FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ibra i Vilja ce da paraju mreze protivnika u narednoj sezoni, uh, jedva cekam da pocne sezona.
Ne znam jel neko gledao onog mladog 18-godisnjeg Brazilca Neymara, dijete je nevjerovatan talenat, dobro bi bilo da uprava nekako kapariše dok je jetin jos, cini mi se da ce u buducnosti biti zvijer. Ako klub ima para, dobro bi bilo postici neki dogovor s njegovim klubom da imamo mogucnost otkupa njegovog ugovora recimo sljedece sezone.
Ne znam jel neko gledao onog mladog 18-godisnjeg Brazilca Neymara, dijete je nevjerovatan talenat, dobro bi bilo da uprava nekako kapariše dok je jetin jos, cini mi se da ce u buducnosti biti zvijer. Ako klub ima para, dobro bi bilo postici neki dogovor s njegovim klubom da imamo mogucnost otkupa njegovog ugovora recimo sljedece sezone.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Unforgotten
- Kontakt:
E arane i ti ga pretjeraMonolog je napisao/la:Dijelim tvoje mišljenje samo za trku Mascherana i to je to. O njegovoj pas igri i ofanzivnoj orijentiranosti bi se dalo diskutovati. Dalje, Mascherano je momak koji u toku utakmice napravi 10 glupih i 3 brutalna prekršaja.catalonia je napisao/la:nezz maskerano i nebi bio los izbor covjek moze trcati ima odlican i precizan pas dok sergio je jos mlad i nema tu neku sigurnost kao maskerano
Za Barcin stil igre, Busquets je "n" puta bolji igrač. Prije svega, prodali su Yayu koji je bolji od Mascherana, da bi napravili mjesto Sergiu. Ponavljam se, po ko zna koji put, ali Sergio je jedan od boljih defanzivnih veznih. Činjenica je da je njegovo samo da se što prije riješi lopte te da istu prenese do Xavija ili Inieste i to je to. No, njegovo postavljanje u odbrani je jednako onom koje je imao veliki i neponovljivi Makelele. Možda vi mislite da ja pretjerujem, ali je SErgio jedan od najinteligentnijih DM-ova na svijetu.

