nisam zasp'o prije 8AM mjesec dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.