Nije ovo nocas lose? Ja ne znam.sta si ti gledo ja mislim da u prvom poluvremenu je rekprd bio nismo imali 5 posto loptu u posjedufks74 je napisao/la:Ljudi treba biti realan,nije ovo veceras bilo lose.Da ga Saric pogodi bila bi pobjeda sa 2 razlike ali sta da se radi.Nije nista izgubljeno , do kraja ce ovo biti neizvjesno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kolko nas je bilo odokativno onako ?
Bilo je sigurno preko 10 milja ko jedno.

Ahmetovic tanak u zadnjih nekoliko utakmica, Bekici oba losa, Kovacevic i Pavlovic nekoliko nesigurnosti. Solidan je i ovaj bod koliko je ekipa ogranicena.
-
- Kontakt:
Sto Lakoste nikom ne odgovaras za Saida? Hajde peri sad na ruke?
Dva puta Jovic ubi Kovacevica vile nas pronosale Novakovic je otac za njega,sretan mu put nije za Sarajeva kao ni Bekici ni Ahmetovic,Hebibovic,Saric,Rustemovic jel moguce pored ovakvih navijaca izgubit i atmosfereharis004 je napisao/la:Ahmetovic tanak u zadnjih nekoliko utakmica, Bekici oba losa, Kovacevic i Pavlovic nekoliko nesigurnosti. Solidan je i ovaj bod koliko je ekipa ogranicena.
Ma realno ovaj vezni red Zrinjskog je barem duplo jaci od naseg. Hajd sto su Tomic i Petrak ali udjose mrtvi Jamak i Kobiljar i sa par lopti izbacise one napadace u sto posto sanse. Ljudi su bili bolji, nas je nosila atmosfera i navijanje i malo je falilo na kraju i da dobijemo ali kad se realno pogleda ljudi su kvalitetniji i to je to. Ono sto me jako brine je sto zadnjih 10 minuta jedva disemo. Onaj Jovic prodje pored Ivetica tacno vidis drvene mu noge meda ne moze. Hvala Bokiju pa nas spasi u tim trenucima.
**** te Said posred prkna, jesi dosadan.SiouxLukavac je napisao/la:Sto Lakoste nikom ne odgovaras za Saida? Hajde peri sad na ruke?
Ma zaboli me oticu na sred njihovog djela sjevera ako budi opet zdenku dali nesto slicno ko i one godine kad smo bez obiljezja usli treba i sad samo na dio gdje oni budu da na nasem.djelu guzvu ne pravimojoker90 je napisao/la:Kad ćemo znati oko karata na Grbavici?
Evo ga napokon kuci, zadovoljan sam. Steta propustenih prilika, ali mogu reci da smo mnogo bolji od svinjskog bili.
Amer Dupovac!
Popustite momka vise oko Saida.
Trebas sad ti da glumis ovde patrolu i da gledas jel on kome odgovorio il ne...
Odigrat ce Said svoje.
Abd vec na derbiju.
Trebas sad ti da glumis ovde patrolu i da gledas jel on kome odgovorio il ne...
Odigrat ce Said svoje.
Abd vec na derbiju.
I ja kontam na njihovu tribinu ako bude opet nam dato ono malo mjesta. Saida najbolje ne spominjati, on je od ljeta bivši, hvala mu za sve. Ne vrijedi da se **** i svađamo po temi zbog njega, nije vrijedan toga.zagor1987 je napisao/la:Ma zaboli me oticu na sred njihovog djela sjevera ako budi opet zdenku dali nesto slicno ko i one godine kad smo bez obiljezja usli treba i sad samo na dio gdje oni budu da na nasem.djelu guzvu ne pravimojoker90 je napisao/la:Kad ćemo znati oko karata na Grbavici?
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 09 apr 2017, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Said i dalje osjeca zatezanje u lozi...mada je to bilo kao sanirano jos pred Slobodu, on govori da ga zateze i boji se pucanja pa je evo i drugu tekmu propustio.SiouxLukavac je napisao/la:Sto Lakoste nikom ne odgovaras za Saida? Hajde peri sad na ruke?
Samo lud može Čali nešto prigovoriti.
Fina noć na Koševu, falila je pobjeda ali idemo dalje.
@totti izdao si raju pod jarbolima
Fina noć na Koševu, falila je pobjeda ali idemo dalje.
@totti izdao si raju pod jarbolima

Bolje 0:5 nego 0:0?Jel me **** da si ovo napisao?zagor1987 je napisao/la:Svako svoje misljenje ima,n8kad mu nebi ni a rekao na stadionu nedaj boze psovo,svaka mu cast nas covjek,al Sarajevo ne smije 2 tekme na svom stadionu da igra nerijeseno,i ova sezona ce bit neuspjeh pa nek svi odgovaraju boli me neka stvar,majka mu stara branimo se na svom terenu napadni i pet komada primi bolje nego ovo danas,nervozan sam ko pas pa mozda i nebuloze pisem al on igra ziheraski tj totalno ziheraski,evropa nam.je cilj kako mi to smeta kad pricaju odma.bi se ubioSarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da neko Cali prigovara! Upucajte se, ovaj Duljevic najbolji igrac lige, zvani vanjski, kapiten. Yebem ti profit!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa nije siuks dosadjivao cijelu pauzu sa Saidom! Sto usucujete momka!?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ne svadjam se oko Saida meni je Sarajevo samo bitno,treba mi neki doktor nakon ove zadnje 4 tekme koje sam uzivo gledojoker90 je napisao/la:I ja kontam na njihovu tribinu ako bude opet nam dato ono malo mjesta. Saida najbolje ne spominjati, on je od ljeta bivši, hvala mu za sve. Ne vrijedi da se **** i svađamo po temi zbog njega, nije vrijedan toga.zagor1987 je napisao/la:Ma zaboli me oticu na sred njihovog djela sjevera ako budi opet zdenku dali nesto slicno ko i one godine kad smo bez obiljezja usli treba i sad samo na dio gdje oni budu da na nasem.djelu guzvu ne pravimojoker90 je napisao/la:Kad ćemo znati oko karata na Grbavici?
- betrezengorbachev
- Kontakt:
11.000Stroj1946 je napisao/la:Kolko nas je bilo odokativno onako ?
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- sarajevo46
- Kontakt:
Odakle ti mene imaš u prijateljima na fb ba?Lakoste je napisao/la:Bilo je sigurno preko 10 milja ko jedno.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Danas smo pokazali ko ima najbolje navijače u državi, eh da nam je i ekipa na taj fazon..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.