FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 10 apr 2017, 00:10

High je napisao/la:
pitic je napisao/la:Naučio Rustem šutat nema više lopte da tražimo kod porodilišta. :kafa:
Ima bolji šut od kapitena koji ima završnicu kao Tarik Trbić!
Ja bi bio zadovoljan da Duljević šuta pa kakav god šut bio :kafa: . Kod njega ide dribling, pa opet dribling pa opet dribling i završnica opet dribling i lopta je protivnikova.
SRETAN BROJ - 1725

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 apr 2017, 00:10

joker90 je napisao/la:Za derbi me strah naših igrača jer su mentalni patuljci!
Upravo tako,patuljci su giganti za njih.

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 10 apr 2017, 00:11

High je napisao/la:Da li ste zadovoljni današnjom partijom Edina Hrustemovića, ali bez ikakve šale?

Bez ikakve sale veceras jedan od boljih igraca,a kad je on jedan od boljih mi se ne možemo pretjerano radovat iskreno!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 10 apr 2017, 00:14

Svaka nam cast na svim tribinama, sjever za onu spicu kapa do poda. Da je samo nastaviti sa ovakvom podrskom pa kako nam bude na kraju, evropu smo vjerovatno osigurali, sve preko sto napravimo bilo bi u granicama nestvarnog jer ruku na srce ni Zeljo ni Zrinjski nemaju neku igru ali imaju sirok roster sto u ovom paklenom rasporedu znalacki koriste i sto ce im u mnogome olaksati borbu za trofej. Mi cemo nakon derbija vjerovatno znati da li ostajemo u borbi za titulu ili cemo se morati zadovoljiti trecim mjestom, a sve baciti na kup. Calu iznimno postujem ali ne mogu da svarim da Al. Bekic igra u startnoj postavi. U srijedu se nadam takodje dobroj posjeti, polufinale kupa je jbg, pa onda oploditi bazu sa porazima :D

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 apr 2017, 00:14

Opet nismo imali sredinu. :( Ovom Sarajevu treba više korisnijih pasova.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 10 apr 2017, 00:18, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 apr 2017, 00:17

High je napisao/la:Da li ste zadovoljni današnjom partijom Edina Hrustemovića, ali bez ikakve šale?
Kada ga ne kudimo mi sto nismo njegovi ljubitelji, onda znas da nije odigrao lose. Moza je brak pozitivno uticao na njega. :think:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2017, 00:17

baboatif je napisao/la:pa da krenemo lagano :)slika

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
:tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 10 apr 2017, 00:24

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 0#p5746700

Ovom zabranite pisanje na ovoj temi. Kakav poraz etike.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 10 apr 2017, 00:25

joker90 je napisao/la:Ništa liga prvaka u srijedu, ništa Bayern-Real! Fino će i vrijeme biti, svi na Koševo! Tačno sam 100 puta rekao da ću prestati ići na tekme da se ne neviram i zdravlje gubim, htio pokloniti i godišnju, ali nakon večeras sam se pomirio da sam bolestan i da neću nikad, pa kad bi nam igralo i deset Rustema na terenu ili 10 Saida sa jednom nogom, a mi igrali cvajtu! Svani srijedo! Yebemo i Mladost i Mušiju i Doboj i Kakanj!! #SVEaaa

slika
Slaba ce posjeta biti.
Doci ce 2,3 milje. Totalno su fulili sa terminom.
Realno, veceras su posjetu popravili oni koji vole fudbal. A takvi ce ostati gledati Ligu Prvaka.
I fakat im ja ne zamjeram radi toga.
Hvala im pa su veceras ispostovali.
Da imaju sta vidjeti, da ima bar neki majstor u ekipi, pa da se ljudi i predomisle i dodju.
Raja voli Sarajevo, ali realno nemaju sta vidjeti da bi dolazili iz sedmice u sedmicu. Mi imamo daleko najvecu bazu uspavanih navijaca. Jedini mi imamo potencijal u drzavi da nas bude preko 10 milja svaku tekmu. Ali za takvo sto, potrebna je kvalitetna ekipa koja moze nesto pruziti, potreban je natkriven stadion sa dobrim uslovima.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 apr 2017, 00:26

uNbx je napisao/la:Kapa dole Kovi i Dušanu. Ostatak tima blijeda partija, neko malo bolje, neko gore, a neko idalje igra ko gola qrčina - Almir Bekić. Mislim da je ovo jedina ekipa na svijetu koja može ne iskoristit onakvu cašpiju sa vatrometima i navijanjem sa sve tri tribine. Zrinjski se bukvalno izgubio tih desetak min, a naši ništa...