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Unforgotten
Ne bih rekao da sam pretjerao. Javier je precijenjen igrač, ima mnogo boljih defanzivnih veznih od njega: Yaya, Essien, Toulalan, Alonso, Cambiasso, za Barcin stil igre su bolji i Busquets, Senna, Song...
Dakle, ti meni slobodno ovdje predoči dokaze o njegovim sposobnostima(osim trke) pa da ko ljudi prodiskutujemo.
Ne bih rekao da sam pretjerao. Javier je precijenjen igrač, ima mnogo boljih defanzivnih veznih od njega: Yaya, Essien, Toulalan, Alonso, Cambiasso, za Barcin stil igre su bolji i Busquets, Senna, Song...
Dakle, ti meni slobodno ovdje predoči dokaze o njegovim sposobnostima(osim trke) pa da ko ljudi prodiskutujemo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:@Unforgotten
Pametno zboris, i ja mislim da Maskerano nije ni medju prvih 5 najboljih defanzivnih vezni. Bolji su Essien, Yaya, De Rosi, Cambiaso, Alonso i jos poneki, a i Sergio ce uskoro biti bolji od njega, jer je mlad i napreduje brzo. Maskerano je covjek u okjeg se ne mozes pouzdati, gledao sam dosta utakmica Liverpoola u kojima je Maskerano svojim glupostima ukopao svoju ekipu.
Ali opet nikad se ne zna, ako predje u Barcu, moze biti jos losiji ili jos bolji, sto se mene tice volio bi da to nikad ne saznamo, vec imamo jaku sredinu terena i tesko da bi tu neko mogao to dodatno pojacati, tj, otjerati Sergia na klubu. Po meni, tu je jedino Cesc imao mjesta, ili Essien. Posto nema vise sanse da dovedemo nekoga od njih dvojice, najrealnija i najjeftinija opcija nam je Ozil, a onda Keita da bude rezervni zadnji vezni. U nekim utakmicama gdje se protivnik brani ko Žepa, ja misim da bi mogli igrati i bez klasicnog destruktivca, tj. da bi Xavi mogo biti zadnji vezni, a ispred njega dvojac Iniesta - Ozil. Iskreno se nadam da ce Pep igrati cesto tako i da cemo uzivati u golijadama i dobrim potezima, u bitnim utakmicam protiv jacih protivnika naravno , treba biti oprezniji i imati destruktivca.
Dovedemo li Ozila, tim ce biti popunjen i nema potrebe vise za bilo kim
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Treba jedan veznjak samo zbog mogućih povreda, a sad, da li će to biti Ozil ili neko drugi, ne znam. Po meni, Ozil ipak nema mjesta da igra u Barceloni. Veliki je majstor, mora se priznati, ali gdje ga staviti. On je u Werderu preuzeo posao Diega, a u Barci ne igraju tako. Ok, može se on prilagoditi(nije teško, dakako), imaće svu podršku Guardiole i saigrača, ali ne vjerujem da će se zbog njega stvoriti nova pozicija. Kada su krilne pozicije u pitanju, Messi i Villa(Pedro i Krkić)će svakako imati prednost u odnosu na njega. A, teško je očekivati da igrač od 21-22 godine prelazi negdje da bi bio 5. krilo. Naravno, postoji mogućnost da ja griješim(odlučno sam tvrdio kako nema šanse da Ozil dođe), tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
--------------------------------------Valdes (Pinto)..................................................
Alves(Adriano,Puyol)...Puyol(Milito)...Pique(Abidal,Fontas)........ Abidal(Maxwel,Adriano)
-----------------------------------------Sergio(Keita, Adriano,Dos Santos )..................................
.........................Xavi (Ozil, Keita, DOs Santos).............Iniesta (Ozil, Tiago)
...Messi (Ozil, Pedro)..........................................................Vilja (Pedro, Bojan, Iniesta)
...........................................Ibra (Bojan, Vilja)................................................
A kad zatreba ofanzivno ovako bi izgledalo mocno:
..........................valdes........................
alves.............puyol........pique..........adriano
..........................xavi...........................
.............ozil....................iniesta.............
messi...............ibra.....................vilja.....
Alves(Adriano,Puyol)...Puyol(Milito)...Pique(Abidal,Fontas)........ Abidal(Maxwel,Adriano)
-----------------------------------------Sergio(Keita, Adriano,Dos Santos )..................................
.........................Xavi (Ozil, Keita, DOs Santos).............Iniesta (Ozil, Tiago)
...Messi (Ozil, Pedro)..........................................................Vilja (Pedro, Bojan, Iniesta)
...........................................Ibra (Bojan, Vilja)................................................
A kad zatreba ofanzivno ovako bi izgledalo mocno:
..........................valdes........................
alves.............puyol........pique..........adriano
..........................xavi...........................
.............ozil....................iniesta.............
messi...............ibra.....................vilja.....
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pinto se povrijedio tako da nece braniti protiv Seville,s obzirom da Valdes nije jos spreman on bi trebao biti na klupi,branit ce Ruben Mino....mislim da cemo mi dobro fasovat u ovoj utakmici s obzirom na sastav koji se ocekuje 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Uglavnom,slazem se sa vama kad kazete da treba jedan veznjak,i to samo zbog mogucih povreda i eventualnog odmora nekih igraca.Igrac koji (ako) dodje sigurno nece igrati u prvoj postavi,vec ce biti na klupi i rotirati se,toga smo svjesni.
Sastav za sljedecu sezonu ce najvjerovatnije izgledati ovako kako je Romario napisao,mada ce i tu biti dosta promjena u zavisnosti od utakmica,pogotovo u napadu.
Sastav za sljedecu sezonu ce najvjerovatnije izgledati ovako kako je Romario napisao,mada ce i tu biti dosta promjena u zavisnosti od utakmica,pogotovo u napadu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Aj,yebeno pravo ce biti.Valjda se nece fasovati toliko
Mada,ovi momci mogu dobro odigrati sigurno.
Sinoc Spanija odigrala 1-1,a asistenciju je uputio ko drugi nego XAVI

Sinoc Spanija odigrala 1-1,a asistenciju je uputio ko drugi nego XAVI

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Evo citam opet nesta seru oce Ibru prodat , ne kontam , ovo il je patka il je Pep fakat bolestan covjke da ne zna sta hoce ! Ako ga proda onda je supak jer svo vrijeme prica drugu stvar !
Sto se ti ce Mascherana on je ako ne najbolji onda je 2 najbolji DM na svijetu ! Poredit ga nemozete sa Busquetsom ili Yayom niti u jednom segmentu ! covjek je igrao u LVP koji je igrao defanzivno i uradio milion dobrih stvari ! Busu i Yayi nije frka uradit 1 dobar potez u Defanzivi ! Ko ne vjeruje u njegov kvalitet evo video
[youtube][/youtube]
Sto se ti ce Mascherana on je ako ne najbolji onda je 2 najbolji DM na svijetu ! Poredit ga nemozete sa Busquetsom ili Yayom niti u jednom segmentu ! covjek je igrao u LVP koji je igrao defanzivno i uradio milion dobrih stvari ! Busu i Yayi nije frka uradit 1 dobar potez u Defanzivi ! Ko ne vjeruje u njegov kvalitet evo video
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Kraj Busquetsa kupovati jos jednog dobrog zadnjeg veznog i jos pritom skupog je bolesno..to Barca nece napraviti..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
- Kontakt:
Zdravo ljudi ja mislim da dovodjenjem OZILA Baca moze poboljsati dosta svoju igru. Ako nema mjesta za Ozila onda nema ni za CESA. Tako da mislim da ce biti pravi pogodak dovesti OZILA u Barcu.
A sto se tice MASKERANA, i ja mislim da za njega nema mjesta u BRACELONI, on neigra taj tip fudbala k'o ovi ovdje. Dovodjenjem OZILA i jos jednog odlicnog golmana kao DE GEA Barcelona bi bila odlicna ekipa. A za golmana mislim da ga treba dovesti iskljucivo zato radi ovakvih sitvacia kao ova sad. Rezerva Valdezu povrijedjena, Valdez nedovoljno spreman i onda brani neko deseti. :ugeek: :ugeek: :ugeek:
A sto se tice MASKERANA, i ja mislim da za njega nema mjesta u BRACELONI, on neigra taj tip fudbala k'o ovi ovdje. Dovodjenjem OZILA i jos jednog odlicnog golmana kao DE GEA Barcelona bi bila odlicna ekipa. A za golmana mislim da ga treba dovesti iskljucivo zato radi ovakvih sitvacia kao ova sad. Rezerva Valdezu povrijedjena, Valdez nedovoljno spreman i onda brani neko deseti. :ugeek: :ugeek: :ugeek:
-
- Kontakt:
Slazem se sa timAmar Dzeko je napisao/la:Kraj Busquetsa kupovati jos jednog dobrog zadnjeg veznog i jos pritom skupog je bolesno..to Barca nece napraviti..
nevjerujem ni da ce mata u napadu imati prilika pored Ville ibre.... i ostalih

