Jedna pobjeda u sedam utakmica nastavka. Očigledno se još uigravaju.Mokroguz je napisao/la:Svaki bod je bitan, moj Mancini!
Pobjedimo li sljedecu utakmicu, potpuno se vracamo u zivot, bez obzira na danasnji rezultat.
A igraci su se dokazali, i halalim im sve sto je bilo, bore se, trude se, ostvarit ce cilj u tome sam ubjedjen!
Ma dobro, ali Mladost je solidna ekipa, gostovanje je i nije ovaj bod jedva osvojen.Mancini je napisao/la:Jedna pobjeda u sedam utakmica nastavka. Očigledno se još uigravaju.Mokroguz je napisao/la:Svaki bod je bitan, moj Mancini!
Pobjedimo li sljedecu utakmicu, potpuno se vracamo u zivot, bez obzira na danasnji rezultat.
A igraci su se dokazali, i halalim im sve sto je bilo, bore se, trude se, ostvarit ce cilj u tome sam ubjedjen!
Mi nerealni? Ok, daj ti nama razlog zasto da pustimo, koliko ce vas biti, 3000 robijasa(?) jeftinije na Otoci? Hocete li to navijati za Olimpik? Hocete li cistiti Otoku? Sta cete vi tu? Nasi navijaci imaju dobar razlog zasto ih treba jeftinije pustiti, a vi? Sto ce neko gledati utakmicu? Eto live stream pa da cijeli svijet gleda ako hoce.BatistutA19 je napisao/la:hahahahhahaah pa sta ce mo mi vama dizat cijenu na Bilinom kad vi nemate navijace jbte nema vas na otoci 9 navijaca a u gostima ne znam imal te i jedno gostovanje hahahhaha ...valjda ce nestat ovi vjestacki klubovi a doc iVelez i Borac pa za par godina da bude mocna liga..Normalno da je idiotski 10 maraka a kad nema Robije Hordi Manijaka tjerate raju da ddjaba udje nema vas 9 na tribini....Nama je dolazilo 3000 Hordi na tekmu jedni i imali su besplatan ulaz i cijeli sijever i pobijedili su nas tad 1-3 a vi hocete 10 maraka na livadi nekoj ..Daj ba budite realni malo
Ne znaš situaciju. Ovi novi investitori su im sve dugove isplatili. Plaćenici su im ovako uzvratili. Da imaju imalo stida većina bi ih odmah napustila klub zajedno sa trenerom. Mrš iz kluba bando plaćenićka!FoSte95 je napisao/la:Realno, Olipmik.se prosle godine jedva provukao i moglo se ovo pretpostaviti ako se sta ne promijeni. Nijaz otisao, nista od stranih investitora krajem maja sto je bila prica. Po meni nista sto.se nije moglo naslutiti pred pocetak sezone
Cemu takav stav? Mozda mislis da im je neko platio da izgube? Realno prelosi ste, a i trener vam je zesci odron.Mancini je napisao/la:Ne znaš situaciju. Ovi novi investitori su im sve dugove isplatili. Plaćenici su im ovako uzvratili. Da imaju imalo stida većina bi ih odmah napustila klub zajedno sa trenerom. Mrš iz kluba bando plaćenićka!FoSte95 je napisao/la:Realno, Olipmik.se prosle godine jedva provukao i moglo se ovo pretpostaviti ako se sta ne promijeni. Nijaz otisao, nista od stranih investitora krajem maja sto je bila prica. Po meni nista sto.se nije moglo naslutiti pred pocetak sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.