Kako mi je drago Kovu gledat, i koliko god vi Novakovića u zvijezde ukivali, Kova je puno bolji igrač od njega, prije svega ima sportsku i fudbalsku motoriku o kojoj Sale može sanjat. Drugo, stameniji je i stabilniji. Za razliku od Saše koji zna samo izbit (a i to je dobro u ovim okolnostima), Kova zna podvalit strašnu loptu za veznjaka, beka ili krilo, i to je plus ogroman za stopera.

Nije mi jasna Čalina izmjena u 92', stiščemo ih, imamo aut, a on izmjenu, i poslije toga onaj ciganluk sa klupe Zrinjskog. Maestralno su izvukli nadoknadu, a Čala im pomogao. To je jedina zamjerka Čali. Defanzivniju igru mu neću osporit protiv Zrinjskog, svejedno što je na Hasetu, jer vidjeli ste kako su opasni kad naši izađu duboko i izgube loptu.

DERBI MORAMO UZET!

Za kraj, alal vera Hordama, nastavljaju branit čast ultra kulture u ovom gradu. :tokralju:
Kovacevic Novakovicu kopacke ne moze cistit,pa ubili su ga Jovic i Bilbija izbacivali ga par puta ko balvana i Kobiljar isto

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 10 apr 2017, 00:41

High je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 0#p5746700

možda je ironičan?vidiš da je "orjuna",doduše možda mu je nick ironičan

VVVBK

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 apr 2017, 00:43

nukleusmember je napisao/la:
High je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 0#p5746700

možda je ironičan?vidiš da je "orjuna",doduše možda mu je nick ironičan

VVVBK
Mislim da misli na @Besica.
Samo Saraj'vo.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 10 apr 2017, 00:46

kada smo kod beeša,šta je sa likom?frajko se samo javlja po tudjim temama,beeš vrati se

VVVBK

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2017, 00:48

Pantelija je napisao/la:molim @acu da nam objasni kako je na grbavici bilo 6000 a na kosevu 9000 :D
molim sportsport da ne unakazuje svoje ime ovim smijesnim ciframa, em sto je njih po NJIHOVOJ ZVANICNOJ bilo 3100, em ssto je dans na kosevu bilo dobro preko 10 000
Pa nisu oni krivi za to, kaze ti sta savez objavi, to je zvanicno.

High

Post Postao/la High » 10 apr 2017, 00:48

nukleusmember je napisao/la:kada smo kod beeša,šta je sa likom?frajko se samo javlja po tudjim temama,beeš vrati se

VVVBK
Ne treba se vraćati, jer liže NDH.

VVVBK
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 apr 2017, 00:48

Nije ovo ni toliko loše kako djeluje na prvu. Ima se još igrat, a danas definitivno sreća nije bila na našoj strani. Sarić nije trebao pucat taj kreč iz dva razloga. Prvo, SVI ljevaci u fudbalu, al baš svi, uvijek penale pucaju u istu stranu. Samo ljevak koji je dovoljno precizan da malu mrežicu gađa smije izvodit penale, a Sarić nije takav. Drugo, on i Pirić se znaju, golmani uvijek čitaju svoje (bivše) saigrače. Morao je neko drugi odradit taj penal.
Posjeta beton, bio sam na sjeveru, svaka čast za organizaciju i originalnost, još kad vidjeh sliku tog dječaka i da zapravo sve ima neku pozadinu... strašno, odlična ideja. :thumbup:
Ne znam zašto al' sam totalno ubijeđen da uzimamo na Grbavici. Kladio sam se u cenera s drugom manijakom da ih uzimamo, nekako vjerujem u pobjedu dole. Gledao sam ih sinoć protiv Krupe, loša im je igra, realno da im nije Lendrića imali bi 10 bodova manje, frajer ih vadi nevjerovatno. Večeras se vidjelo da smo stvarno svi u pet deka, Mađari imali posjed, mi stvarali (polu)šanse, oni imali one zicere na kraju, mi kreč i ono 1 na 1 Hebibovića (stativu ne računam, nismo mi :mrgreen: ). Ovakve utakmice će rješavat magija pojedinca a ne neki dobar fudbal.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2017, 00:50

