Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pola svijeta ceka Kerber. Ulozio sam i ja na nju odredjene unite, ali strah me fakat.
Nek nam je Bog na pomoci!
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 09 apr 2017, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bravo, Betise! Spas u zadnjim sekundama za poništenje horor dana - čitaj: Inter pa Kopenhagen.
Naravno, ako Cavsi ne posaugaju ovih +20ak. 

Hayley <3
Izgleda da sam jedini igrao kontra Anđe.Effenberg je napisao/la:Pola svijeta ceka Kerber. Ulozio sam i ja na nju odredjene unite, ali strah me fakat.

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Vrijednost kvote je na Anastasiji. Ali nekako mi baca na to jer su Mexosi maksuz placali da ona dodje radi otvaranja novog stadiona i jer ima sansu da uzme prvu titulu ove sezone cini mi se da ce joj se nasiliti nekako da dobije.Willy je napisao/la:Izgleda da sam jedini igrao kontra Anđe.Effenberg je napisao/la:Pola svijeta ceka Kerber. Ulozio sam i ja na nju odredjene unite, ali strah me fakat.
Nisam siguran al mislim da nije bila jos ni u finalu ove godine nigdje?
Zasto nema NBA igraca u ponudi na WWinu za veceras? 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Nažalost nije samo u Wwinu. U većini kladionica ili je smanjena ponuda za NBA ili je nikako nema. Isti slučaj u Premieru i BH Playu.Ethel je napisao/la:Zasto nema NBA igraca u ponudi na WWinu za veceras?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Veceras pauza onda..gaston je napisao/la:Nažalost nije samo u Wwinu. U većini kladionica ili je smanjena ponuda za NBA ili je nikako nema. Isti slučaj u Premieru i BH Playu.Ethel je napisao/la:Zasto nema NBA igraca u ponudi na WWinu za veceras?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça

majku klošarsku
Bravo Anastasija. 

Gradi se Willy ovaj mec nije normalan!Willy je napisao/la:Bravo Anastasija.
Ne mogu ga gledat jbg na tel sam kako se razvija igra gledas li?
Pa nema još 1-2 utakmice do kraja. Ne znam nisam ni gledao utakmice, ali da su stavljali mislim da bi to bili iz direktnih utakmica za plejoff. I sinoć nije bilo iz 2-3 utakmice uopšte igrača.Ethel je napisao/la:Zasto nema NBA igraca u ponudi na WWinu za veceras?
Nema više NBA do Plejoffa

Tako blizu, a tako daleko.
Millsap bože 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Yebem bi milog boga. Marš,.badblueboylivno je napisao/la:Bravo, Betise! Spas u zadnjim sekundama za poništenje horor dana - čitaj: Inter pa Kopenhagen.Naravno, ako Cavsi ne posaugaju ovih +20ak.
Hayley <3
Šta Klivlend ukenja, 44 18 za Atlantu u poslednjoj četvrtini
Ja imao over 220,5 i kontam biće faul Atlante nakon ovih bacanja, falio mi poen, kad LeBron pogriješi i Millsap me spasi.badblueboylivno je napisao/la:Yebem bi milog boga. Marš,.badblueboylivno je napisao/la:Bravo, Betise! Spas u zadnjim sekundama za poništenje horor dana - čitaj: Inter pa Kopenhagen.Naravno, ako Cavsi ne posaugaju ovih +20ak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gledam meč. Anastasija igra odlično. Imala je nekih neiznuđenih grešaka koje su je koštale servisa. Stavi nešto sitno da Ruskinja osvaja drugi set.Effenberg je napisao/la:Gradi se Willy ovaj mec nije normalan!Willy je napisao/la:Bravo Anastasija.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa kako i zašto, dokad više u pizdu materinu?
I sve si računam da ovi ne mogu preko 105 pa onda da ne mogu preko 110 i onda ovo. Ne vjerujem. Fuj.

Hayley <3
Re: RE: Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Heheh, ma nemogu Willy stavio sam na Kerber puno Unita cekam sad. Gurno plus od Kasatkine na to. Sad nema puta nazadWilly je napisao/la:Gledam meč. Anastasija igra odlično. Imala je nekih neiznuđenih grešaka koje su je koštale servisa. Stavi nešto sitno da Ruskinja osvaja drugi set.Effenberg je napisao/la:Gradi se Willy ovaj mec nije normalan!Willy je napisao/la:Bravo Anastasija.

edit: Ovo sam napisao kod 4:2, jasno je da gubi set. Nisam objektivan, mislim da ima šanse ako odigra kao prvi set da će dobiti meč.Willy je napisao/la:Gledam meč. Anastasija igra odlično. Imala je nekih neiznuđenih grešaka koje su je koštale servisa. Stavi nešto sitno da Ruskinja osvaja drugi set.Effenberg je napisao/la:Gradi se Willy ovaj mec nije normalan!Willy je napisao/la:Bravo Anastasija.
@willy to sigurno. Ako onako bude gulila servu. Al znam ja nju mamicu joj dodjem okladim se chokira svaki put. Kontas svaki put sad ce pokazat karakter a vazda deja vu. Od Ruskinja samo Kuznetsovoj vjerujem i Kasatkini na sljaci!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.