Vi stvarno mislite da se Pep nesto pita kad ja u pitanju kupovina i prodaja igraca? Mislite da je htio kupiti Ibru a prodati Etoa? Prodati Yayu? On nema ama bas nikakve veze sa transferima
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kakav Mata, pobogu?xxxxMessixxxx je napisao/la:Slazem se sa timAmar Dzeko je napisao/la:Kraj Busquetsa kupovati jos jednog dobrog zadnjeg veznog i jos pritom skupog je bolesno..to Barca nece napraviti..
nevjerujem ni da ce mata u napadu imati prilika pored Ville ibre.... i ostalih![]()
![]()
@Roy Keane
Naravno da se pita, predsjednik nije Perez pa da se trener ništa ne pita. Pep je samo želio ostaviti Chyngrynskog još jednu sezonu, ali ga je klub prodao i to je to. Ali, činjenica je da Dmitrij nije ni igrao, a finansijska injekcija je bila neophodna.
Pep je htio Eto'a prodati čim je imenovan za trenera, ali ga je ovaj demantovao odličnom ljetnom turnejom tako da ga je ostavio(nije pogriješio). No, godina je prošla, Eto'o je želio previše novca, unio je dosta nemira u svlačionicu i naravno da će ga pustiti. Uostalom, bilo je tada pitanje Villa ili Ibra pa su se odlučili za Interovca, tako da ta tvoja priča kako se Pep ništa ne pita, ne pije vodu.
Zadnja izmjena: Monolog, dana/u 12 avg 2010, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
- nidjo_barca
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHKeane_Roy je napisao/la:Vi stvarno mislite da se Pep nesto pita kad ja u pitanju kupovina i prodaja igraca? Mislite da je htio kupiti Ibru a prodati Etoa? Prodati Yayu? On nema ama bas nikakve veze sa transferima

Pep se najvise pita tu,njegova je zadnja,on bira igrace.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Kakav Mata, pobogu?xxxxMessixxxx je napisao/la:Slazem se sa timAmar Dzeko je napisao/la:Kraj Busquetsa kupovati jos jednog dobrog zadnjeg veznog i jos pritom skupog je bolesno..to Barca nece napraviti..
nevjerujem ni da ce mata u napadu imati prilika pored Ville ibre.... i ostalih![]()
![]()
Pa zar nije i MATA dosao iz valencije sa villom
-
- Kontakt:
nidjo_barca je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHKeane_Roy je napisao/la:Vi stvarno mislite da se Pep nesto pita kad ja u pitanju kupovina i prodaja igraca? Mislite da je htio kupiti Ibru a prodati Etoa? Prodati Yayu? On nema ama bas nikakve veze sa transferima![]()
![]()
Pep se najvise pita tu,njegova je zadnja,on bira igrace.
slazem se sa tim
sto su ga dzaba zaposlili kad nece se pitati za transfere on pravi taktike i postavlja igrace i daje spisak zelja igraca vlasniku kluba a on po svojoj financijskoj prilici dalje kupuje igrace

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kakav Mata, pobogu?[/quote]xxxxMessixxxx je napisao/la: nevjerujem ni da ce mata u napadu imati prilika pored Ville ibre.... i ostalih![]()
![]()
Pa zar nije i MATA dosao iz valencije sa villom[/quote]

Rođen s tobom da budem
-
- Kontakt:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Kakav Mata, pobogu?xxxxMessixxxx je napisao/la: nevjerujem ni da ce mata u napadu imati prilika pored Ville ibre.... i ostalih![]()
![]()
Pa zar nije i MATA dosao iz valencije sa villom[/quote]

Zaboravi si SPAHU I PJANICA postaviti kao najvjerovatnija moguca pojacanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.