zlo87 je napisao/la:
BARNYCLE je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, navijac sam Zelje, ali jednostavno moram prokomentarisati ovu koreografiju sa slikom ovog djecaka.
To je slika djecaka kojeg poznajem, tacnije danas ozbiljnog covjeka. Zivi blizu mene.
Sjecam se tacno ove njegove kape a i slike. Zivio je Sarajevo kad je bio mali. I danas zivi. Sarajevo je njegov zivot.
Bas kako i pise, djecak koji raste zavolio te tad. Od malena, do danas! I njegov stari zvii Sarajevo. Tacno znam kako je Sarajevo igralo, bez da pogledam rezultat, onda kad se sa utakmice vraca u mahalu.
Citavu godinu je slika sampionskog Sarajeva iz 2014. bila na njihovoj kuci.
Sjecam se kako smo ga zezali kad je Zuban presudio, kako je plakao. Ali sjecam se i 2007. kad je slavio titulu Sarajeva. Nismo zaspali cijelu noc.
Hvala na ovome. Vratili ste me u djetinjstvo i najljepse godine. Pozdrav od manijaka i neka u subotu pobijedi bolji! :salut: :wave:
slika
pozdravi Edina :D
:tokralju: :bow:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2017, 00:52

hule_barca je napisao/la:Samo da pohvalim Horde večeras, jedna od najboljih predstava na tribinama u zadnje vrijeme, ako ne i najbolja.
Hvala brate moj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2017, 00:55

DBR1987 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Posjeta, navijanje, horde zla, koreografija... po ko zna koji put se dokazalo ko je ubjedljivo broj jedan u državi. FENOMENALNO. Ima li gdje zvanicno kolika je posjeta?
9.000 ali je bilo malo vise.

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 10 apr 2017, 00:56

skoroalen je napisao/la:Nije ovo ni toliko loše kako djeluje na prvu. Ima se još igrat, a danas definitivno sreća nije bila na našoj strani. Sarić nije trebao pucat taj kreč iz dva razloga. Prvo, SVI ljevaci u fudbalu, al baš svi, uvijek penale pucaju u istu stranu. Samo ljevak koji je dovoljno precizan da malu mrežicu gađa smije izvodit penale, a Sarić nije takav. Drugo, on i Pirić se znaju, golmani uvijek čitaju svoje (bivše) saigrače. Morao je neko drugi odradit taj penal.
Posjeta beton, bio sam na sjeveru, svaka čast za organizaciju i originalnost, još kad vidjeh sliku tog dječaka i da zapravo sve ima neku pozadinu... strašno, odlična ideja. [emoji106]
Ne znam zašto al' sam totalno ubijeđen da uzimamo na Grbavici. Kladio sam se u cenera s drugom manijakom da ih uzimamo, nekako vjerujem u pobjedu dole. Gledao sam ih sinoć protiv Krupe, loša im je igra, realno da im nije Lendrića imali bi 10 bodova manje, frajer ih vadi nevjerovatno. Večeras se vidjelo da smo stvarno svi u pet deka, Mađari imali posjed, mi stvarali (polu)šanse, oni imali one zicere na kraju, mi kreč i ono 1 na 1 Hebibovića (stativu ne računam, nismo mi :mrgreen: ). Ovakve utakmice će rješavat magija pojedinca a ne neki dobar fudbal.
slazem se.pomjesana su osjecanja .nije bilo lose.protiv jake ekipe smo igral bas jake.imali svoje sanse.dok je Saric izvodio penal do mene lik kuka kako ne treba on jer se znaju iz Slobode.Hebib ce mi doci glave znam da nije spic al brate lijepi malo koncentracije.Ahmet se puno puno trosi vidi se a treba sa bude u spicu da dobije loptu a ne da je on prima i distribuira.uvjeren sam u pobjedu u dolini prosijaka.ima Boga.odoh spavat dosta za danas

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, ErosViverosViv, sassari, SHZ82 i 45 gostiju.